inzercia, predaj, predám, bazár

Pánske peňaženky kožené 2 farby

Kategória: Doplnky

Pánske kožené peňaženky, čierna a tmavohnedá, nové, cena za 1ks 20€
Pánske peňaženky kožené 2 farby
Podobné inzeráty
Pánske kožené peňaženky
Niečo pre pánov.Krasna pánske peňaženky KOŽENÉ!!! Tieto peňaženky sú čisto nové a sú zabalené v krabičkach. Peňaženky majú rozmer 12,5x9,5cm. Peňaženky sú veľmi pekne sú priestranné znečky Wild majú priečinky na 10 kariet a značka Buffalo má priečinky až na 14 kariet. Tieto peňaženky sú zabalené v krabičkach preto sú ideálne aj ako darček. Každý jeden Tento kúsok stojí 17€. Pošlem aj na dobierku. Kontaktujte ma prosím sms e-mailom poprípade volajte.
Peňaženka dámska alebo pánska
Predám zachovalé dámske alebo pánske peňaženky. Sú ako nové. V prípade záujmu viem poslať detailnejšie fotky. 1.rad - dámske peňaženky Peňaženka s pierkami 7,00 eur Čierna peňaženka 10,00 eur Bershka 5,00 eur 2.rad - dámske peňaženky Tommy Hilfiger 15,00 eur Peňaženka s lístkami 5,00 eur Čierna peňaženka 7,00 eur 3.rad - pánske peňaženky Vandals maskáčová 5,00 eur Puma 7,00 eur Čierno-šedá 8,00 eur Čierna 7,00 eur 4.rad - pánske peňaženky Scuderia Ferrari (trochu ošúchaný znak) 5,00 eur Borelli 8,00 eur Lara bags 7,00 eur Zepter 5,00 eur Osobný odber v Petržalke alebo viem peňaženku poslať poštou. Cena nezahŕňa cenu poštovného. Kontaktujte ma prosím telefonicky, e-mailom alebo cez WhatsApp. Na SMS neodpovedám. Na odpoveď na inzerát reagujem takmer okamžite. Skontrolujte si SPAM.
Nove penazenky pre casnikov
*NOVE* 4x kozene penazenky pre casnikov, penazenky som osetrila - naimpregnovala (ak by ste mali zaujem o menej kusov napiste mi). Penazenka ma 7 priehradok a jednu priehladnu. Predna cast penazeniek je na niektorych miestach jemne zvlnena ale fukncnosti to neprekaza. Rozmery: 19,5 x 10,5 x 3 cm V ramci BA mozny osobny odber.
Nove penazenky pre casnikov
*NOVE* 4ks kozene penazenky pre casnikov, penazenky som osetrila - naimpregnovala (ak by ste mali zaujem o menej kusov napiste mi). Penazenka ma 7 priehradok a jednu priehladnu. Predna cast penazeniek je na niektorych miestach jemne zvlnena ale fukncnosti to neprekaza. Rozmery: 19,5x10,5x3cm Cena je za 1 ks. V ramci BA mozny osobny odber.
Nove penazenky pre casnikov
*NOVE* 4ks kozene penazenky pre casnikov, penazenky som osetrila - naimpregnovala (ak by ste mali zaujem o menej kusov napiste mi). Penazenka ma 7 priehradok a jednu priehladnu. Predna cast penazeniek je na niektorych miestach jemne zvlnena ale fukncnosti to neprekaza. Rozmery: 19,5x10,5x3cm Cena je za jednu penazenku. Pozrite si moje ostatne veci na predaj, mozno Vas nieco zaujme. Moznosti zakupenia tovaru: - osobny odber v Bratislave - uhrada vopred + postovne - nakup cez Vinted
Dámske peňaženky
Ponúkam uplne nové dámske peňaženky, rozmer 20x10 cm, všetky peňaženky majú aj pútko (viď. foto 2) Cena za kus 5€