inzercia, predaj, predám, bazár

Ozdoby do vlasov

Kategória: Čiapky a klobúčiky

Pre menšie aj väčšie parádnice ponúkam na predaj krásne ozdoby do vlasov ake nenájdete v žiadnom obchode. Vaša princeznička z nich bude mať určite radosť. Postupne budem pridávať ďalšie vzory a farby. Možný osobný odber SB, PO. Platba vopred na účet. Cena je za 1 ks. K cene je potrebne pripočítať poštovné. Na fotkách 1-3 sú mašle so sponkou. Ostatné sú s gumičkou.
Ozdoby do vlasov
Podobné inzeráty
Ozdoby do vlasov
Pre menšie aj väčšie parádnice ponúkam na predaj krásne ozdoby do vlasov ake nenájdete v žiadnom obchode. Vaša princeznička z nich bude mať určite radosť. Postupne budem pridávať ďalšie vzory a farby. Možný osobný odber SB, PO,KE. Platba vopred na účet. Cena je za 1 ks. K cene je potrebne pripočítať poštovné. Na fotkách 1-3 sú mašle so sponkou. Ostatné sú s gumičkou.
Gumičky do vlasov
Predám krásne ručne šité gumičky do vlasov cena od1e po dohode viem usiť aj podľa vlastného výberu látok. Možnosť zabaliť ako darček, poprípade set čelenka gumičky do vlasov
Predám kúpacie šilty pre ochranu očí pri umývaní vlasov
Predám kúpacie šilty na ochranu očí pri umývaní vlasov. 1x silikónový a 1x penový, použiteľný aj v lete ako ochrana pred slnkom. Cena spolu za oba.
Detská korunka do vlasov s vlásenkami
jednoduchá korunka z perličkových korálok + 4x ozdobné vlásenky a asi 20 x obyčajných + výplň do drdolu. Použité raz. Pri úhrade na účet vopred je cena s poštovným, pri dobierke sa cena navýši o 2 eura. Kuk aj moje ďalšie inzeráty.
Čiapky
Predám krásne ručne šité čiapky čelenky gumičky do vlasov. Možnosť výberu látok aj ušitia na mieru v prípade záujmu stačí napísať správu kuk moje ostatné inzeráty.