inzercia, predaj, predám, bazár

Parfém Ajmal Kuro

Kategória: Zberateľstvo

Predám parfém Ajmal Kuro vraj klón savage EDT pôvodná cena 33.9eur Nevhodny darcek. Len vyskusany 3-4 vstreknutie.(Ajmal savage )
Parfém Ajmal Kuro
Podobné inzeráty
Parfém Rammstein Pussy
Predám parfém, len vyskúšaný niekolko x bolo z neho streknute Bez krabičky. Kontakt ---> mail (Posielam iba po prevode na účet)
Krištálové flakony na parfém ozdoba toaletného stolíka
Predam Krištálové flakony na parfém ozdoba toaliet i stolika velkost prveho 10x10cm x v.6,5cm, celkom 13cm velkost druheho vyska 8,5cm š. 9,5cm hr.5cm
Parfém živé kvety
V dobrom stave. 1976
Pastiersky kožený bič, bačovský nôž
Ponúkam na predaj originálne biče a nože z gemeru -malohontu, sú bohato zdobené rezbou, vylievaním cínom a pretláčaním do kože, sú nové len odskúšané, majú krásny zvuk a sú vyladené pre práskanie na obe strany jednou rukou, drevo: orech, slivka, buk..Vyrábam aj menej zdobené rukoväte, pletenie 4-pás v hodnote 99 eur.Tieto biče sú ideálne pre jubileá ako darčeky pre chlapov, každý jeden kus je originál- teda iba jeden, pričom tvary,vzory a rezby sú si podobné.. Darčeky podobné ako: kožená kapsa, opasok, nôž,črpák, nože, náramok,hodinky, telefon, notebok, parfem, prívesok
Retro veci
Predám retro veci Biolit Závod Velvety u Teplic 2€, 20HP Palma š.p.Bratislava 2€, MYROSAL Alfa parfém deodorant 10€, v spreji Alfa sa nachádza ešte cca polovica obsahu. Akutol Spray 74g Dental národní podnik Praha 3€/kus Hexadecyl spray 72g Galena Státní podnik Opava 3€/kus Sulfothion 100g Astrid-Praha závod Alpa Velké Meziričí 3€ Septonex spray Spofa Galena 41g 2€ Orthosan Spolchemie 170g 3€ Desident spray Dental národní podnik Praha 170g 5€ Pedik s chlorofylem Praha závod Alpa Velké Meziričí 78g 12€ Actellic spray 2€ Chlorophyllum spray 62g Galena Národní podnik Opava Komárov 2€ Pošlem aj na dobierku.
Flakony
Stare zdobene sklenene flakony na parfem vysoke 6-14cm za 15e kus. Pozri aj dalsie moje inzeraty. Bratislava