inzercia, predaj, predám, bazár

Ozdobný tanier z novoborského skla modro-zlatej farby

Kategória: Doplnky

Predám ozdobný tanier Bohemia, modro-zlatej farby, priemer 25 cm
Ozdobný tanier z novoborského skla modro-zlatej farby
Podobné inzeráty
Váza z novoborského skla Bohemia
Predám vázu z novoborského skla Bohemia, modro-zlatej farby skla. Výška 26cm, priemer 9.5 cm. V ponuke sú aj dalšie kúsky z novoborského skla.
Poháre  Bohemia - destilát, modro-zlatej farby-6 ks
Predám poháre z novoborského skla Bohemia, 6ks. Výška 7 cm, priemer 5 cm. V ponuke sú aj dalšie kúsky z novoborského skla
Popolník z novoborského skla,  modro-zlatej farby
Predám popolník Bohemia, modro-zlatej farby, priemer 9 cm.
Súprava z Novoborského skla
Prekrásna, vôbec nepoškodená súprava z novoborského skla, ako nová. 1 väčšia váza, 1 čajník,mini vázička, 1 miska, vázička, cukornička, mliekovnička, 6 šálok s podšálkami. Cena bez prepravného. Posielam ako SKLO. Osobný odber možný. Telefón vymyslený
Pozdišovská keramika, váza a tanier
Z roku 1977, táto pozdišovská keramická váza a ozdobný tanier sú jedinečné. Tanier sa dá zavesiť na stenu. Tanier priemer 35cm, váza priemer 30cm a výška 40cm. Len osobný odber. Vo veľmi dobrom stave.
Ozdobný tanier ale aj na bežné používanie s motívom mačky
Tento zberatelský tanier- motív mačka je možné používať bežne alebo zavesiť ako dekoráciu. dá sa aj umývať v umývačke riadu. Veľkosťou je trošičku väčší ako bežný malý tanier. Vhodné aj ako darček. V prípade záujmu mi prosím volajte , nie sms. Pozrite si aj moje ostatne inzeráty, možno vás niečo zaujme..