inzercia, predaj, predám, bazár

Ozdoba Parka jurskeho periódu

Kategória: Ostatné

dobrý deň , predávam ozdobu na krk z parku jurskeho periodu pridám ešte craftovi miešok

je to starý hrot zo strely našich predkov
používali sa aj ako oštep
Ozdoba Parka jurskeho periódu
Podobné inzeráty
Darčekové predmety - levanduľa, fialové
Predám vlastnoručne robené darčekové predmety s motívom levandule a odtieňoch fialovej: Veniec na dvere – 15,-€ + poštovné Levanduľová ozdoba na stôl (kovová) – 8,-€ + poštovné Levanduľová ozdoba na stôl (okrúhla) so saténovými ružami – 11,-€ + poštovné Vysoká ozdoba na stôl s fialovými saténovými ružami – 15,-€ + poštovné. Posielam na dobierku, prípadne možnosť osobného odberu.
Svadobne doplnky do vlasov
Predam svadobny hreben cca 10cm. 10€ Nausnice 5€ Spony na topanky 10€ Velka ozdoba do vlasov strieborna 10€ Jemna ozdoba do vlasov strieborna 5€ Ozdoba do vlasov gold 5€ Kvetinova celenka 10€ Podvazok 3€ Pri kúpe viacerých veci dohoda možná.
Maskáče Tropentarn (Bundeswehr)
Predám celok (nohavice+párka) nemecký maskovací odev vo vzore Tropentarn. Párka a nohavice sú originál žiadne napodobeniny od firmy MFH. Nohavice použité ale v dobrom stave, nepotrhané k tomu párka nepoužívaná skoro vôbec. Veľkosť nohavíc: šírka pásu (48) a dĺžka (107). Iba osobný odber. Viem doviesť po trase SK-PO.
Ozdoba na svadobné auto
Ozdoba na svadobné auto
VIANOCNE OZDOBY
Vianocna sada - 5 eur VIanocna hviezda drevo - 12 eur Vianocne gule sada starozitne - 18 eur Ozdoba ruzova starozitne - 3 eura Ozdoby starozitne - 6 eur Prestieranie sada 6 ks - stola a 6 x obrusok krasne hnede 28 eur svietnik - 2 eura Ozdoba starozitne 3 zavesene - 2 eura Snehuliacik na sankach - 3 eura
Fusak Ľaľa, rukávnik + ozdoba
Predám kvalitný zimný fusak slovenskej výroby šitý na objednávku z dielne Ľaľa detské oblečenie. Fusak je jedinečný originál, v ktorom Vášmu dieťatku určite nebude zima. K fusaku je tiež originál rukávnik, ktorý uchráni pred tou najväčšou zimou aj Vaše ruky. Súčasťou sady je malá ozdoba na kočiar v podobe mašle. Platba len vopred na účet alebo pri osobnom odbere.