inzercia, predaj, predám, bazár

Panske hokejove korcule BOTAS FANTOM Sprint 50.

Kategória: Hokej, korčuľovanie

Predam panske kozene hokejove korcule BOTAS FANTOM Sprint 50, vel.44, dlzka vnut. vlozky je 28,5cm. Korcule maju nabrusene noze KOVOPOL, kozenu vnutornu vystelku, jazyk s hrubym ochrannym filcom, vyberatelne penove vlozky. Korcule boli malo pouzivane, vyborny stav, cena je 39Eur + post.4,80Eur.
Panske hokejove korcule BOTAS FANTOM Sprint 50.
Podobné inzeráty
Hokejové korčule BOTAS PULSAR 112
Predam tieto pouzivane Hokejové korčule BOTAS PULSAR 112 Velkost: EU 42 UK 8 CM 28 Voskované hokejové šnúrky Cierne Original snurky biele Navleky na noze Vsetko je v cene! made in czech republic Klucove slova:Korcule,Hokejove korcule,hokej,ladovy hokej. Preferujem osobny odber ale neni problem poslat postou. Cena je uvedena bez postovneho.
Detské hokejové korčule Botas
Predám detské hokejové korčule Botas veľ. 38. Málo používané, veľmi zachovalé. (Korčule na ľad, ľadové korčule, Bauer, hokej)
TOP hokejové korčule na ľad Bauer Supreme S29
Predám korčule na hokej Bauer Supreme S29 v TOP stave. Boli obuté asi 7x na hokeji. Známky bežného použitia. Sú pevné, tvrdé, ešte stále tuhé. Ja som ich po kúpe len obul a hral. Korčule sú nahrievateľné a tvarovateľné na nohu. Jazyk pevný, šnúrky nerežú, všetko funguje ako má. Pokojne pošlem aj detailné fotografie. Nesmrdia, vyvoňané dezinfikačným sprejom. Veľkosť nohy / veľkosť korčule je 8, šírka korčule D. Dôvod predaja: nesedí mi táto Supreme rada, vyskúšal som, ale ostávam pri Bauer Nexus a teda mám ešte 2 páry korčúľ. Tieto mi ležia doma. Nové stáli 380€ je ich predávam za cenu ich hodnú. Ešte aj s original krabicou, teda vhodné aj ako darček. Dohoda na cene možná. Vyhľadávanie: šport, hokej, korčule, bauer, supreme, bauer vapor, ccm, hokejove korcule, skates, ladove korcule, korčuľe na ľad, warrior, nože,zima, korculovanie
Hokejové korčule Bauer BAUER Vapor X500
Hokejové korčule Bauer BAUER Vapor X500, Junior, mozu byt aj na mensiu pansku nohu, velk. 39 / 5.5, vn.dlzka 24.7cm, pouzivane 2 roky na hobby hokej, PC 150e, tepelne tvarovatelne, vymenitelny noz, najpopularnejsi modrel od znacky Bauer, len email cislo je vymyslene Korčule Bauer VAPOR X500 sú skvelou voľbou pre hobby hráčov, ktorú hľadajú korčule s najlepším pomerom cena/výkon. Tieto korčule sú vhodné aj pre výkonnostných hráčov v mládežníckych kategóriách alebo seniorských hráčov krajských klubov. Skelet korčule je vyrobený z odolného technického polyuretánu s X-rib rebrovaním na zadnej strane. Šnurovací systém z odolného plastu. Výstelka korčule je vyrobená z vodeodpudivej látky, komfortnou vložkou z EVA peny a anatomicky tvarovaným jazykom s ochranou priehlavku. Okrem toho tieto korčule ponúkajú odolný holder TUUK LIGHTSPEED EDGE a čepeľTUUK Superstainless.
Hokejová výstroj
Hokejové chrániče lakťov 20 € Hokejové chrániče kolien 45 € Hokejové nohavice 50 € Hokejové rukavice 40 € Hokejová taška 70 € Hokejové stucne 10 € Hokejové dresy 10 € Hokejové chrániče ramien 20 eur Ak niekto zoberie celú výstroj vieme sa dohodnúť na zľave. Škoda jej je vo veľmi dobrom stave tak sa vieme dohodnúť na cene.
Hokejové korčule Botas Feron 311, veľkosť 43
Predám hokejové korčule Botas Feron 311, veľkosť: 43/ MD 280/ 29 cm/ UK 9 Úplne nové, 1x použité, dôvod predaja - nevhodná veľkosť Možnosť dovozu na trase Trenčín - Martin - Poprad