inzercia, predaj, predám, bazár

Osvetlovacia veža- centrala

Kategória: Vybavenie prevádzkarne

4x osvetlenie, motor kubota, možna výmena
Osvetlovacia veža- centrala
Podobné inzeráty
Predlžovací kábel, predlžovačka 400V(380V)
Ponúkam na predaj nový, päťžilový predlžovák 5x2,5mm2 s gumovou izoláciou. Odolný do náročného prostredia, kvalita PROFI, dĺžka 15m, päťkolík. Koncovky môžem vymeniť podľa potreby. Kábel je odborne zapojený oprávnenou osobou, podľa platnej vyhlášky o bezpečnej práci s elektrickými zariadeniami. Vhodný na cirkulár, čerpadlo, kompresor, miešačka, šrotovník, mlynec, mlynček, píla, cinkulárka, brúska, drvič, hobľovačka, fréza, zváračka, štiepačka, elektromotor, štiepkovač,bojler, drtič, lis, vŕtačka, nabíjačka, centrála, generátor, stavebný predlžovací kábel do dielne a iné. Pošlem poštou na dobierku.
Predlžovací kábel, predlžovačka 400V(380V)
Ponúkam na predaj nový, päťžilový predlžovák 5x2,5mm2 s gumovou izoláciou. Odolný do náročného prostredia, kvalita PROFI, dĺžka 15m, päťkolík. Koncovky na predlžovačku môžem vymeniť podľa potreby. Kábel je odborne zapojený oprávnenou osobou, podľa platnej vyhlášky o bezpečnej práci s elektrickými zariadeniami. Vhodný na cirkulár, čerpadlo, kompresor, miešačka, šrotovník, mlynec, mlynček, píla, cinkulárka, brúska, drvič, hobľovačka, fréza, zváračka, štiepačka, elektromotor, štiepkovač,bojler, drtič, lis, vŕtačka, nabíjačka, centrála, generátor, stavebný predlžovací kábel do dielne a iné. Pošlem poštou na dobierku.
Kozmetická veža
Predám kozmetickú vežu, cena 350 EUR. Odvoz si treba zabezpečiť.
Kozmetická veža
Prístroj kupivaný september 2022 Obsahuje - Jetpeel, oxyabrazia, Radiofrekvencia, Mezoterapia, ultrazvuk, galvanizacia, Skinscrubber, kavitacia a infrared, dermomasaze s radiofrekvenciou. Záručný aj pozáručný servis. Na cene sa da dohodnut.