inzercia, predaj, predám, bazár

Panske bezecke tenisky ADIDAS ASTRARUN.

Kategória: Topánky, obuv

Predam panske bezecke tenisky ADIDAS ASTRARUN, vel.43 1/3, dlzka vnut.vlozky je 28,5cm. Obuv ma pruzne penove podrazky BOOST s gumovou protismykovou vrstvou, makku vnutornu vystelku, penove vyberatelne vlozky. Tenisky su lahke a pohodlne, su zachovale, v dobrom stave, cena je 22Eur + post.4,50Eur.
Panske bezecke tenisky ADIDAS ASTRARUN.
Podobné inzeráty
dámske bežecké botasky Adidas AstraRun
Predám nové kvalitné dámske bežecké botasky zn. Adidas AstraRun, boost, veľkosť UK 6. Botasky boli len skúšané, nikdy nenosené, na kotníku trošku zanesené od skúšania, cena 60 + poštovné.
Dámske tenisky Adidas - Bežecké topánky Adidas
Tenisky Adidas - Bežecké topánky: Predám nenosené bežecké topánky značky Adidas. Velkosť 37, farba ružová. Podrážka "CloudFoam". Úplne nové, nikdy nepoužité.
Panske bezecke tenisky ADIDAS TORSION.
Predam panske bezecke tenisky ADIDAS TORSION, vel.43 1/3, dlzka vnut.vlozky je 28,3cm. Obuv ma pruzne penove podrazky adiPRENE s gumovou protismykovou vrstvou, makku vnutornu vystelku, penove vyberatelne vlozky. Tenisky maju system pruzenia TORSION, boli malo pouzivane, su ako nove, cena je 25Eur + post.4,50Eur.
Panske bezecke tenisky ADIDAS ZX 750.
Predam panske bezecke tenisky ADIDAS ZX 750, vel.45, dlzka vnut.vlozky je 29,5cm. Obuv ma pruzne penove podrazky s gumovou protismykovou vrstvou, makku vnutornu vystelku a penove vlozky. Tenisky su lahke a pohodlne, su zachovale, v dobrom stave, cena je 25Eur + post.4,80Eur.
Pánske tenisky Adidas NMD V3
Pánske tenisky Adidas model NMD V3 s úpravou GORE-TEX (perfektné a štýlové funkčné tenisky aj do zlého počasia) Veľkosť: 42,5 (US 9,5) Cena: 80€ (vrátane doručenia kuriérom) Tenisky sú úplne nové a nenosené. Predávajú sa s visačkami, v pôvodnom obale a dostanete k nim aj doklad o kúpe. V prípade záujmu sa mi prosím ozvite prostredníctvom kontaktného formuláru nižšie, telefónne číslo je nefunkčné.
Predám pánske bežecké tenisky  ADIDAS- - Supernova M  UK10,5
Predám pánske bežecké tenisky ADIDAS- - Supernova M,veľkosť UK10,5,nové v krabici,nepoužívané,bez záruky.Ponuky len na email.Len Sered a osobne.Neposielam,dakujem za pochopenie