inzercia, predaj, predám, bazár

Ovládače Somfy situo 5 pure II

Kategória: Ostatné

Mám na predaj cca 20 kusov týchto ovládačov Somfy situo 5 iO Pure II, 5 kanálové, nepoužité, vrátane držiaka na stenu a manuálu. Cena za kus 35€, pri kúpe 10 a viac kusov je cena 25€ za kus.
Ovládače Somfy situo 5 pure II
Podobné inzeráty
Predam riadiacu jednotku SOMFY TaHoma switch.
Predam SOMFY TaHoma switch vyskusanu nepouzivanu. Ovládajte svoj dom odkiaľkoľvek cez internet s pomocou smart home zariadenia SOMFY TaHoma. Smart hub TaHoma switch umožňuje užívateľovi ovládať všetky kompatibilné zariadenia v domácnosti prostredníctvom internetového pripojenia. Domácnosť môžete ovládať priamo z domova, ale aj vzdialene pomocou aplikácie pre mobilný telefón, tablet alebo rozhrania webového prehliadača v počítači. Smart hub Ta Homa switch kompatibilný so systémom Android aj iOS. Ovládajte pohodlne všetky svoje Somfy produkty a zariadenia kompatibilných partnerov v mobilnej aplikácii jedným kliknutím odkiaľkoľvek. Vytvárajte si scenáre na mieru vašim potrebám.
Dada Pure Care 1,2,3
Dapa Pure Care 1 : 23KS 2_5KG 4,60Eur Dapa Pure Care 2 : 35KS 3-6KG 6,85Eur Dapa Pure Care 3 : 40KS 4-9KG dordy_puffy-Instagram DorDy-Facebook Mám viac balení Možnosť zaslania Packetou Nové plienky Dada Pure Care Newborn sú určené pre deti s hmotnosťou od 2 do 5 kg. Plienky Dada Pure Care sú vyrobené s ohľadom na bezpečnosť vášho dieťatka a životného prostredia. Kombinácia materiálov prírodného pôvodu organickej bavlny a bielenej celulózy bez chlóru, s najnovšou technológiou. Naše plienky poskytujú spoľahlivú ochranu a sú ideálne pre jemnú pokožku dieťaťa od prvých dní života. Vnútorný obal plienky je vyrobený zo 100% rastlinných materiálov, je mäkký, priedušný a jemný k detskej pokožke. Bez prírodného latexu a vôní pre prirodzenú ochranu pokožky vášho dieťaťa. Použitie unikátnych technológií SeconDry a Quick Liquid umožňuje okamžitú a rovnomernú absorpciu vlhkosti a technológia LongLasting Wetlock zaručuje dlhotrvajúcu absorpciu, ktorá udržuje detskú pokožku suchú a chráni ju pred podráždením. Pásik ktorý mení farbu vám povie, kedy máte vymeniť plienku.
Somfy univerzálny prijímač RTS
Predám nový Somfy Universal Receiver RTS Univerzálny prijímač diaľkového ovládania, určený pre ovládanie tieniacej techniky. V kombinácii s veterným alebo slnečným snímačom umožňuje automatizáciu markízy alebo rolety v závislosti od poveternostných podmienok a tým aj predchádzať jej poškodeniu. K prijímaču je možné pripojiť jeden 230 V pohon Somfy LT, LT NHK alebo WT pre automatizáciu tienenie a senzory vetra a slnečného svitu. Technické informácie: Napájanie: 230 V AC Frekvencia: 433,42 MHz Krytie: IP55 Prevádzková teplota: -20 °C až 60 °C Rozmery: 110 x 110 x 40 mm
Somfy pohybove io cidlo
Somfy pohybové čidlo io, nove nerozbalene Pri detekcii pohybu v interiéri informuje systém TaHoma. Tá potom pošle upozornenie do vášho mobilného telefónu / na e-mail. O svojej domácnosti tak máte prehľad nech už ste kdekoľvek. Funkcia poplachu a odstrašenia. Snímač vďaka rádiovému signálu komunikuje so systémom TaHoma. Cely popis:
MOTOR SOMFY J406 io PLATE
NOVY MOTOR SOMFY J406 PLATE do exteriérovej žalúzie. 4ks na predaj MOTOR SOMFY J406 io PLATE
Somfy Situo 1 RTS II
nové diaľkové ovládanie