inzercia, predaj, predám, bazár

Pánske bežecké tielko Craft

Kategória: Športové oblečenie

Pánske bežecké ultraľahké tielko značky Craft.
Tielko je nové ešte s visackami.
Veľkosť M.

Pôvodná cena 40€
Aktuálna cena 18€ + poštovné
Pánske bežecké tielko Craft
Podobné inzeráty
termooblečenie Craft - pánske L - nové
Predám nové termo od firmy Craft, pánske, veľ. L - nové, v krabičke: - Craft Tričko Fuseknit Comfort LS tmavozelená, dlhý rukáv - 22 EUR - Craft Tričko Dry Nanoweight čierne - predané - Craft Tričko Icon Active Extreme X Wind SS čierne - 35 EUR - Craft Tričko Dry Active Intensity Crewneck čierne, dlhý rukáv - 26 EUR - Craft Tričko Icon Active Extreme X Crewneck čierne - 30 EUR Cena + poštovné. Prosím, kontaktujte ma e-mailom (formulár dole)
SCOTT RC RUN (veľkosť Š) Pánske bežecké tielko
Predám tielko Scott RC Run (veľkosť S) čierno - biele. Tielko som nikdy nemalo na sebe. Dôvod predaja je, že je mi male a už uplynula 14 dňová lehota na vrátenie produktu. Je teda ako nove. Pre viac podrobností je tu popis poskytnutý webom: "Jednoduché minimum. Pohodlné pánske bežecké tielko SCOTT RC Run v ergonomickom strihu, z ľahkého funkčného materiálu vpredu a so sieťovinou na chrbte. Budú si vás podľa neho na pretekoch pamätať." Povedal by som, že tielko je vhodné pre muža, ktorý je vysoký okolo 1,65 m-1,75 m a váži okolo 60-70 kg. Cena: 25€. Osobné doručenie v Bratislave alebo zaslanie poštou.
suprava CRAFT
predam takmer novu supravu CRAFT na behanie/sport, velkost M..kvalitne prevedenie...neprane!!! nova 129,95eur
pánske Adidas climalite S/M
pánske Adidas climalite S/M - [14.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať pánske Adidas climalite S/M - 1 pánske Adidas climalite S/M - 2 pánske Adidas climalite S/M - 3 pánske Adidas climalite S/M - 4 pánske Adidas climalite S/M - 5 pánske Adidas climalite S/M - 6 pánske Adidas climalite S/M - 7 pánske Adidas climalite S/M - 8 pánske Adidas climalite S/M - 9 pánske Adidas climalite S/M - 10 Predám uplne nové červené pánske tričko Adidas climalite, je v nom uvedená veľkosť S,ale podla mna sadne aj na M, rozmery su. dl.73cm, širka cez hrud 50-55cm, ramená 45cm, cena bez pošty, k cene ide pošta po prevode, pozrite si aj ďalšie moje inzeráty a ušetrite na poštovnom
adidas tielko bežecké pánske
Úplne nové Pánske bežecké tielko adidas na predaj. Stav: 10/10 Farba: bielo-sedo-čierna Material: polyester Veľkosť: M Osobný odber v BA alebo na dobierku (cena produktu + poštovné).
CRAFT CORE Sweatpants XXL
Predám pár krát oblečené tepláky Craft. Sú mi veľké, ako nové bez poškodenia. Craft CORE Sweatpants pánske ležérne tepláky vyrobené z mäkkej a príjemnej zmesi polyesteru a bavlny. Tepláky majú nastaviteľnú šnúrku v páse, dve bočné vrecká a manžety na spodnej časti nohavíc.Mäkká zmes polyesteru a bavlny nastaviteľná šnúrka v páse 2 bočné vrecká manžety na spodnej časti nohavíc. Materiál: 65% Polyester, 35% Bavlna veľkosť XXL