inzercia, predaj, predám, bazár

Pánske kožené topánky.

Kategória: Topánky, obuv

Predám zachovalé, celokožené pánske poltopánky:

1.John Garfield - celokožené ,žlto-hnedej farby, veľkosť 43.
Cena: 10 EUR

2. RIEKER - celokožené, hladká koža béžovej farby, veľkosť 43.

Cena: 10 EUR

3. Celokožené, spoločenské poltopánky čiernej farby, veľkosť 43.

Cena: 12 EUR

Všetky troje sú vhodné pre veľkosť chodidla dĺžky 280 - 285 mm, aj pre širšiu nohu.

Pošlem aj na dobierku: + 4 EUR.

VŠETKY TRI PÁRY SPOLU PREDÁM ZA 26 EUR + dobierka 4 EUR.
Pánske kožené topánky.
Podobné inzeráty
Pánske topánky VERO CUOIO
Pánske topánky VERO CUOIO - [16.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Pánske topánky VERO CUOIO - 1 Pánske topánky VERO CUOIO - 2 Pánske topánky VERO CUOIO - 3 Pánske topánky VERO CUOIO - 4 Pánske topánky VERO CUOIO - 5 Predám krásne pánske kožené topánky talianskej značky VERO CUOIO, veľkosti 39EU. Boli objednané z Rakúska, no žiaľ mi veľkosť nesadla. Ideálne pre tých, ktorí nosia veľkosť 40EU. Jedná sa o krásne topánky s minimálnymi znakmi používania a obstarávacou cenou 120€.
Aldo - kožené topánky
Aldo - kožené topánky - [23.10. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Aldo - kožené topánky - 1 Aldo - kožené topánky - 2 Aldo - kožené topánky - 3 Aldo - kožené topánky - 4 Aldo - kožené topánky - 5 predám nosené ale vo veľmi dobrom stave kožené topánky zn. Aldo, stav ako na fotke, veľkosť 41, k cene je potrebné pripočítať poštovné, poprípade osobne v Bratislave alebo Stupave, v prípade kúpy dvoch a viac vecí sa vieme dohodnúť na cene
NOVE kožené členkové topánky veľkosť 47 - typ krokodý
NOVÉ značkové luxusné kožené členkové topánky -pravá 100 % koža špičkové kvalitné a 100 % originál z USA kožené topánky značky Stacy Adams typ krokodília koža (crocodile skin - pozri link nižšie) 100 % koža nepoužívané - nové značkové americké módne kotníkové kozáčky členkové čižmy na zips pánske kožené topánky na zips - nenosné veľkosť US 13 čo je 47 EU 100 % pravá koža vrátanie podrážok model krokodíl špičková kvalita nové stoja cca 250 USD topánky sú Nové nenosené kvalitná odolná koža kupované v USA. štýľ luxusné, elegantné do spoločnosti ale aj na motorku alebo Western, kovbojské, Vynikajúca špičková kvalita. pôvodná cena 250 eur - teraz za bagateľ impregnované jemná koža veľmi ľahučké
KRÁSNE KOŽENÉ PÁNSKE TOPÁNKY značky REPLAY, PC 230 EUR
Predám tieto brutálne krásne a kvalitné pánske kožené kotníkové topánky značky REPLAY vo veľkosti 42. Topánky sú NOVÉ, iba doma vyskúšané. Pôvodne stáli 230 EUR. Sú z pravej kože, vyzerajú naozaj luxusne a kvalitne. Ak hľadáte pekný pár nových topánok s pevným a štýlovým vzhľadom, tento pár od Replay Footwear môže byť niečo pre vás! Tieto čižmy "Phim" majú praktický bočný zips pre jednoduché použitie a obsahujú voskované šnúrky, kovové otvory na šnúrky, vyrazené logo na jazyku topánky a potlač značky Replay na zadnej strane. Vložka je vybavená technológiou ORTHOLITE. Vložka Ortholite je stielka vo vnútri topánky využívajúca penu Ortholite ako tlmiaci materiál. Pena vo vložke je podšitá tenkou látkou alebo iným materiálom, aby sa znížilo trenie medzi vašou nohou a penou, kedy by sa noha odierala. - zips na boku pre optimálne jednoduché použitie - voskované šnúrky do topánok - diery na šnúrky vyrobené z kovu - vyrazené logo na jazyku topánky - potlač s názvom značky na zadnej strane CENA: 150 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
KRÁSNE KOŽENÉ PÁNSKE TOPÁNKY značky REPLAY, PC 230 EUR
Predám tieto brutálne krásne a kvalitné pánske kožené kotníkové topánky značky REPLAY vo veľkosti 42. Topánky sú NOVÉ, iba doma vyskúšané. Pôvodne stáli 230 EUR. Sú z pravej kože, vyzerajú naozaj luxusne a kvalitne. Ak hľadáte pekný pár nových topánok s pevným a štýlovým vzhľadom, tento pár od Replay Footwear môže byť niečo pre vás! Tieto čižmy "Phim" majú praktický bočný zips pre jednoduché použitie a obsahujú voskované šnúrky, kovové otvory na šnúrky, vyrazené logo na jazyku topánky a potlač značky Replay na zadnej strane. Vložka je vybavená technológiou ORTHOLITE. Vložka Ortholite je stielka vo vnútri topánky využívajúca penu Ortholite ako tlmiaci materiál. Pena vo vložke je podšitá tenkou látkou alebo iným materiálom, aby sa znížilo trenie medzi vašou nohou a penou, kedy by sa noha odierala. - zips na boku pre optimálne jednoduché použitie - voskované šnúrky do topánok - diery na šnúrky vyrobené z kovu - vyrazené logo na jazyku topánky - potlač s názvom značky na zadnej strane CENA: 130 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
dámska obuv veľkosť 36 37 38 dámske topánky,
VEľKOSť 37: 7 eur Kožené kotníkové čižmy bočný zips veľkosť 37, zvršok: kvalitná koža bez poškodenia, podrážky potrebné podlepiť/opraviť u obuvníka, značka DESTROY London, na chodidlo 23,5-24 cm, FOTO 1-2. Trend 2023/24. 25 eur hnedé kožené čižmy členkové slip on našuchovacie značka Lasocki, nosené 1 zimu bez poškodenia, veľkosť 37, na foto 3-6. Nadčasové, vždy moderné. 5 eur hnedosivé kožené šnurovacie topánky s bočným zipsom, značka Andrea Conti, veľkosť 37. 5 eur čierne kožené poltopánky BAŤA na malom opätku, klasické baťovky, potrebujú podlepiť podrážky, opätok v poriadku, VEľKOSť 36: 3 eur hnedé kožené členkové čižmy značka ECCO veľkosť 36, podrážky je potrebnė opraviť u obuvníka, vidno na foto. Vnútorná vložka 23,5 cm na chodidlo 23 cm plus, Váha do 700 g, Zvršok hnedá koža, vnútorná stielka bledohnedá koža, nadčasové, vždy moderné. 5 eur dámske tmavo hnedé lodičky poltopánky, veľkosť 36-36,5, značka Bianca, párkrát obuté v interiéri ako NOVÉ, VEľKOSť 38: 5 eur Kožené mokasíny zlaté, veľkosť 38 na chodidlo 24,5cm, značka ALDO, v dobrom nosenom stave, nepotrebujú žiadnu opravu a dajú sa hneď nosiť, 8 eur dámske kožené šľapky tmavohnedé, veľkosť 38, talianska značka Minozzi, párkrát obuté v interiéri - ako NOVÉ, na chodidlo 24-24,5cm. kuk na všetky moje inzeráty : )