inzercia, predaj, predám, bazár

Pánsky smoking zn. Ozeta, veľkosť 54

Kategória: Obleky, Saká

Z dôvodu redukcie šatníka predám
Pansky smoking značky Ozeta
Jedna sa o originál
Spolu aj s nohavicami , oboje veľ. 54
Pár krát použitý
Oblek 99% stav
Pre viac info volať , najlepšie osobne mám v tejto velkosti aj iné …
V prípade záujmu viem zaslať aj rozmery
Cena dohodou
Viď ďalšie moje inzeráty
Pánsky smoking zn. Ozeta, veľkosť 54
Podobné inzeráty
Pánsky smoking Ozeta, veľkosť 46, ako nový
Predám pánsky smoking značky Ozeta, vyrobený na Slovensku, veľkosť 46 vo výbornom stave (10/10). Cena 60€ + poštovné. Posielam na dobierku. Smoking je fotený na 165cm vysokej postave.
Študentský oblek - Ozeta
Predám študentský oblek značky Ozeta, málo nosený, iba na stužkovej a maturitných skúškach. Veľkosť č. 98, určená pre vyššiu a štíhlu postavu, šírka pásu cca 90cm, dĺžka nohavíc 98cm. Prikladám link na stránku Ozeta, s týmto oblekom. Osobný odber - Trnava. V prípade záujmu kontaktuje pomocou mailu alebo tel. č.
Pánsky oblek OZETA
Predám pánsky oblek značky Ozeta veľ.24 na nižšiu postavu.Vhodný na birmovku, smoking.Pás nohavíc možno regulovať.cena dohodou keďže už ho nepotrebujem.rozmery na snímke.
Pánsky štýlový oblek OZETA tmavomodrý, velkosť 50, AKO NOVÝ
!!! AKTUÁLNE DO ZMAZANIA !!! Predám pánsky oblek kvalitnej značky OZETA v elegantnom tmavomodrom prevedení, veľkosť 50, oblečený len raz na krátkom svadobnom obrade. Kupovaný v OZETA predajni v OPTIMA Košice. Oblek je praktický nový, bez akýchkoľvek známok nosenia alebo poškodenia. Sako je s dvomi rázporkami a s prakticky použiteľným vnútorným vreckom na zapínanie. Predáva sa iba sako a nohavice, vestička nie je súčastou obleku. Zloženie materiálu: 53% polyester, 43% vlna, 4% elastan. Veľkosť 50 je vhodná pre postavu cca 178-180cm/80-85kg, s obvodom hrudníka cca 100cm a obvodom pásu cca 90cm. V prípade potreby dodám viac info. Dĺžka rukáva od ramena - 64cm Šírka saka cez prsia - 53cm (x2) Celkova dĺžka nohavíc - 106cm Vnútorna dĺžka nohavíc od rozkroku nadol - 80cm Cena za komplet - 150€ (pôvodná kúpna cena bola 300eur) PS: Prach na zrkadle počas fotenia si nevšímajte :) Oblek je v bezchybnom stave. Možný osobný odber v KE alebo poštou po dohode. Kontakt telefonicky na alebo mailom: MINES1@
Pánsky oblek OZETA
Predám oblek pánsky OZETA iba raz oblečený a iba na sobáš,úplne ako nový. Pôvodná cena 300€ teraz 230€ dohoda možná ,tabuľka rozmerov priložená zo stránky ozeta.
pánsky oblek OZETA
Predám pánsky oblek značky OZETA. Pridávam k nemu aj košeľu značky OZETA a kravatu (svadobnú). Šírka pásu je 45 cm, na výšku postavy 183 cm. V prípade záujmu detailne premeriam.