inzercia, predaj, predám, bazár

OTOČNÁ EXTERNÁ IP KAMERA Tuya Smart Wi-Fi, - 3 Mpx 3.6 mm

Kategória: Ostatné

amery spolupracujúce s používateľsky prívetivou platformou Tuya boli navrhnuté so zvláštnou starostlivosťou o zjednodušenie procesu konfigurácie a umožnenie používateľovi vytvoriť jednoduchý a efektívny monitorovací systém.


Bezplatná aplikácia Tuya Smart odošle upozornenie na váš telefón, keď senzor v kamere deteguje pohyb alebo zvuk, a kontrolu nad zariadením máte kedykoľvek, nezávisle na mieste, kde sa nachádzate – stačí len prístup na internet a smartfón.


Aplikácia Tuya Smart skvelo spolupracuje s Google Assistant, Amazon Alexa a množstvom ďalších, čo umožňuje ovládanie pripojených zariadení s pomocou hlasových povelov. Doplňujúca služba Video IPC streaming umožňuje zobrazenie obrazu z kamier a zvončekov, napr. na obrazovke televízora.

Štandard: TCP/IP
Čidlo: Progressive Scan CMOS
Rozlíšenie: 2304 x 1296 - 3 Mpx
Objektív: 3.6 mm
Uhol záberu: 67 °
Dosah osvetlenia IR osvetlenia: 15 m
Dosah bieleho svetla LED osvetlenia: 15 m
Horizontálny rozsah otáčania: 0 ° ... 270 ° Otáčanie hlavice je obmedzené koncovým spínačom
Vertikálny rozsah otáčania: 0 ° ... 90 °
Audio:
Zabudovaný mikrofón,
Zabudovaný reproduktor,
Prenos audia po sieti,
Podpora dvojsmerného audia
Rýchlosť prenosu hlavného prúdu: 25 políčok/s
Sieťové rozhranie:
Wi-Fi - IEEE 802.11 b/g/n,
Ethernet - 10 / 100 Mbps (RJ-45)
ONVIF:
WEB Server:
Podpora mobilných telefónov: Prístup cez cloud (P2P)
Tuya Smart aplikácia zadarmo pre Android
Tuya Smart aplikácia zadarmo pre iOS
Prednastavená adresa IP: DHCP
Porty prístupu cez prístupu cez aplikácie na PC:
Port prístupu cez mobilnú aplikáciu:
Port ONVIF:
RTSP URL:
Slot pamäťovej karty: Podpora kariet Micro SD do 128GB (možnosť lokálneho ukladania)
Hlavné vlastnosti:
MODU Wi-Fi - IEEE 802.11 b/g/n, Dosah : 30 m (otvorený priestor)
Spolupráca aplikácie Tuya Smart s Google Assistant, Amazon Alexa
Tlačidlo RESET
Napájanie:
12 V DC / 1 A (adaptér je súčastou balenia)
Spotreba energie: ≤ 6 W
Kryt: Mini Speed Dome, Plast
Hmotnosť: 0.47 kg
Rozmery: 171 x 110 x 180 mm
Prevádzková teplota: -10 °C ... 60 °C
Podporované jazyky: angličtina
OTOČNÁ EXTERNÁ IP KAMERA Tuya Smart Wi-Fi, - 3 Mpx 3.6 mm
Podobné inzeráty
Tuya smart centrálna jednotka ZigBee - Bluetooth. Smart Life
Predám najvýkonnejšiu Tuya bránu - centrálnu jednotku na ovládanie smart zariadení v aplikácií Smart Life / Tuya MOES Multi-mode Smart Brána. Podporuje: ZigBee, Bluetooth, Mesh Wired Hub Work with Tuya. Ovládanie cez najlepšiu aplikáciu Tuya / Smart life. Pripája sa cez LAN pripojenie. Stabilná brána.
Tuya smart centrálna jednotka ZigBee - Bluetooth. Smart Life
Predám najvýkonnejšiu Tuya bránu - centrálnu jednotku na ovládanie smart zariadení v aplikácií Smart Life / Tuya MOES Multi-mode Smart Brána. Podporuje: ZigBee, Bluetooth, Mesh Wired Hub Work with Tuya. Ovládanie cez najlepšiu aplikáciu Tuya / Smart life. Pripája sa cez LAN pripojenie. Stabilná brána.
WiFi GSM alarm TUYA W7B (CZ jazyk) s WiFi kam. TUYA
