inzercia, predaj, predám, bazár

pánsky luxusny oblek OZETA

Kategória: Obleky, Saká

Predám pánsky luxusny oblek OZETA,po nefajčiarovi, použité iba na promocii a na jednej svadbe, z nádhernej tmavomodrej látky s jemným leskom, skôr pre vyššiu a robusnejšiu postavu. Laicke rozmery prikladám-nohavice-obvod pásu-90 cm, výška nohavíc je 110 cm. Rozmery saka sú-Ramená 104cm, rukáv dlžka 65 cm,sako v páse 112cm a celková výška saka je 88cm.Dá sa poslať aj na dobierku. Cena je 33,-eu.
pánsky luxusny oblek OZETA
Podobné inzeráty
Študentský oblek - Ozeta
Predám študentský oblek značky Ozeta, málo nosený, iba na stužkovej a maturitných skúškach. Veľkosť č. 98, určená pre vyššiu a štíhlu postavu, šírka pásu cca 90cm, dĺžka nohavíc 98cm. Prikladám link na stránku Ozeta, s týmto oblekom. Osobný odber - Trnava. V prípade záujmu kontaktuje pomocou mailu alebo tel. č.
Pánsky štýlový oblek OZETA tmavomodrý, velkosť 50, AKO NOVÝ
!!! AKTUÁLNE DO ZMAZANIA !!! Predám pánsky oblek kvalitnej značky OZETA v elegantnom tmavomodrom prevedení, veľkosť 50, oblečený len raz na krátkom svadobnom obrade. Kupovaný v OZETA predajni v OPTIMA Košice. Oblek je praktický nový, bez akýchkoľvek známok nosenia alebo poškodenia. Sako je s dvomi rázporkami a s prakticky použiteľným vnútorným vreckom na zapínanie. Predáva sa iba sako a nohavice, vestička nie je súčastou obleku. Zloženie materiálu: 53% polyester, 43% vlna, 4% elastan. Veľkosť 50 je vhodná pre postavu cca 178-180cm/80-85kg, s obvodom hrudníka cca 100cm a obvodom pásu cca 90cm. V prípade potreby dodám viac info. Dĺžka rukáva od ramena - 64cm Šírka saka cez prsia - 53cm (x2) Celkova dĺžka nohavíc - 106cm Vnútorna dĺžka nohavíc od rozkroku nadol - 80cm Cena za komplet - 150€ (pôvodná kúpna cena bola 300eur) PS: Prach na zrkadle počas fotenia si nevšímajte :) Oblek je v bezchybnom stave. Možný osobný odber v KE alebo poštou po dohode. Kontakt telefonicky na alebo mailom: MINES1@
Predám raz nosený pánsky oblek OZETA
Predám raz nosený oblek OZETA, oblek má dva roky, veľkosť saka 28, veľkosť nohavíc 27, farba tmavomodrý, oblek je na výšku 173cm. Prípadne viac detajlných info na požiadanie, cena 70 Eur (pôvodná cena 300 eur) Oblek je ako nový, bez absolutne žiadnych známok použitia, bol oblečený raz na promócie.
Pánsky oblek zn. Ozeta
Predám pánsky oblek značky OZETA, tmavomodrej farby. Použitý bol 1x (v r. 2019) ako svadobný oblek, nasledne daný do čistiarne a odvtedy odpočíva... Veľkosť saka i nohavíc je 102. Dĺžka nohavíc je 108. Oblek je bez poškodenia, ako nový. PC 350€.
Pánsky Slim tmavomodrý oblek Ozeta
Ponúkam pánsky tmavomodrý Slim oblek značky Ozeta. Jedná sa o moderný oblek vhodný na ples, stužkovú či svadobný oblek. Vhodné pre štíhleho pána vysokého 165-175cm. Veľkosť 44. Cena nového 275€. Viac info a telefonicky. Ďakujem
Pánsky slim oblek značky OZETA
Ponúkam pánsky tmavomodrý Slim oblek značky Ozeta. Jedná sa o moderný oblek vhodný na ples, stužkovú či svadobný oblek. Vhodné pre štíhleho pána vysokého 165-175cm. Veľkosť 44. Cena nového 275€.