inzercia, predaj, predám, bazár

Pánske hodinky Invicta Speedway 17672

Kategória: Hodinky

Predám pánske hodinky Invicta Speedway 17672 (vystavený kus vo výbornom stave).
Veľkosť ciferníka 45 mm, minerálne sklíčko, náramok z pravej kože (raja/stingray), pohon QUARTZ, vodotesné do 200M (vhodné na plávanie).

Osobný odber v BA.
Pánske hodinky Invicta Speedway 17672
Podobné inzeráty
Hodinky Invicta Speedway 36721
Predam originalne hodinky Invicta z kolekcie speedway, model 36721. Dovoz z Ameriky, Nieje možne ich zakupiť na SVK ani v okoli. Hodinky boli nosene par krat, su bez poškodenia. Predaj bez krabičky. Popis :
Invicta Speedway – Quartz – model 9223,  nové, nenosené
Zo svojej zbierky ponúkam zaujímavé hodinky Invicta Speedway – Quartz Oceľové púzdro, oceľový ťah. Váha cca 146g. Strojček Quartz, Seiko VD53, presný, batériový pohon. Vodotesné do 200m. Hodinky nové, nenosené, s nalepenými ochrannými fóliami na sklíčku, taktiež na ťahu. uskladnené v originál boxe. Ťah pôvodný, neupravovaný. Súčasťou je samozrejme komplet pôvodné balenie. Možný osobný odber, BB – ZV, v rámci cesty dovoz grátis, dobierka cez poštu alebo Packetu je možná. Bližšie info: Aktuálne do zmazania.
Invicta Speedway – Quartz – model 9223,  nové, nenosené
Invicta Speedway – Quartz. Oceľové púzdro, oceľový ťah. Váha cca 146g. Strojček Quartz, Seiko VD53, presný, batériový pohon. Vodotesné do 200m. Hodinky nové, nenosené, s nalepenými ochrannými fóliami na sklíčku, taktiež na ťahu. uskladnené v originál boxe. Ťah pôvodný, neupravovaný. Súčasťou je samozrejme komplet pôvodné balenie. Originál. Možný osobný odber, BB – ZV, v rámci cesty dovoz grátis, dobierka cez poštu alebo Packetu je možná. Bližšie info: Aktuálne do zmazania.
Invicta Grand Lupah 39828
Predam nove hodinky znacky Invicta Grand Lupah 39828. Su v kompletnom baleni, stav nove. Nenosene - Nove. Velkost hodiniek sirka po korunku je 47mm vyska 60mm. Vo velmi zaujimavom krasnom luxusno elegantnom prevedeni - Vysoky lesk. Vodotesnost je 100m. Hodinky pohana osvedceny seiko quartz bateriovy pohyb. Hodinky kupovane priamo v invicta eu - tym padom balene priamo v original velkom boxe a s vypisanou certifikacnou kartou a zarukou platnou na 2 roky. Zaruka 2 roky od kupy v invicta shope. Na dobierku postou posielam az po uhradeni min zalohy - bez tejto zalohy neposielam. Hodinky je mozne prevziat aj osobne. Krasne vyrazne a hlavne stylove hodinky vhodne na kazdu prilezitost ako aj pre niekoho kto miluje stylove veci. Písmo na lunete ako aj casti cifernika v zlatom prevedeni. Vhodne ako dar na vianoce napr. - nove so zarukou. Bezkonkurencna Cena - 159e
Invicta Grand Lupah 39828
Predam nove hodinky znacky Invicta Grand Lupah 39828 vo vysokom lesku. Su v kompletnom baleni, stav nove. Nenosene - Nove. Velkost hodiniek sirka po korunku je 47mm vyska 60mm. Vo velmi zaujimavom krasnom luxusno elegantnom prevedeni - Vysoky lesk. Vodotesnost je 100m. Hodinky pohana osvedceny seiko quartz bateriovy pohyb. Hodinky kupovane priamo v invicta eu - tym padom balene priamo v original velkom boxe a s vypisanou certifikacnou kartou a zarukou platnou na 2 roky. Zaruka 2 roky od kupy v invicta shope. Na dobierku postou posielam az po uhradeni min zalohy - bez tejto zalohy neposielam. Hodinky je mozne prevziat aj osobne. Krasne vyrazne a hlavne stylove hodinky vhodne na kazdu prilezitost ako aj pre niekoho kto miluje stylove veci. Vhodne ako dar na vianoce napr. - nove so zarukou. Cena - 149e
Nové hodinky INVICTA speedway 25510
predám nové, nepoužívané, v originál krabičke. Link na Invicta stránku: