inzercia, predaj, predám, bazár

Pánske kožené sako

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám pánske kožené tmavohnede sako veľkosť L. Málo nosené.
Pánske kožené sako
Podobné inzeráty
Kožené sako 100% koža
Predám dámske kožené sako podšité veľ XL, zapínanie na kožené gombíky, dve bočné vrecká. Sako nie je ťažké nakoľko je koža kvalitná mäkká. Cena 25€ plus poštovné.
Damske kozene cierne sako 42
Predam pekne kozene sako velmi malo nosene ,zapinanie na 5 obalovanych gombikov ,na prednej strane 2 vrecka s priklopkou , v pase prestrihnute ,na zadnej strane maly rozparok. Dlzka saka 74cm , dlzka rukava 58cm obvod hrude 108cm ,sako je v top stave .kuknite aj dalsie moje inzeraty
DIFFERENT NOVÉ kožené damske sako 100% koža
Predám úplne nové kožené sako different- damske 100% koža čiernej farby veľkosť je písaná 36 ale dobre je to na 38-40 je úplne nové nebolo nikdy nosene len kupene krásne kvalitne ako z obchodu posielam ihneď po dohode 1.trieda poštou kontaktovať prosím cez SMS správy na dobierku neposielam nech sa páči ďakujem! Top cena!!! Sako je nové!!!
100% kožené sako Different Komplet NOVÉ
Predám komplet nové damske kožené sako 100% koža značky Different je nové krásne veľkosť je písaná 36 ale dobre je na 38/40 krásne sedí na postave teraz top cena posielam poštou v prípade záujmu kľudne píšte SMS správy na dobierku neposielam nech sa páči ďakujem! Top cena!!!SAKO je komplet NOVÉ!!!
Pánske športové menčestrové sako, veľ. L
Klasický kúsok s moderným strihom, pánske športové menčestrové sako, zn. Takko, zapínanie na gombíky, antracitovej farby, sako má odnímateľnú sivú úpletovú kapucňu so zipsom, veľkosť L, obvod cez prsia 110 cm, rukávy dĺžka 68 cm, celková dĺžka saka 75 cm. Materiál Vrchný materiál: 65% polyester, 35% viskóza; Podšívka: 100% polyester.
Prechodná bunda,sako
Predám rôzne bundy,saká, dámske,pánske. Ružová- veľ S, zelená znač.NF, piesková znač NF vo veľ. XL, pánaska cyklo- veľ.L, dámske sako znač. NF vo veľ. M, svetlé sako krubšie ako rifľ. vo veľ.36.Bližšie info emailom. Každý kus po 5 €. Kontaktujte ma prosím emailom, tel. č.je vymyslené.