inzercia, predaj, predám, bazár

Pánska bunda Büse Highland veľ.M/50

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám pánsku moto bundu Büse Highland 3v1 veľkosť M/50. Super odvetranie, chrániče ramenné, lakťové, chrbtice. Ventilačné otvory- dva na hrudi, dva na ramenách a dva na chrbte. Predávam, lebo som pribral a potrebujem väčšiu, inak by som ju nepredával. Rozmery sú na foto so štítkom.
Pánska bunda Büse Highland veľ.M/50
Podobné inzeráty
Büse Highland Murano textilná bunda gate 9XL 6XL
Veľkosť bundy 70 alebo 9XL, nohavíc 64 alebo 6XL. Reálne tak 5XL. Presne sa to odhadne ťažko ale ideálne sa hodí na výšku asi 182-195cm, váhu 110-130kg. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 60cm Hrudník: 72cm Rukáv z vnútra: 57cm Rukáv zvonka: 72cm Celková dĺžka bundy: 90cm Nohavice pás: cca 108-124cm (elastický, dá sa stiahnuť z oboch strán suchým zipsom) vnútorná dĺžka nôh: 83cm celková dĺžka nohavíc: 115cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska textilná turistická kombinéza Büse. Bunda Highland, nohavice Murano. Nohavice aj bunda majú membránu Humax Z-Liner, z bundy sa dá odzipsovať. Vďaka membráne je komplet vode a veturodolný a pritom vzdušný. Bunda aj gate majú navyše aj vyberateľnú tepelnú vložku. Komplet má kvalitné, pevné protektory na ramenách, lakťoch aj kolenách. Mäkké polstrovanie na chrbte aj bokoch. Bunda má v prednej aj zadnej časti airvent vetráky. Vonkajšie vrecká 6x, vnútorné 1x, camelbag na chrbte. Nastaviteľný pás aj rukávy, reflexné prvky, dvojitý meteriál v zónach úrazu. Nohavice majú 2 vrecká na zips a 2 kapsy, Airvent vetráky. Nastaviteľný pás, protišmyková koža na zadku, strečové časti, rozopínateľný spodok. Bunda a nohavice sa dajú spojiť do kombinézy dlhým okruhovým zipsom. Je to špičkový komplet pre náročnú turistku do každého počasia. Kombinéza je vo výbornom stave, ako nová, nohavice sú čisto nové s vysačkami. Pre veľkého chlapa, výška okolo 190cm a váha tak 120-130kg.
Büse Highland NEON textilná moto kombinéza 3XL 2XL 58 56
Veľkosť bundy 58 alebo 3XL, nohavíc 2XL alebo 56. Ideálne sa hodí na výšku asi 176-188cm, váhu 90-100kg. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 56cm Hrudník: 64cm Rukáv z vnútra: 54cm Rukáv zvonka: 66cm Celková dĺžka bundy: 83cm Nohavice pás: cca 95-110cm (elastický, dá sa stiahnuť z oboch strán suchým zipsom) vnútorná dĺžka nôh: 78cm celková dĺžka nohavíc: 109cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska textilná turistická kombinéza Büse Highland NEON. Nohavice aj bunda majú VYBERATEĽNÚ membránu Humax Z-Liner. Vďaka membráne je komplet vode a veturodolný a pritom vzdušný. Bunda má navyše aj vyberateľnú tepelnú vložku. Komplet má kvalitné, pevné protektory na ramenách, lakťoch aj kolenách. Vložený je aj masívny chránič chrbtice Hiprotec. Bunda má v prednej aj zadnej časti airvent vetráky. Vonkajšie vrecká 6x, vnútorné 1x, camelbag na chrbte. Nastaviteľný pás aj rukávy, reflexné prvky, dvojitý meteriál v zónach úrazu. Nohavice majú 2+1 vrecká na zips, Airvent vetráky. Nastaviteľný pás, protišmyková koža na zadku, strečové časti, rozopínateľný spodok. Bunda a nohavice sa dajú spojiť do kombinézy dlhým okruhovým zipsom. Je to špičkový komplet pre náročnú turistku do každého počasia. Kombinéza je vo výbornom stave, čistá a voňavá. Pôvodná cena kompletu 500€.
Büse bunda a nohavice veľkosť M
Predám bundu Büse Highland veľkosť M +nepremokavá vložka +termo vložka + chrániče = 80eur. Nohavice Büse Bormio veľkosť M s termo vložkou+chrániče =70eur. Nohavice majú užší strih, velmi dobre sedia. Cena spolu 140,-euro. Dôvod predaja- pribral som potrebujem väčšie.
