inzercia, predaj, predám, bazár

Pansky kožuch

Kategória: Bundy a Kabáty

Panský kožuch zn. Mabrun made in Italy, veľk.XL, /asi 52-54/, čiernej farby z jahňacej kožušiny, veľmi málo nosený, bez poškodenia.
Miery: merané voľne položené z vonkajšej strany, šírka pod rukávmi 65cm,/obvod hrudníka cca 130cm, šírka plecia 60cm, rukáv dĺžka 63cm, dĺžka kožucha od ramena 85cm. Kožuch nie je ťažký, váži cca 1,9kg. Miery porovnajte so svojím oblečením.
Pôvodná cena 390€. Preferujem osobný odber BA 4, uvidíte, vyskúšate dohoda možná.
Na dobierku po zlých skúsenostiach neposielam. Prosím kontaktujte ma mailom cez .

V ponuke mám aj kvalitne moderné tvídové sako velk.54, zn. Mc EARL original, kliknite na moje inzeráty.

Pansky kožuch
Podobné inzeráty
Kožuch KARA
Jahnací kožuch veľkosti 50 - ako nový, nosený len raz Predávam luxusný jahnací kožuch veľkosti 50, ktorý bol nosený len raz a je v skvelom stave. Kožuch je vyrobený z kvalitnej jahnacej kože, ktorá je príjemná na dotyk a zaručuje Vám teplo aj v najchladnejších zimných dňoch. Veľkosť 50 zodpovedá približne veľkosti S/M a je vhodná pre osoby s výškou okolo 165-170 cm. Kožuch má moderný strih a krásnu farbu, ktorá sa ľahko kombinuje s rôznymi oblečeniami a doplnkami. Kožuch je v stave ako nový, bez akejkoľvek známky opotrebenia, vzhľadom k tomu, že bol nosený len raz. Bol starostlivo vyčistený a udržiavaný, aby sa zachoval jeho krásny vzhľad. Kožuch je univerzálny a je ideálny pre každú príležitosť - od štýlových spoločenských udalostí až po každodenné nosenie. Jeho kvalita a stav sú zaručené, takže cena je veľmi výhodná. Ak hľadáte skvelý jahnací kožuch, ktorý má jedinečný štýl a kvalitu, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom telefónnom čísle alebo emailovej adrese. Budem sa tešiť na Vašu odpoveď a rád Vám poskytnem ďalšie informácie alebo sa dohodneme na obhliadke kožucha.
Pravý kozuch
Velkost S/M Cena 250€ + posta Kozuch na fotkách nie je ucesany , preto tak vyzerá. Je v skrini. Bol nosený 3x. ( je strapatý, spľasnuty , Plzne … ) Kozuch treba vyčesať , zavesiť na vesiak aby sa chĺpky vystreli a “ nadýchali” Postup- kúpiť drôtenu kefu s ktorou najlepšie a najúčinnejšie vycesete kozuch. BEZ VYCESANIA NEBUDE NIKDY VYZERAŤ TAK DOBRE. Kefu možno kúpiť v chovprodukte :) Vycesavat je najlepšie z láva do práva , chĺpky s výstrú , kozuch sa krasne nadycha. Treba ho potom nechať zavesený. :)))) Kozuch má odopinatelne rukávy , čiže možnosť urobiť z neho aj vestu !!:) Nie je to umelý kozuch !!!
Kozuch
Velkost S/M !!!! Nie je to umelý kozuch !!!!!! Cena 230€+ posta Kozuch na fotkách nie je ucesany , preto tak vyzerá. Je v skrini. Bol nosený 3x. ( je strapatý, spľasnuty , Plzne … ) Kozuch treba vyčesať , zavesiť na vesiak aby sa chĺpky vystreli a “ nadýchali” Postup- kúpiť drôtenu kefu s ktorou najlepšie a najúčinnejšie vycesete kozuch. BEZ VYCESANIA NEBUDE NIKDY VYZERAŤ TAK DOBRE. Kefu možno kúpiť v chovprodukte :) Vycesavat je najlepšie z láva do práva , chĺpky s výstrú , kozuch sa krasne nadycha. Treba ho potom nechať zavesený. :)))) Kozuch má odopinatelne rukávy , čiže možnosť urobiť z neho aj vestu !!:)
Predám značkový pánsky kožuch z pravej kože
Predám značkový pánsky kožuch z pravej kože. Kožuch je vyrobený z barana. Bol nosený len minimálne. Kožuch je v 100% stave a v skutočnosti vyrerá naozaj vynikajúco. Veľkosť XL, má vrecká. Prirodzená kožušina nikdy nevyjde z módy. Je mäkká a teplá. Vždy bude vyzerať luxusne. Cena: 95 eur vrátane dobierky. Mierna dohoda na cene možná. Osobný odber alebo na dobierku. Inzerát platí do zmazania.
Luxusný kožuch Flo Clo
Luxusný kožuch značky Flo Clo v nádhernej bledofialovej farbe. Kožuch je v kombinácii koža a pravá kožušina z líšky. Zapínanie na zips, má aj vačky. Kožuch má nádhernú podšívku. Veľkosť je IT40 a veľkostne sedí na XS, S a možno menšie M. Dĺžka je 89cm a obvod pod prsiami v zapnutí je 2x51cm. Nádherná kombinácia farieb, biela koža a fialová farba. Táto farba je v Taliansku veľký hit a táto farebná kombinácia je ťažko zohnateľná. Kožuch bol kúpený v butiku v TT. Pôvodná cena bola 1500€. Mala som ho oblečený max 3x. Stav ako nový.
Kožuch pánsky 58 xl až xxl práva kožušina
Dobrý deň, predam pánsky hnedý kožuch na spôsob slovenského kožuchu akurát kvalitnejší materiál aj spracovanie, kožuch je ako nový, oblečený max 5 krát, žiadne známky použitia, najlepšie vyskúšať Šamorín- Cilistov, alebo viem doniesť na ceste Záhorie, Skalica, Trnava, Nitra, Levice, ponúkam za 100 €, tel.č.