inzercia, predaj, predám, bazár

Ovčiarstvo a salašníctvo

Kategória: Hobby, odborné knihy

Ovčiarstvo a salašníctvo
Jozef Laurinčík
kniha má pečiatky knižnice
iba osobne v Trenčíne
Ovčiarstvo a salašníctvo
Podobné inzeráty
Ovčiarstvo a salašníctvo, Hospodárske zvieratá
Ovčiarstvo a salašníctvo Hospodárske zvieratá Špeciálna zootechnika Iba osobne v Trenčíne
Ovčiarstvo na Slovensku
Ovčiarstvo na Slovensku Predám knihu: Ovčiarstvo na Slovensku história a technológie Autor: Ing.Ján Keresteš a kolektív Vydavateľstvo: Nika ISBN: 978-80-969840-5-3 Stav: Venovanie úvodom, inak ako nová. Pošlem aj poštou: Platba vopred na účet List 3,00 eur Balík na poštu 3,60 eur Doporučený list 4,00 eur V prípade dobierky + 1 eur Packeta: Platba vopred na účet 3,30 eur Dobierka 4,60 eur Prosím nevyjednávať o cene, (nereagujem na takéto ponuky), ďakujem! Klikni na všetky moje inzeráty.
Tradičné ovčiarstvo na Slovensku
Na predaj: Ján Podolák: Tradičné ovčiarstvo na Slovensku kniha je vo velmi peknom stave, obsahuje venovanie Autor publikácie sa podujal na podklade údajov získaných etnografickým výskumom v teréne a štúdiom literatúry objasniť pôvod ovčiarstva na Slovensku, poukázať, ktoré zložky ovčiarskej kultúry sú na území Slovenska pôvodné a ktoré naň boli prinesené z iných krajín, akými cestami sa uberal vývoj chovu oviec a ako tento druh hospodárskej činnosti vplýval na formovanie ľudovej kultúry a na etnokultúrne procesy v krajine. Vydáno: 1982, Veda Počet stran: 280 Jazyk vydání: slovenský Autor obálky: Jozef Michaláč Vazba knihy: pevná / vázaná s přebalem viac info a foto sprava, osobny odber alebo plus postovne dohodou, !!!kuk aj dalsie moje inzeraty, nakombinujte si a dohodneme sa na cene!!!.
Zajace, kozy, ovce
Predám knihy: E.Barát – Chováme králiky (10 eur) V.Malík – Chov králikov a kožušinových zvierat (15 eur) L.Dvorak – Chov králiku (10 eur) J.Rafay - Intenzívny chov brojlerových králikov (18 eur) J.Fingerland – Vzorník pro posuzování králiku v ČSSR (14 eur) D.Ochodnický – Moderný chov kôz (25 eur) D.Ochodnický - Chováme ovce a kozy (30 eur) J.Laurinčík – Chov oviec (35 eur) M.Gajdošík, A.Polách – Chov oviec (35 eur) Dr.Ing.V.Kováč – Ovčiarstvo - predané Z.Čerešnáková, M.Chrenková, M.Rajský.. - Výživa oviec a kôz (30 eur) Možný osobný odber, alebo poštou (poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty)
predám
Ovčiarstvo na Slovensku. Kniha je nová nepoužitá, vhodná pre odbornkov.
Odborné knihy o Slovensku - Príroda
Odborné knihy o Slovensku - Príroda --- Ivan Kňaze / Kliment Ondrejka - Najkrajšie prírodné rezervácie Slovenska 2008 CENA - 10€ --- --- Príručky ochrany prírody Ján Urbánek a kolektív - Chránime prírodu a krajinu komplexná príručka pre Slovenský zväz ochrancov prírody a krajiny Juraj Varga - Poznaj a chráň prírodu Československa metodická príručka pre pracovníkov s mládežou obsahuje mapu fytogeografického členenia Československa CENA SPOLU - 10€ --- --- 7x - Turistický sprievodca po Slovensku Poznaj svoj kraj - Vlastivedný sprievodca po východoslovenskom kraji Banská Štiavnica a okolie - Sprievodca po pamiatkách Malá Fatra - Turistický sprievodca ČSSR Turistický sprievodca po Stredoslovenskom kraji Vreckový autoatlas PRIOR Banská Bystrica a okolie - Vlastivedno-turistický sprievodca Bratislava - Guide CENA SPOLU - 10€ --- --- Tatranské hĺbkotlačové fotografické monografie --- 8€ Staněk - Kvety Tatier 1. vydanie 1954 6€ Staněk - Kvety Tatier 2. vydanie 1955 (trošku opotrebovaný prebal) 8€ Halaša / Marton - Liptovské hole a Chočské pohorie 1958 (trošku opotrebovaný prebal) 8€ Šaradín - Roháče 1949 (trošku opotrebovaný prebal) --- Brchel / Legutky / Roubal - Tatry v panorámach 1985 Legutky - Tatry naše malebné 1986 TIETO DVE SPOLU - 5€ --- --- Ovčiarstvo na Slovensku Ing. Vojtech Kováč 1948 - náklad 5000 CENA - 20€ --- Antikvariát VETVA nájdete aj na Facebooku Možno Vás zaujmú aj ostatné moje inzeráty