inzercia, predaj, predám, bazár

Ostrovny fotovolticky - solarny system

Kategória: Ostatné drobné

Ostrovny system komplet 7kw max výkon, kapacita 3,6kwh v bateriach LiFePo4 + 4ks solarne panely 385kwp (spolu 1560kwp v paneloch).

Fotovoltaická elektráreň Eco Flow Delta Pro s kapacitou 3600wh v batérii. . Všetko v jednom zariadení. Stači pripojit solárne panely o výkone až 1600w alebo nabíjať priamo zo zásuvky 220v.
Plne nabitie už do 2h.

V cene 4x panel o celkovom výkone 1560kwp
v slnečne dni nabite za cca 2,5h z panelov.

možne nabíjať aj z elektrocentraly alebo autozapaľovača

Praktické riešenie, možne presuvať bateriu na kolieskach kam potrebujete.

Kapacita sa dá v prípade potreby rozšíriť pripojením pridavných batérii na 7,2kwh alebo 10,8kwh.

Na prednom paneli nájdete 4x klasické zásuvky 230 V, USB-A a USB-C a ďalšie porty pre pripojenie najrôznejších spotrebičov a zariadení.

Rýchle dobíjanie MultiCharge poskytuje možnosť kombinovať metódy dobíjania stanice.

Veľmi praktické riešenie ktoré potiahne aj velke spotrebiče ako práčka, žehlička, umyvačka riadu atd. Spotrebiče ako telka, notebook, chladnička vedia fungovať aj niekoľko dní bez dobíjania.

Idealne na kempovanie, alebo na chod menšej domacnosti/ chatky. Posluži aj ako elektrocentrála v teréne.

Cena je s DPH s dokladom a zárukou.

Špičkový produkt. Značka EcoFlow je TOP výrobca týchto zariadení.

