inzercia, predaj, predám, bazár

Pánske mot.nohavice Trilobite 661 veľkosť EU 52, US 36

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám nosené pánske kevlarové motorkárske nohavice Trilobite jeans Parado 661 modré veľkosť EU 52, US 36. Pôvodná cena 185 Eur.
Pánske mot.nohavice Trilobite 661 veľkosť EU 52, US 36
Podobné inzeráty
TRILOBITE Parado 661 dámske rifle nohavice
Predám dámske rifle nohavice TRILOBITE Parado 661. Stav: Použité bez poškodenia, čisté, všetky zipsy funkčné. Založené kolenné chrániče originál k nohaviciam + vo vaku bedrové chrániče a opravná sada. Veľkosť 28. Osobný odber SC, PK a v okolí podľa dohody. Link na nohavice s popisom:
TRILOBITE PARADO 661 black
Predám TRILOBITE nohavice jeans PARADO 661 black veľkosť 32, rifle sú úplne nové len vyskúšané nesadla my veľkosť....
Dámske mot.nohavice Trilobite jeans blue 661 veľkosť EU46/30
Predám nosené dámske kevlarové motorkárske nohavice Trilobite jeans Parado 661 modré veľkosť EU 46, US 30. Pôvodná cena 185 Eur.
Predám nové rukavice TRILOBITE 1943 Comfee beige
Predám nové, len vyskúšané rukavice TRILOBITE 1943 Comfee beige. Veľkosť M. Jednoduché s maximálnou voľnosťou pohybu pre jazdu v lese a v prírode pre všetkých fanúšikov SCRAMBLER a ľahkého endura. Tam, kde na vás nečíha nebezpečenstvo pádu na asfaltový povrch a hlavným predpokladom je úplná sloboda pohybu, rovnako tak ako tomu je u motokrosových rukavíc. Rukavice Trilobite Comfee ponúka kombináciu retro vzhľadu, zvýšenej ochrany a pohodlie športových rukavíc. Hovädzia farbená koža tej najvyššej kvality (A +) je použitá na vonkajšej strane rukavice a na malíčku. Pre perfektné vnímanie odozvy od ovládacích prvkov motocykla (spojka, brzda a rukoväť plynu) pri jazde je použitý pružný spandex, ktorý je príjemný aj pri dlhej alebo náročné jazde v teréne. Syntetická koža so silikónovým potlačou na spodnej strane všetkých prstov pomáha zaistiť vynikajúci úchop na brzdovej a spojkovej páčke a eliminuje kĺzanie prstov pri preradení alebo brzdení. Dlaň rukavíc je vystužená, čo pomáha brániť proti otlakom počas dlhých ciest. Pri navliekaní rukavíc oceníte pútko, vďaka ktorému rukavice ľahko nasadíte na ruku. Materiál: • Dlaň: Kvalitná koža Amara / Syntetická koža s extra vrstvou so silikónovým potlačou pre pohodlné nosenie a jednoduché ovládanie • Chrbát: Elastická a extra priedušná sieťovina s koženými panelmi Ochrana: • Mäkčený chránič kĺbov • Podšívka: Super silná aramidová podšívka pre ochranu proti oderu Ergonómia a pohodlie: • Predtvarované prsty • Strečové zóny na prstoch • Nastaviteľný pásik na suchý zips na zápästí • Pružná sieťovina • Praktické pútko pre ľahšie nasadenie rukavice • Mäkké výstuhy na dlani • Kompatibilné s dotykovými displejmi Možné poslať poštou/packetou. Na SMS neodpovedám.
Nepremokavé nohavice na motorku Trilobite panske
Nové nepremokavé nohavice na motorku Trilobite panske, materiál - bavlna s voskovanou povrchovou úpravou pre vodeodolnosť, systém priamej laminácie bavlny s membránou s vodeodolnosťou 5.000 mm a priedušnosťou 3.000 g / m2 / 24h - Podšívka 100% DuPont ™ Kevlar® v oblastiach bokov a kolien - Hydrofóbna úprava - Vodeodolné zipsy - Vodeodolné podlepené švy - Ventilačné vrecká - Strečový panel v oblasti rozkroku - Vyššia pas pre lepší komfort - Vrecká na protektory kolien a bokov - chrániče Trilobite® Premium Protection CE Level 1 na kolenách Velkost M dohoda
Panske rifle Trilobite Parado 661
Predam panske rifle Trilobite Parado 661, velkost EU60, ako nove.