Tento alarm systém lze připojit k aplikaci TUYA Smart či Smart Life, která podporuje širokou škálu zařízení pro vybavení chytré domácnosti včetně alarmu a kamer. Zprovoznění alarm systému je jednoduché i následné přiřazení zařízení do Vašeho mobilního telefonu (Android i iOS), kterým můžete alarm systém taktéž ovládat. Připojení k mobilnímu telefonu není podmínkou. Wi-Fi GSM alarm systém TUYA W7B Vám po připojení k Vaší wifi síti a spárování s Vaším telefonem pošle upozornění o spuštění zabezpečení, vypnutí zabezpečení tak i pokud některé z čidel zaznamená pohyb (v režimu spuštěného zabezpečení). Upozornění na Váš telefon může alarm systém poslat i pokud zařízení umístíte v oblasti bez WIFI sítě a to tím, že do zařízení vložíte SIM kartu a následně si nastavíte, že chcete aby Vám alarm systém zavolal nebo poslal SMS o změnách zabezpečení či narušení objektu, lze přidat až 5 telefonních čísel.Sestavím sestavu dle vašich představ...více se sem nevejde,tak pište na e-mail.
OTOČNÁ EXTERNÁ IP KAMERA SMART 5MPX
Kamera 5Megapixelova rozlišenie 2560 x 1920 - 5 Mpx Kamera je upne nova viac tu: Kamery spolupracujúce s používateľsky prívetivou platformou LongPlus boli navrhnuté so zvláštnou starostlivosťou o zjednodušenie procesu konfigurácie a umožnenie používateľovi vytvoriť jednoduchý a efektívny monitorovací systém. Veľmi ľahká prevádzka pomocou mobilných zariadení (Android / iOS) umožňuje užívateľom pohodlnú a vzdialenú správu a tiež ovládať kameru. Použitý Wi-Fi modul umožňuje vzdialenú komunikáciu s kamerou na max. vzdialenosť do 100 m. Kamera vyhovuje normám indexu ochrany IP65. Kamera má navyše funkciu aktívneho zastrašenia votrelcov LED reflektorom s bielym svetlom, aktivovaným pohybom a zvuk sirény.
gardena smart
GARDENA smart senzor, zavlažovací počítač - sada, pozostávajúca zo smart zavlažovacieho počítača, smart vstupnej brány a smart senzoru, automaticky riadi prívod vody do vašej záhrady, a tým zaisťuje flexibilný manažment vody v súlade s požiadavkami rastlín. Sada je ideálne vhodná pre automatické zavlažovania pomocou systému GARDENA Micro-Drip alebo GARDENA Sprinklersystem. Všetko pod kontrolou Použitím bezplatnej aplikácie GARDENA smart App pre iOS a Android máte svoju záhradu vždy pod kontrolou, a to bez ohľadu na to, kde sa momentálne nachádzate. Kliknutím na obrazovku si môžete zobraziť potrebné dôležité informácie a prispôsobiť všetky nastavenia pohodlne a podľa momentálnych požiadaviek. Stabilné a bezpečné spojenie Silné antény v smart zavlažovacom počítači a smart senzore zaisťujú bezkáblové spojenie ku GARDENA smart gateway aj vo veľkých záhradách, a tým tiež plynulú komunikáciu s GARDENA smart aplikáciou. Smart gateway vytvára bezkáblovú komunikáciu medzi všetkými GARDENA smart výrobkami a GARDENA smart aplikáciou. Dve integrované vysoko výkonné antény zaisťujú stabilné a bezpečné spojenie tiež na veľkých plochách. Zavlažovacie cykly za deň: 6 Dĺžka zavlažovania: 0 h 1 min - 10 h 0 min Frekvencia zavlažovania: až 6 zavlažovaní za deň, voľba ľubovoľného dňa v týždni Zdroj energie: 2 x AA 1,5 V alkalické batérie (LR6, nie sú súčasťou balenia) Prevádzkový tlak, min .: 0.5 bar Prevádzkový tlak, max .: 12 bar Závit: 26,5 mm (G3 / 3), 33,3 mm (G1)