samostatne cena panelov 180€ / ks
samostatne cena Eco Flow delta Pro 3850€


kľučove slová: elektrocentrála , kompaktná fotovoltaicka elektráreň, záložny zdroj, nabíjacia stanica, powerbank, solárna bateria, solárna elektráreň, ostrovny systém, LifePo, regulátor, menič
Ostrovny fotovolticky - solarny system
Podobné inzeráty
Ostrovny fotovoltaicky - solarny system
Ostrovny system komplet 7kw max výkon, kapacita 3,6kwh v bateriach LiFePo4 + 4ks solarne panely 385kwp (spolu 1560kwp v paneloch). Fotovoltaická elektráreň Eco Flow Delta Pro s kapacitou 3600wh v batérii. . Všetko v jednom zariadení. Stači pripojit solárne panely o výkone až 1600w alebo nabíjať priamo zo zásuvky 220v. Plne nabitie už do 2h. V cene 4x panel o celkovom výkone 1560kwp v slnečne dni nabite za cca 2,5h z panelov. možne nabíjať aj z elektrocentraly alebo autozapaľovača Praktické riešenie, možne presuvať bateriu na kolieskach kam potrebujete. Kapacita sa dá v prípade potreby rozšíriť pripojením pridavných batérii na 7,2kwh alebo 10,8kwh. Na prednom paneli nájdete 4x klasické zásuvky 230 V, USB-A a USB-C a ďalšie porty pre pripojenie najrôznejších spotrebičov a zariadení. Rýchle dobíjanie MultiCharge poskytuje možnosť kombinovať metódy dobíjania stanice. Veľmi praktické riešenie ktoré potiahne aj velke spotrebiče ako práčka, žehlička, umyvačka riadu atd. Spotrebiče ako telka, notebook, chladnička vedia fungovať aj niekoľko dní bez dobíjania. Idealne na kempovanie, alebo na chod menšej domacnosti/ chatky. Posluži aj ako elektrocentrála v teréne. Cena je s DPH s dokladom a zárukou. Špičkový produkt. Značka EcoFlow je TOP výrobca týchto zariadení. samostatne cena panelov 180€ / ks samostatne cena Eco Flow delta Pro 3700€ kľučove slová: elektrocentrála , kompaktná fotovoltaicka elektráreň, záložny zdroj, nabíjacia stanica, powerbank, solárna bateria, solárna elektráreň, ostrovny systém, LifePo, regulátor, menič
Solarny kabel koncovky fotovoltaika konstrukcia menic ...
Predam solarny kabel original na fotovoltaiku {nemecky vyrobca} dvojita izolacia odolna voci teplotam a uv ziareniu koncovky mc4, FV panel,menic,regulator,istenie,konstrukcia,komplet sety .... vsetko nove,skladom veci ihned k odberu (FV elektraren ostrovny system),.... -kompletna hlinikova konstrukcia ~ nerezove drziaky sroby uchyty spojky vruty pre sikmu plechovu sindlovu skridlovu...strechu na fotovoltaicke solarne panely (ostrovny system domaca elektraren...-AL. profil 4,15m 32 €/kus 6,2 m 50€/kus -Kombi vrut 200 komplet s 3xmatkami tesnenim uchytkou -nerez 4,50€ -AL uchyt krajný s nerez skrutkou 1€/35mm -AL uchyt stredový s nerez skrutkou 1€/35mm -AL spojka profilu s nerez skrutkkami 2,50€ -Falcový úchyt nerez komplet so skrutkami 7€ -Skrutka s matkou M10 nerez 0,50€ -Nerez hák na škridlu 7,50€/ks -Kabel 6mm 1,40€/m -Istenie FV.panelov a menica 15€ -MC4 konektory 2€ par + stringy zlucovacie... poprosim volat pripadne cez mail. Nie SMS osobny odber. V pripade dorucenia platba na ucet SK 91 0200 005 ,dakujem. aktualne do zmazania.
MPPT Solárny regulátor 20A 12/24V
Na predaj nový nepoužitý solárny regulátor. Automatické prepínanie medzi 12/24V. Max. vstup zo solárnych panelov 20A. ( 260W pri 12V alebo 520W pri 24V) Je to originál MPPT (viď posledné foto) Flexibilné nastavenie. Možnosť nastaviť minimálne a maximálne vstupné ale aj výstupné napätie. Veľký LCD displej, 2x USB výstup, výstup na batérie a osobitný výstup napätia 12/24V Možnosť poslať aj poštou. Viac informácií telefonicky alebo e-mailom. --(((Solárny panel, solárny regulátor, menič napätia, ostrovný systém, mppt regulátor, LifePO4)))--
menič ostrovný 4,2kw , 24v  pripojenie na batérie
