inzercia, predaj, predám, bazár

Ovocné koláče a torty

Kategória: Kuchárky

Predám knihu:OVOCNÉ KOLÁČE A TORTY. Oslaďte si život s fantastickým receptami. Kniha je nová. Cena knihy je 6€+poštovné.
Ovocné koláče a torty
Podobné inzeráty
Rýyhlo, Zdravo a chutne 3 a Sladko, zdravo a chutne
Rychlo, zdravo a chutne 3 8€ V knihe Vám prinášame 100 inšpirácií na rôzne domáce pochutiny, marinády, zmrzlinu, omáčky, prílohy, sirupy, nápoje na posilnenie imunity, dressingy, džemy, či dokonca sushi recepty a jedlá s nádychom exotiky. -100 inšpirácií na domáce pochutiny, marinády, omáčky, dressingy, džemy, zmrzlinu a veľa iného) -recepty pripravené z bežne dostupných ingrediencií -nutričné hodnoty pri každom recepte Sladko, zdravo a chutne 8€ V knihe Sladko, zdravo a chutne sme Vám zozbierali naše najobľúbenejšie recepty na zdravé sladké maškrty. Nájdete v nej pestrú zmes receptov: naše nízkokalorické kalorické fitrecepty, ale nájdete v nej aj torty, či koláče na oslavu a sviatočné príležitosti (cheesecaky, koláčiky, muffiny, torty, nepečené, kysnuté, rolády a iné sladké pokušenia). Recepty sú jednoduché a pripravené z dnes už bežne dostupných surovín.-140 receptov na zdravé sladké maškrty (cheesecake, koláče, muffiny, torty, rolády, keksy, nepečené a veľa iného)-recepty pripravené z bežne dostupných ingrediencií-nutričné hodnoty pri každom recepte Sú ako nové. + POŠTA
Ovocné múčniky (Recepty šikovnej gazdinky)
Predám kuchársku knižku – stav veľmi dobrý, bez poškodení. 72 strán. Obsah: torty, rezy, ovocné koláče a múčniky, rolády, drobné zákusky s ovocím, nepečené ovocné zákusky, múčniky z lístkového cesta, záviny, ovocné múčniky z kysnutého cesta - vyše 140 receptov. K cene sa pripočítava poštovné (Slovenská pošta alebo Packeta), príp. je možný aj osobný odber v Bratislave alebo v Senici.
Ovocné múčniky (Recepty šikovnej gazdinky)
Predám kuchársku knižku – stav veľmi dobrý, bez poškodení. 72 strán. Obsah: torty, rezy, ovocné koláče a múčniky, rolády, drobné zákusky s ovocím, nepečené ovocné zákusky, múčniky z lístkového cesta, záviny, ovocné múčniky z kysnutého cesta - vyše 140 receptov. K cene sa pripočítava poštovné cez Slovenskú poštu, platba vopred na účet. Prípadne je možné aj osobné prevzatie v Bratislave alebo v Senici.
Naše Najlepšie Rýchle recepty
Sladké rolády Koláče, ktoré sa nepečú Jednoduché torty a rolády Koláče Jednoduché koláče Ako nové. Cena za všetky čísla spolu.
Báječné torty nová kniha
Predám knihu v hodnote cca 22,- € za 2,50. úplne nová kniha nepoškodená. Táto kniha prináša množstvo receptov vhodných na každú príležitosť: vynikajúce pečivo na všedný deň, bohaté torty a koláče na slávnostné príležitosti, sladkosti či pikantné pochúťky na párty, ako aj bleskovo pripravené pečené lahôdky pre neohlásené návštevy. Samozrejme, nechýbajú ani chutné dezerty, chladené či mrazené múčniky na horúce dni a pochúťky určené nadarovanie.
Kuchárska kniha Báječné torty - nová kniha
Predám knihu v hodnote cca 22€ za 4€. Úplne nová kniha, nepoškodená. Je zabalená ešte v ochrannej fólii. Táto kniha prináša množstvo receptov vhodných na každú príležitosť: vynikajúce pečivo na všedný deň, bohaté torty a koláče na slávnostné príležitosti, sladkosti či pikantné pochúťky na párty, ako aj bleskovo pripravené pečené lahôdky pre neohlásené návštevy. Samozrejme, nechýbajú ani chutné dezerty, chladené či mrazené múčniky na horúce dni a pochúťky určené na darovanie.