inzercia, predaj, predám, bazár

Pánske torzo na prezentáciu tovaru.

Kategória: Doplnky

Torzo na vystavenie spodnej bielizne, plaviek, používané aj na tričká, tielka, atd. Torzo je telovej farby, pre optimálne zobrazenie tovaru. Kvalitný, robustný materiál zaručí stabilitu.
Veľkosť 50-52. Stav: používané, mierne odretý okraj jednej "ruky" a krku - viď foto. Pôvodná cena 80€, teraz za polovicu t.j. 40€.
Pánske torzo na prezentáciu tovaru.
Podobné inzeráty
Plastová noha - torzo
Plastová noha na prezentáciu ponožiek, podkolienok a pančuchového tovaru. Noha je telovej farby pre optimálne zobrazenie tovaru. Súčasťou je aj chrómový stojan. Stav: používané, zo zrušenej predajne. Pôvodná cena kompletu noha+stojan 15,90€, teraz 8€, skladom posledné 4 kusy.
TORZO ŽENY - BRONZOVÁ SOCHA NA MRAMORU
Torzo ženy - bronzová socha na mramorovém podstavci, výška 63 cm, mramorový podstavec 31 x 16,5 x 4,3 cm, váha 10,5 kg, značeno. Poštovné na SK je 12 Eur.
TORZO ŽENY EVA - BRONZOVÁ SOCHA NA MRAMORU
Torzo ženy - bronzová socha na mramorovém podstavci, výška 80 cm, mramorový sokl 30 x 28 x 2,5 cm, váha 15 kg, značeno. Doprava dohodou.
Figurina zena - torzo
Predam damsku figurinu, vyska 170 cm, moznost otacania a odpojenia koncatin vid. prilozene fotografie, chyba jedna dlan, velkost 34
Figurína dámska
Predám 3 x torzo tela/ kus 10 eur s kovovým podstavcom pevného materiálu. A jeden krát 3/4 postavu figuríny tiež s podstavcom na jednu nohu / 20 eur. Používané, ale ešte stále vystavitelne, pevné ťažšie súper stabilita žiadne prevracanie :)
Textilné figuríny na predaj
Dobrý deň Mám na predaj tieto veľmi zachovalé textilné figuríny torzo z prevádzky ak by mal niekto záujem kľudne napíšte. Cena za 1 kus.