Moto oblečenie - dámske
Predám uplnu vybavu pre slečnu na moto aj oddelenie. Dámsku bundu Büse - veľkosť 38 - pre slečny cca 160- 170cm a do 75kg, košíky do veľ. D Termovložka. Nastaviteľna v páse, nastaviteľná úžkosť rukávov. Zatvarateľne vetraky. Vyberateľný chránič chrbta, pliec, lakťov. Mierne ošúchana, avšak pravidelne čistena a inpregnovaná. Pôvodná cena 279, teraz 100. Predávam len s nohavicami nakoľko je to spolu zozipsovateľný set a moze vytvoriť kombinézu. Dámske nohavice Büse veľkost 84. Pre slečnu aj so širšímy bokmi od 160 do 170cm a 75kg. Úplne nové nepoužité ešte s vysačkou. Zatvarateľné vetraky. Nastavitelna veľkosť v páse. Termovložka. Povodná cena 180 teraz 100. Predávam len a bundou lebo su s nou zosipsovateľné a vytvaraju kombinézu. Chránič chrbta - motokorytnačka- zn. Büse veľkosť L. Uplne zachovalý. Spevny a ochrani lepšie ako vystuž v bunde. Povodna cena 59 teraz 30. Set termopradla pod motooblečenie značky crivit 1x vrch veľkosť M 1x spodok veľkosť M a 1x spodok veľkosť L. Všetky 3ks za 15e. Pri kupe bundy,nohavíc a korytnačky -ZDARMA Unisex motočižmy zn. STYLMARTIN vel.42 mam nohu 40 ale kupovala som väčšie kvoli hrubym ponožkam aby mi nebola zima. Povodná cena 195 teraz za 100. Kukly do prilby 3ks - teplejsia, lajšia na leto a 1x uplne nova nerozbalena za 15eur spolu. Nákrčnik termo zn. Büse za 5eur. Chrániče kolien zn. Acerbis za 15 k tomu termokolenačky zdarma. Nákrčnik na ochranu krk na zabranenie zlomenu väzov pri nehode zn. Scoyco za 25. Rukavice 1x koženne zimne, 1x koženne letné s vetrákmi a 1x látkové. Všetky spolu za 20eur. Ak zoberiete všetko naraz dám všetko za 400. Popripade dohoda. Možnosť veci odskúšat. Doma mám ešte krásnu dizajnovu dámsku helmu značky SHIRO s vetrakmi, skoplnymi slnečnymi okuliarmi vstavanými a pozor, ozaj uz pre veľkého zaujemca zabudovany v prilbe kvalitny interkom aj s radiom a napojenim na mobil. K tomu mam druhy pár a nabijaciu stanicu. Pri cestnom a serioznom jednaní sa viem dohodnuť. Možnosť ukážky osobne.
IXON-motocyklova bunda+nohavice BUSE TOP
Ostala mi textilná tutistická motocyklova bunda zn. IXON a nohavice zn.BUSE. Má cca 4roky, je minimálne nosená, veĺmi zachovalá,veĺkosť XL. TOP francuzska kvalita Popis bundy je uvedeny v galerii. Nova bunda stala 270 eur. Nohavice BUSE veĺ.XL- predám ich za 20 eur. Nohavice maju všetko čo majú mať-chraniče atď.
Büse Sympatex Cordura pánska moto kombinéza 56 54 2XL XL
Veľkosť bundy je 2XL alebo 56 a nohavíc XL alebo 54. Ideálne sa hodí na výšku asi 175-186cm, váhu 84-94kg. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 54cm Hrudník: 61cm Rukáv z vnútra: 51cm Rukáv zvonka: 62cm Celková dĺžka bundy: 70cm Nohavice pás: cca 88-102cm (elastický, dá sa stiahnuť z oboch strán suchým zipsom) vnútorná dĺžka nôh: 78cm celková dĺžka nohavíc: 104cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska textilná turistická kombinéza Büse. Nohavice aj bunda majú membránu Sympatex. Vďaka membráne je komplet vode a veturodolný a pritom vzdušný. Z nohavíc sa dá membrána odzipsovať, bunda má odzipsovateľnú termovložku. Komplet má kvalitné, pevné Hiprotec protektory na ramenách, lakťoch aj kolenách. Veľký chránič chrbtice a mäkké polstrovanie na bokoch. Bunda má v prednej aj zadnej časti airvent vetráky. 4 vonkajšie vrecká, 1 vnútorné na bunde. Bunda má neoprénový, nastaviteľný golier, nastaviteľný pás aj rukávy, reflexné prvky, dvojitý materiál Superfabric v zónach úrazu. Nohavice majú 2+1 vrecká a 2 kapsy. Nastaviteľný pás, protišmyková koža na zadku, strečové časti, rozopínateľný spodok, reflexné prvky 3M. Bunda a nohavice sa dajú spojiť do kombinézy dlhým okruhovým zipsom. Je to špičkový komplet pre náročnú turistku do každého počasia. Bunda aj nohavice sú vo veľmi dobrom stave, bez poškodenia. Pôvodná cena bola cca 450€.