inzercia, predaj, predám, bazár

Panske bezecke botasky MEMPHIS ONE.

Kategória: Topánky, obuv

Predam panske bezecke botasky MEMPHIS ONE, vel.43, dlzka vnut.vlozky je 28cm. Obuv ma pruzne gumove profilove podrazky, makku vnutornu vystelku, penove vyberatelne vlozky, pruzny soft shelovy zvrsok. Botasky boli malo pouzivane, su nako nove, cena je 20Eur + post.4,80Eur.
Panske bezecke botasky MEMPHIS ONE.
Podobné inzeráty
Chlapčenské tenisky Memphis One 39 / Nové
Hnedé tenisky zn.Deichmann - Memphis One, nové. Veľkosť 39.
Chlapčenské tenisky Memphis One 39 / Nové
Hnedé tenisky zn.Deichmann - Memphis One, nové. Veľkosť 39.
Chlapčenské tenisky Memphis One 39 / Nové
Chlapčenské hnedé tenisky zn.Deichmann - Memphis One, nové. Veľkosť 39.
Panske bezecke vodeodolne botasky NIKE AIR MAX.
Predam panske bezecke botasky NIKE AIR MAX, vel.46, vnutorna dlzka je 30cm. Obuv ma pruzne penove protismykove podrazky, makku vnutornu vystelku, penove vnutorne vlozky. Botasky su lahke a pohodlne, boli malo pouzivane, su v dobrom stave, neposkodene, cena je 25Eur + post.4,80Eur.
Hoka One One Bondi 7
Zdravím , Mám na predaj bežeckú obuv značky Hoka One One , ide o typ tenisiek Bondi 7, veľkosť EU42. Vhodne sú hlavne na tvrdý povrch. Bežecké topánky Hoka One One M Bondi 7 s veľmi dobrým odpružením a vystužením poskytnú hladkú, stabilnú jazdu na akékoľvek vzdialenosti na tvrdom podklade ako je asfalt. Zvršok je ľahký, priedušný, vybavený veľmi pohodlným, vystuženým, plyšovým golierom, ktorý dobre obopne aj užšiu pätu, dobre chráni a poskytuje stabilitu. Bohužiaľ mám jednu nohu plochu a tým padom mi jedna topánka nesedí. Dúfal som že to povolí ale bohužiaľ preto som nútený ich dať ďalej . Nabehane je v nich asi 25km. Najlepšie osobný odber ale kľudne pošlem aj na dobierku. Pôvodná cena 150€
Bežecké tenisky Hoka One One
Predám bežecké tenisky Hoka One One. Použité 1x, nesedí veľkosť. Osobný odber - Bratislava Ružinov.