ponúkam nový inverter možnosť zapojiť do kaskády alebo aj na 3 fazi z troma jednofázovým 【PURE SINE WAVE INVERTER】 4200W Off-Grid 24V solárny invertor Vstavaný 140A MPPT regulátor nabíjania, čistý sínusový invertor Jednofázový výstup 230VAC, 4,2kw nový all-in-one invertor kombinujúci funkcie solárneho nabíjania a invertorovej batérie, poskytovať podporu neprerušiteľného napájania v jednom balíku. 【TECHNICKÉ PARAMETRE】 140A MPPT solárny nabíjací invertor, MAX. Výkon PV poľa: 6200W, Max.PV napätie otvoreného okruhu: 500Vdc; Štartovacie napätie >150V, MAX. Nabíjací prúd: 140A, PV Array Rozsah napätia MPPT: 90~450Vdc; Funkcia studeného štartu (46V). 【One Click Restore Default Settings】 4,2KW All in One MPPT invertor dokáže v prípade chyby nastavenia jedným tlačidlom obnoviť systémové nastavenia, čím sa vyhne poškodeniu stroja spôsobenému chybou nastavenia. s funkciou studeného štartu batérie (46 V) a automatickým reštartom počas obnovy AC, aby bol váš systém dobre chránený. 【DIVERZIFIKUJE POUŽITIE】 Pracovný režim zapnutý/vypnutý, môžete použiť menič ako zariadenie na ukladanie energie bez napájacej siete (Off Grid). Možno sa vám aj vám bude páčiť znížiť si cez ňu účet za elektrinu v domácnosti (On Grid).; Môže byť prístupný k rôznym domácim a kancelárskym spotrebičom, vrátane chladničiek, lámp, televízorov, ventilátorov, klimatizácie a iných spotrebičov. Podpora 4 režimov nabíjania: Utility first, Solar first, Solar&Utility a Battery & Solar. Y&H 4,2 KW On/Off-Grid solárny hybridný invertor 24 V DC Pure Sine Wave Výstup AC220 V MPPT 140 A Solárna nabíjačka Max PV výkon 6200 W Vlastnosti solárneho invertoru 4200 W na sieti / mimo siete: 1. Čistý sínusový menič 2. Konfigurovateľný rozsah vstupného napätia pre domáce spotrebiče a osobné počítače pomocou nastavenia LCD 3. Konfigurovateľný nabíjací prúd batérie na základe aplikácií cez nastavenie LCD 4. Konfigurovateľná priorita AC/solárnej nabíjačky pomocou nastavenia LCD 5. Kompatibilné so sieťovým napätím alebo výkonom generátora 6. Auto reštart, kým sa AC obnovuje 7.Ochrana proti preťaženiu/prehriatiu/skratu 8. Dizajn inteligentnej nabíjačky batérií pre optimalizovaný výkon batérie 9.Funkcia studeného štartu 10.WIFI/GPRS (voliteľné) 11.Môže sa pripojiť k lítiovým batériám
Solárny ostrovný systém Victron 175Wp 12V 100Ah komplet
Ponukam na predaj bezúdržbový off-grid systém vhodný na sezónne napájanie LED osvetlenia, mobilu, tabletu, rádia, občas notebook alebo TV. V cene Solárny regulátor Victron 10A s displayom a panel Victron 175Wp plus 5m kábel k panelu, a káble na baterku plus 2x poistka a univerzálné drziaky panela +Menič napätia Victron Energy Phoenix VE.Direct 12V 250VA cisty sinus Baterka Banner Energy Bull 1,5 rocná 100Ah tento systém este v záruke VOLAT IBA V PRIPADE VAZNEHO ZAUJMU! Komponenty mám viacej, moznost vyskladat individuálne na mieru az do 3Kw hybrid... Mám aj set 100Wp vhodny pre elektricky oplotok alebo svietenie, rádio + menic 750W mod. sinus za 240Eur Pre engine: fotovolt/fotovoltaika/fotovoltika/solár/solar/off grid/karavan/karavan/nomad/chata/chatku..
Solárny ostrovný systém 500Wp/3kw 12V 210Ah gél komplet
Ponukam na predaj komplet bezúdržbový off-grid systém vhodný na napájanie LED osvetlenia, nabíjanie mobilu, tabletu, notebooku, rádia, sezónne aj chadnicku A+, ručné náradie, čerpadlo a pod. V sete solárny regulátor a panely sú poly 2x235Wp (165x105cm) plus káble na baterku, 3x poistka a univerzálne držiaky panelov. Solárne káble k panelom pripravím na mieru! Menič napätia cisty sinus 1500w trvaly vykon (3kw start) alebo mensie vacsie... Baterka Exide pravy gél 210Ah alebo Banner AGM VOLAT IBA V PRIPADE VAZNEHO ZAUJMU! Komponenty mám viacej, možnosť vyskladat individuálne na mieru...Fotky ilustračné moznost predaja az bez baterky Na set dávam záruku 1 rok Vsetko vysvetlím zapojim a poskytujem pomoc aj po predaji ak treba - preto prosím iba okruh cca 50-60km! Pre engine: fotovolt/fotovoltaika/fotovoltika/solár/solar/off grid/karavan/karavan/nomad/chata/chatku..