inzercia, predaj, predám, bazár

Pánske tenisky

Kategória: Topánky, obuv

Predam pár párov tenisiek ktoré nenosim, sú vo veľmi dobrom stave, pravidelne čistenie a dobre skladované a niektoré sú nenosené, niektoré majú box a niektoré nie velkosti sú od 42 - 44

pre viac foto alebo info napíš sms alebo zavolaj, tenisky posielam po odoslaní zálohy za poštovné alebo osobne kdekoľvek v Bratislave







*** cena uvedená v inzeráte nie je cena tenisiek **
Pánske tenisky
Podobné inzeráty
Pánske tenisky Nike Air Max č. 43
Predám málo nosené pánske tenisky Nike Air Max, veľkosť č. 43. Pánska obuv značky Nike. Tenisky Nike v zaujímavom farebnom prevedení upútajú na prvý pohľad. Disponujú rôznym prešitím sieťoviny a syntetického materiálu na zvršku, čo im dodáva športový vzhľad. Značkové tenisky majú nízky golier s podšívkou pre elegantnejší vzhľad a penovú medzipodrážku, ktorá ponúka antivibračnú ochranu s vysokou odozvou. Botasky pre pánov sú vhodné na každodenné nosenie. Pánske tenisky poskytujú dostatočnú ventiláciu chodidla. Vďaka Air Max ponúkajú ľahkú ochranu proti nárazom s vysokou odozvou, zatiaľ čo medzipodrážka s mäkkou penou a veľkými pružnými drážkami dodáva flexibilitu a jednoduchosť pohybu. Štýlové pánske botasky Nike majú gumové detaily na podrážke pre väčšiu trakciu a odolnosť Detaily produktu: moderný vzhľad priedušnosť vďaka sieťovinovému zvršku nízky golier s podšívkou technológia AirMax gumová podrážka s vysokou trakciou a odolnosťou Materiál: zvršok: textil, syntetický materiál vnútro: textil podrážka: guma Technológie Air Max - Spoločnosť Nike predstavila v roku 1979 novú technológiu výroby známu ako Air Cushioning Technology, teda technológiu tlmenia. Hlavným znakom tejto technológie je odpružená časť nachádzajúca sa v medzipodrážke v oblasti päty. Odpruženie spočíva vo vzduchovom vaku, ktorý je napustený plynom pod vysokým tlakom, vďaka čomu dokáže odolávať zaťaženiu a nárazom vznikajúcich pri používaní tenisiek. Výhodu tohto odpruženia ocenia najmä atléti, ktorí vďaka tejto technike vynakladajú menšie úsilie pri behu čím šetria svoju energiu a chránia tak svoje kĺby pred nadmernou záťažou. PC bola 109€.
Pánske topánky VERO CUOIO
Pánske topánky VERO CUOIO - [16.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Pánske topánky VERO CUOIO - 1 Pánske topánky VERO CUOIO - 2 Pánske topánky VERO CUOIO - 3 Pánske topánky VERO CUOIO - 4 Pánske topánky VERO CUOIO - 5 Predám krásne pánske kožené topánky talianskej značky VERO CUOIO, veľkosti 39EU. Boli objednané z Rakúska, no žiaľ mi veľkosť nesadla. Ideálne pre tých, ktorí nosia veľkosť 40EU. Jedná sa o krásne topánky s minimálnymi znakmi používania a obstarávacou cenou 120€.
Pánske tenisky Adidas NMD V3
Pánske tenisky Adidas model NMD V3 s úpravou GORE-TEX (perfektné a štýlové funkčné tenisky aj do zlého počasia) Veľkosť: 42,5 (US 9,5) Cena: 80€ (vrátane doručenia kuriérom) Tenisky sú úplne nové a nenosené. Predávajú sa s visačkami, v pôvodnom obale a dostanete k nim aj doklad o kúpe. V prípade záujmu sa mi prosím ozvite prostredníctvom kontaktného formuláru nižšie, telefónne číslo je nefunkčné.
Tenisky dámske
Predám dámske tenisky v dobrom stave bez poškodení: Zľava hore - Strieborné tenisky Jenny fairy s imitáciou kože 5 €-č.39; biele tenisky Fila, syntetický materiál 10 €-č.41;strieborné tenisky Bershka 5 €- č.39; Zľava dole - čierne plátenné tenisky VANS 5 € - č. 40; čierne tenisky Dunlop originál 5 €- č. 39; čierne plátenné tenisky Kappa 5 €- č. 41. Tovar posielam po nabehnutí peňazí na účet alebo na dobierku. Cena za všetky 29 € + poštovné.
Armani, Guess, Diesel
Predám topánky : * tenisky Guess: kožené tenisky, čierna farba, veľkosť 37, obuté možno 3x, TOP stav * tenisky EA7 - Emporio Armani: látkové tenisky, obuté raz, čierna farba, veľkosť 37 * tenisky Diesel : kožené tenisky, farba biela v kombinácii s krémovou, obuté cca 3x, veľkosť 37 * tenisky Armani Jeans - športové tenisky, pevná koža, farba ružová, dobrý stav, veľkosť 37 * čižmy Buffalo - kožené štýlové čižmy, čierna farba, veľkosť 38 (sedia na 37 ), obuté cca 3 x, TOP stav a kvalita Všetky sú vo veľkosti 37 vo veľmi dobrom stave. Za všetky topánky spolu - 100,- EUR V prípade záujmu kúpy samostatne dohoda možná. Kontakt
Pánske tenisky Adidas NMD V3
Pánske tenisky Adidas model NMD V3 s úpravou GORE-TEX (perfektné a štýlové funkčné tenisky aj do zlého počasia) Veľkosť: 42,5 (US 9,5) Cena: 120€ (vrátane doručenia kuriérom) *Všetky kúsky v mojej ponuke sú úplne nové a nenosené. Predávajú sa s visačkami, v pôvodnom obale a dostanete k nim aj doklad o kúpe. V prípade záujmu sa mi prosím ozvite prostredníctvom kontaktného formuláru nižšie, telefónne číslo je nefunkčné.