inzercia, predaj, predám, bazár

PARK ANIČKA - NOVOSTAVBA - 3izb. byt s garážovým parkovaním

Kategória: Byty

Proximityreal prináša výnimočnú ponuku 3 izbového bytu v novostavbe PARK ANIČKA.

Hľadáte nadštandardné bývanie, kde suchou nohou vojdete bezbariérovo do výťahu a bytu ?
Kompletne a vkusne zariadený byt s terasou v novostavbe ?
Priestranný vlastný ohradený areál s posedením, grilom, detským ihriskom a fontánou ?

Byt o výmere 87m2 sa nachádza na ideálnom 3p./5p. a disponuje takmer 14m2 terasou. Dispozične veľmi dobre riešený byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby so šatníkom, dvoch samostatných spální s francúzskymi oknami, kúpeľne s vaňou, samostatným WC. Obývačka je prepojená s kuchynskou časťou, predelená kuchynským pultom. V byte je kvalitná drevená podlaha, na chodbe dlažba a v izbách koberce. Vnútorné zariadenie je robené na mieru dizajnérskym štúdiom a je súčasťou predaja.

Nadštandardné spotrebiče zn. BOSCH, mnoho praktických detailov a príjemné výhľady z obývacej a kuchynskej časti poskytujú kvalitné rodinné bývanie vo vyhľadávanej lokalite Košice - Sever s kompletnou občianskou vybavenosťou a dobrým dopravným napojením.
Rovnako potešia mimoriadne nízke mesačné náklady cca 160 eur  ( na 3 osoby ) - kompletné náklady vrátane el. energie a technické vybavenie ako podlahové vykurovanie, videovrátnik pri vstupe, klimatizácia, komínový digestor, vlastná kotolňa, záhradník, areál má zavlažovanie.
Bytový dom bol kolaudovaný v r.2017 a byt je obývaný od r.2018.

Uvedená cena je vrátane kompletného zariadenia a jedného garážového miesta. V prípade záujmu je možnosť dohody a predaja aj jedného vonkajšieho parkovacieho miesta a priestrannej pivnice.