Kamera
Outdoorová kamera inSPORTline ActionCam III je moderné zariadenie ideálne pre všetkých športových nadšencov, ktorí si spomienky na svoje zážitky chcú uchovať aj inde než len vo svojej pamäti. A v maximálnej kvalite. Kameru s LCD 2.0" LTPS displejom možno využiť aj ako fotoaparát s kvalitou snímok 16 megapixelov. Outdoorová kamera inSPORTline ActionCam III nezaberie prakticky žiadne miesto v batohu či inej batožine a jej nízka hmotnosť neovplyvní ani športový výkon. Vďaka tomu je vhodná pri akomkoľvek športe či outdoorovej aktivite. Možno ju pripevniť takmer na akékoľvek miesto a to pomocou niekoľkých špeciálnych držiakov, prípadne popruhov. Outdoorová kamera inSPORTline ActionCam III vie natáčať v detailnom rozlíšením 4K a má možnosť pripojenia k televízii (monitoru, projektoru) cez HDMI kábel (nie je súčasťou). Z príslušenstva je samozrejmosťou USB kábel (pre prenos dát aj nabíjanie), vodotesné puzdro, lepiace držiaky či držiaky na helmu a bicykel. Vodotesné puzdro dovoľuje natáčať perfektné zábery či fotiť až do hĺbky 30 metrov. Pomocou WiFi pripojenia možno po spárovaní so smartphonom s aplikáciou XDV App získať rad ďalších funkcií, ako je napr. streamovanie práve natáčaného videa. Technický popis: objektív: 170° A+ širokouhlý objektív s vysokým rozlíšením displej: LCD 2.0" LTPS Video: nahrávanie videa: 4K pri 30 fps / 2.7km pri 30 fps / 1920* 1080 pri 60 fps / 1920* 1080 pri 30 fps / 1280* 720 pri 120 fps (maximálne možné rozlíšenie videa záleží aj na rýchlosti použitej pamäťovej karty) formát videa: MP4 formát video kompresie: H.264 režim nahrávania videa: normálne, slučka, Slow Motion (spomalené zábery) spomalené zábery: 1080 pixelov pri 60 fps, 720 pixelov pri 120 fps dĺžka nahraného videa: automatické rozdelenie videa po 18 minútach Fotografie: rozlíšenie fotografií: 16 Mpx / 14 Mpx / 12 Mpx / 10 Mpx / 8 Mpx / 5 Mpx režim zhotovovanie fotografií: normálny, samospúšť, automatický, dráma snímku frekvencia svetla: 50 Hz, 60 Hz Batérie, nabíjanie, pamäť kapacita batérie: 900 mAh spotreba: cca 400 mA pri 4.0 V doba nabíjania: cca 2 hodiny adaptér: 5V / 1A pamäťová karta: Micro SD, SDHC, maximálne 64 GB (nie je súčasťou balenia) Ostatné: WiFi pripojenie možnosť prepojenia s aplikáciou XDV vstupy: microUSB (USB 2.0), microHDMI prevádzková teplota: -10 °C ~ +55 °C skladovacia teplota: -20 °C ~ +70 °C jazyky menu: angličtina, francúzština, nemčina, španielčina, taliančina, portugalčina, ruština, zjednodušená čínština, tradičná čínština, kórejčina, japončina podporované operačné systémy: Windows XP / 7/8 SP3 / Vista a Mac 10.5 a vyšší Príslušenstvo: vodotesné púzdro základný držiak + nástavné rameno držiak na bicykel držiak na helmu popruhy pre uchytenie Rozmery a hmotnosť: rozmery: 59 x 41 x 29 mm hmotnosť: 44 g (bez batérie), 58 g (s batériou) Hlavné využitie: