inzercia, predaj, predám, bazár

Osviežovač s vlastným menom

Kategória: Príslušenstvo

Dobrý deň, ponúkam výrobu osviežovačov s vlastným menom, prezývkou.
Farby:biela, červená, žltá, ružová,pink, broskyňová fialová, modrá, tyrkysová,siva Vône: New car, Route66, Ice, Golden Gate, Cherry, Vanilia.
Cena od 8€ podľa mena.
Osobný odber Nz, Ds, Kolárovo.
Facebook&Instagram &TikTok: JaFa HandMade
Osviežovač s vlastným menom
Podobné inzeráty
Osviezovac do auta Fresh and Funny
Vona do auta Fresh and Funny, MONS10 5očko v hravom prevedení prináša osviežujúcu a pôvabnú vôňu Denim Parfume #18. Osviežovač je vyrobený z príjemnej zdobenej látky s krásnymi doplnkami. Je novy, neotvoreny.
Aromaterapeutický osviežovač vzduchu - ako šperk
Aróma difuzér z chirurgickej ocele odolnej proti korózii dodáva v aute rovnomerne prírodnú arómu. Jednoduché "zacvaknutie" do fukárov. Stačí pár kvapiek esenciálneho oleja na skvelú relaxačnú vôňu, ktorá prevonia celý interiér.
Vôna do auta
VENTO - závesná vôňa do auta i domácnosti. Tento osviežovač vzduchu je veľmi účinný a jeho účinok trvá dlhšie, ako majú klasické osviežovače vzduchu. Použitie je rôzne. Môžete si ho zavesiť do svojho automobilu, ale tiež do domácnosti. Druhy vône: zelený čaj zelené jablko jahoda vanilka fahren cola coffee POZRI VSETKY INZERATY!!
Obojstranná ŠPZ kľúčenka s vlastným návrhom
Predám originálnu kľúčenku s ľubovoľnou ŠPZ, menom, logom auta, hocičím.... kľúčenka môže byť v tvare ŠPZ auta alebo ŠPZ motorky alebo kruhová. Zaliate priesvitnou 3D živicou. Cena jednostrannej kľúčenky 5€. Cena obojstrannej kľúčenky 7€ + poštovné.
Kľúčenka s vlastným menom
Ručne vyrobená kľúčenka na mieru podľa požiadaviek. Možná výroba akéhokoľvek mena. Rozmer kľúčenky je 10x50mm plus retiazka/krúžok. Kľúčenka je vyrobená za pomoci špeciálnej 3D živicovej potlače. Kľúčenku je možné vyrobiť taktiež obojstrannú. Cena od 5€
Autokompresor osram
Predam autokompresor osram nepouzity. Viac inz.pod menom