inzercia, predaj, predám, bazár

Panske bezecke tenisky ADIDAS ZX 750.

Kategória: Topánky, obuv

Predam panske bezecke tenisky ADIDAS ZX 750, vel.45, dlzka vnut.vlozky je 29,5cm. Obuv ma pruzne penove podrazky s gumovou protismykovou vrstvou, makku vnutornu vystelku a penove vlozky. Tenisky su lahke a pohodlne, su zachovale, v dobrom stave, cena je 25Eur + post.4,80Eur.
Panske bezecke tenisky ADIDAS ZX 750.
Podobné inzeráty
Dámske tenisky Adidas - Bežecké topánky Adidas
Tenisky Adidas - Bežecké topánky: Predám nenosené bežecké topánky značky Adidas. Velkosť 37, farba ružová. Podrážka "CloudFoam". Úplne nové, nikdy nepoužité.
Panske bezecke tenisky ADIDAS TORSION.
Predam panske bezecke tenisky ADIDAS TORSION, vel.43 1/3, dlzka vnut.vlozky je 28,3cm. Obuv ma pruzne penove podrazky adiPRENE s gumovou protismykovou vrstvou, makku vnutornu vystelku, penove vyberatelne vlozky. Tenisky maju system pruzenia TORSION, boli malo pouzivane, su ako nove, cena je 25Eur + post.4,50Eur.
Panske bezecke tenisky ADIDAS ASTRARUN.
Predam panske bezecke tenisky ADIDAS ASTRARUN, vel.43 1/3, dlzka vnut.vlozky je 28,5cm. Obuv ma pruzne penove podrazky BOOST s gumovou protismykovou vrstvou, makku vnutornu vystelku, penove vyberatelne vlozky. Tenisky su lahke a pohodlne, su zachovale, v dobrom stave, cena je 22Eur + post.4,50Eur.
Pánske tenisky Adidas NMD V3
Pánske tenisky Adidas model NMD V3 s úpravou GORE-TEX (perfektné a štýlové funkčné tenisky aj do zlého počasia) Veľkosť: 42,5 (US 9,5) Cena: 80€ (vrátane doručenia kuriérom) Tenisky sú úplne nové a nenosené. Predávajú sa s visačkami, v pôvodnom obale a dostanete k nim aj doklad o kúpe. V prípade záujmu sa mi prosím ozvite prostredníctvom kontaktného formuláru nižšie, telefónne číslo je nefunkčné.
Predám pánske bežecké tenisky  ADIDAS- - Supernova M  UK10,5
Predám pánske bežecké tenisky ADIDAS- - Supernova M,veľkosť UK10,5,nové v krabici,nepoužívané,bez záruky.Ponuky len na email.Len Sered a osobne.Neposielam,dakujem za pochopenie
Pánske tenisky Adidas NMD V3
Pánske tenisky Adidas model NMD V3 s úpravou GORE-TEX (perfektné a štýlové funkčné tenisky aj do zlého počasia) Veľkosť: 42,5 (US 9,5) Cena: 120€ (vrátane doručenia kuriérom) *Všetky kúsky v mojej ponuke sú úplne nové a nenosené. Predávajú sa s visačkami, v pôvodnom obale a dostanete k nim aj doklad o kúpe. V prípade záujmu sa mi prosím ozvite prostredníctvom kontaktného formuláru nižšie, telefónne číslo je nefunkčné.