inzercia, predaj, predám, bazár

Pánsky motýlik a traky folklórne čierne

Kategória: Doplnky

Zapínanie na motýliku je regulovateľné posunovačom. Traky sú v tvare Y pre pohodlné nosenie, zakončené gumou, v šírke 3,5cm. Maximálne natiahnutie 140cm. Vhodné aj pre vysokých mužov. Ušité z bavlny a krojovej stuhy.
Cena: 25€
Ak máte akékoľvek otázky ohľadom ponúkaného tovaru, neváhajte ma kontaktovať.
Pozri aj ďalšie moje inzeráty kliknutím na moje meno pod inzerátom
Pánsky motýlik a traky folklórne čierne
Podobné inzeráty
Pánsky drevený motýlik FOLK MELODY
Predám pekný drevený motýlik. Je to skvelý doplnok pre mužov alebo chlapcov, ktorý by nemal chýbať v ich šatníku. Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. - prvý obrázok, motýlik FOLK MELODY - 10 eur, - druhý obrázok, motýlik FOLK MELODY DARK - 9 eur, - tretí obrázok, motýlik FOLK MELODY PÍNIA - 9 eur. Stredovú stužku vám viem pripraviť, aká sa vám páči. Pozrite si vzorky na obrázku. Poštovné: - na dobierku + 3,60 eur, - pri platbe vopred + 2,30 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove. V prípade záujmu mi volajte na toto čislo: , alebo napíšte správu do poľa: kontaktovať inzerenta.
Pánsky drevený motýlik GENTLEMAN
Predám pekný drevený motýlik. Je to skvelý doplnok pre mužov alebo chlapcov, ktorý by nemal chýbať v ich šatníku. Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. - prvý obrázok, motýlik TEAK - 9 eur, - druhý obrázok, motýlik ORECH - 9 eur, - tretí obrázok, motýlik DUBIT- 9 eur. Stredovú stužku vám viem pripraviť, aká sa vám páči. Pozrite si vzorky na obrázku. Poštovné: - na dobierku + 3,60 eur, - pri platbe vopred + 2,30 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove. V prípade záujmu mi volajte na toto čislo: , alebo napíšte správu do poľa: kontaktovať inzerenta.
Pánsky drevený motýlik FOLK
Predám pekný drevený motýlik. Je to skvelý doplnok pre mužov alebo chlapcov, ktorý by nemal chýbať v ich šatníku. Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. - prvý obrázok, motýlik FOLK - 10 eur, - druhý obrázok, motýlik FOLK ORECH - 9 eur, - tretí obrázok, motýlik FOLK TMAVÝ - 9 eur. Stredovú stužku vám viem pripraviť, aká sa vám páči. Pozrite si vzorky na obrázku. Poštovné: - na dobierku + 3,60 eur, - pri platbe vopred + 2,30 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove. V prípade záujmu mi volajte na toto čislo: , alebo napíšte správu do poľa: kontaktovať inzerenta.
Pánsky drevený motýlik ĽUDOVÝ
Predám pekný drevený motýlik. Je to skvelý doplnok pre mužov alebo chlapcov, ktorý by nemal chýbať v ich šatníku. Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. - prvý obrázok, motýlik ĽUDOVÝ DUB - 12 eur, - druhý obrázok, motýlik ĽUDOVÝ BUK - 12 eur, - tretí obrázok, motýlik ĽUDOVÝ TEAK - 12 eur, Stredovú stužku vám viem pripraviť, aká sa vám páči. Pozrite si vzorky na obrázku. Poštovné: - na dobierku + 3,60 eur, - pri platbe vopred + 2,30 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove. V prípade záujmu mi volajte na toto čislo: , alebo napíšte správu do poľa: kontaktovať inzerenta.
Pánsky drevený motýlik ŠPORTOVEC
Predám pekný drevený motýlik. Je to skvelý doplnok pre mužov alebo chlapcov, ktorý by nemal chýbať v ich šatníku. Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. - prvý obrázok, motýlik BEŽEC - 10 eur, - druhý obrázok, motýlik HÁDZANÁR - 10 eur, - tretí obrázok, motýlik AUTIČKÁR - 10 eur, Stredovú stužku vám viem pripraviť, aká sa vám páči. Pozrite si vzorky na obrázku. Poštovné: - na dobierku + 3,60 eur, - pri platbe vopred + 2,30 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove. V prípade záujmu mi volajte na toto čislo: , alebo napíšte správu do poľa: kontaktovať inzerenta.
Pánsky drevený motýlik PAN
Predám pekný drevený motýlik. Je to skvelý doplnok pre mužov alebo chlapcov, ktorý by nemal chýbať v ich šatníku. Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. - prvý obrázok, motýlik PAN TEAK - 9 eur, - druhý obrázok, motýlik PAN DUB - 9 eur, - tretí obrázok, motýlik PAN ORECH - 9 eur, Stredovú stužku vám viem pripraviť, aká sa vám páči. Pozrite si vzorky na obrázku. Poštovné: - na dobierku + 3,60 eur, - pri platbe vopred + 2,30 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove. V prípade záujmu mi volajte na toto čislo: , alebo napíšte správu do poľa: kontaktovať inzerenta.