V novostavbe PARK ANIČKA sa vyskytujú byty na predaj len veľmi sporadicky, jedná sa totiž o kvalitné komunitné bývanie s vlastným ohradeným areálom, kde majú obyvatelia k dispozícii detské ihrisko, gril, chodníky, fontány, oddychový priestor na sedenie a podobne. Príďte sa presvedčiť sami, na obhliadke Vám radi všetko ukážeme a zodpovieme otázky.
PARK ANIČKA - NOVOSTAVBA - 3izb. byt s garážovým parkovaním
Podobné inzeráty
Park Anička, ihneď voľný, zariadený s garážovým státim
Proximityreal ponúka na prenájom ihneď voľný, kompletne zariadený 2izbový byt o výmere 56,99 m2. Nehnuteľnosť sa nachádza na 2p. bytového domu v novostavbe Park Anička, ktorý ponúka bezbariérový prístup do bytu. Kompletne zariadený byt pozostáva dispozične zo vstupnej chodby so šatníkovou skriňou, následne je samostatná toaleta a kúpeľňa s vaňou, práčkou a sušičkou. V priestrannej spálni je veľká šatníková skriňa, manželská posteľ. Z obývacej časti je výstup na terasu ( 6,12 m2) orientovanú na juh . V kuchynskej časti je jedálenské sedenie a kuchynská linka je kompletne vybavená spotrebičmi ( chladnička, mraznička , rúra , mikrovlnka, umývačka riadu, varná doska a digestor ) a základným kuchynským riadom. V byte je podlahové vykurovanie. Nájomná zmluva sa uzatvára na dobu minimálne jedného roka, pri podpise zmluvy sa skladá jednomesačný depozit. V cene nájmu sú kompletné energie a internet ( optika Antik ). K bytu prislúcha jedno parkovacie miesto v krytej garáži, pivnica a je ihneď pripravený k nasťahovaniu. V rámci rezidencie Park Anička môžete využívať veľký ohradený areál s detským ihriskom, grilom kde môžete tráviť voľný čas. V okolí je kompletná občianska vybavenosť - hneď v rámci komplexu sú potraviny Fresh, lekáreň a rôzne služby. Ak Vás ponuka zaujala dohodnite si obhliadku, radi Vám ukážeme výhody a možnosti bývania v rezidenčnom projekte Park Anička.
Krásny 2-izbový byt v novostavbe Park Anička
Ponúkame Vám na prenájom krásny, slnečný, kompletne zariadený 2-izbový byt v novostavbe Park Anička v Košiciach. Tento nádherne zariadený byt poskytuje všetko, čo potrebujete k pohodlnému bývaniu. Byt má celkovú rozlohu 72 m2. Úžitková plocha bytu je 56m2 + 16m2 terasa. Byt sa prenajíma zariadený s nábytkom tak, ako je na fotografiách. Byt je voľný od 01.12.2022. ZÁKLADNÉ ÚDAJE - 2-izbový byt - podlahová plocha – 56 m2 - priestranná terasa – 16 m2 - poschodie – 5 - stav – novostavba - klimatizácia - elektronický zabezpečovací systém - k bytu je k dispozícii parkovacie miesto Dispozícia je uvedená na obrázku. POPIS BYTU - krásny, moderný byt - byt je kompletne zariadený vrátane vstavaných spotrebičov - byt je kompletné vybavený, stačí si priniesť len osobné veci - moderná kuchynská linka, plne vybavená riadom, príbormi, hrncami, taniermi, pohármi a všetkým, čo potrebujete k príprave jedál a stolovaniu - veľká terasa s výhľadom do súkromného areálu prislúchajúceho k bytu s posedením, grilom, detskými ihriskami a zeleňou - presvetlený byt s orientáciou na juh - byt disponuje aj klimatizačnou jednotkou a elektronickým zabezpečovacím systémom LOKALITA A OKOLIE - 5 min. autom do centra mesta - Park anička za areálom - Obchod Fresh pred areálom - Súkromný areál s posedením, grilom, detskými ihriskami a zeleňou - 5 min. pešo MHD zastávka - 20 min. pešo do centra – Námestie maratónu mieru CENA A PLATBA Cena prenájmu je 800 eur/mes., vrátane energií, internetu + 50 eur/mes. parkovacie miesto. Depozit: 1700 EUR splatný pri podpise nájomnej zmluvy. V prípade nájmu od 1.12.2022, zľava 50% na prvý mesiac nájomného.
PARK ANIČKA - NOVOSTAVBA - 3izb. byt kompletne nadštandardne
Proximityreal prináša výnimočnú ponuku 3 izbového bytu v novostavbe PARK ANIČKA. Hľadáte nadštandardné bývanie, kde suchou nohou vojdete bezbariérovo do výťahu a bytu ? Kompletne a vkusne zariadený byt s terasou v novostavbe ? Priestranný vlastný ohradený areál s posedením, grilom, detským ihriskom a fontánou ? Byt o výmere 87m2 sa nachádza na ideálnom 3p./5p. a disponuje takmer 14m2 terasou. Dispozične veľmi dobre riešený byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby so šatníkom, dvoch samostatných spální s francúzskymi oknami, kúpeľne s vaňou, samostatným WC. Obývačka je prepojená s kuchynskou časťou, predelená kuchynským pultom. V byte je kvalitná drevená podlaha, na chodbe dlažba a v izbách koberce. Vnútorné zariadenie je robené na mieru dizajnérskym štúdiom a je súčasťou predaja. Nadštandardné spotrebiče zn. BOSCH, mnoho praktických detailov a príjemné výhľady z obývacej a kuchynskej časti poskytujú kvalitné rodinné bývanie vo vyhľadávanej lokalite Košice - Sever s kompletnou občianskou vybavenosťou a dobrým dopravným napojením. Rovnako potešia mimoriadne nízke mesačné náklady cca 160 eur  ( na 3 osoby ) - kompletné náklady vrátane el. energie a technické vybavenie ako podlahové vykurovanie, videovrátnik pri vstupe, klimatizácia, komínový digestor, vlastná kotolňa, záhradník, areál má zavlažovanie. Bytový dom bol kolaudovaný v r.2017 a byt je obývaný od r.2018. Uvedená cena je vrátane kompletného zariadenia a priestrannej pivnice. Cena vnútorného státia je 20.000 eur a je možné dokúpiť aj jedno vonkajšie parkovacie státie. V novostavbe PARK ANIČKA sa vyskytujú byty na predaj len veľmi sporadicky, jedná sa totiž o kvalitné komunitné bývanie s vlastným ohradeným areálom, kde majú obyvatelia k dispozícii detské ihrisko, gril, chodníky, fontány, oddychový priestor na sedenie a podobne. Príďte sa presvedčiť sami, na obhliadke Vám radi všetko ukážeme a zodpovieme otázky.
PARK ANIČKA - NOVOSTAVBA - 3izb. byt kompletne nadštandardne
Proximityreal prináša výnimočnú ponuku 3 izbového bytu v novostavbe PARK ANIČKA. Hľadáte nadštandardné bývanie, kde suchou nohou vojdete bezbariérovo do výťahu a bytu ? Kompletne a vkusne zariadený byt s terasou v novostavbe ? Priestranný vlastný ohradený areál s posedením, grilom, detským ihriskom a fontánou ? Byt o výmere 87m2 sa nachádza na ideálnom 3p./5p. a disponuje takmer 14m2 terasou. Dispozične veľmi dobre riešený byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby so šatníkom, dvoch samostatných spální s francúzskymi oknami, kúpeľne s vaňou, samostatným WC. Obývačka je prepojená s kuchynskou časťou, predelená kuchynským pultom. V byte je kvalitná drevená podlaha, na chodbe dlažba a v izbách koberce. Vnútorné zariadenie je robené na mieru dizajnérskym štúdiom a je súčasťou predaja. Nadštandardné spotrebiče zn. BOSCH, mnoho praktických detailov a príjemné výhľady z obývacej a kuchynskej časti poskytujú kvalitné rodinné bývanie vo vyhľadávanej lokalite Košice - Sever s kompletnou občianskou vybavenosťou a dobrým dopravným napojením. Rovnako potešia mimoriadne nízke mesačné náklady cca 160 eur ( na 3 osoby ) - kompletné náklady vrátane el. energie a technické vybavenie ako podlahové vykurovanie, videovrátnik pri vstupe, klimatizácia, komínový digestor, vlastná kotolňa, záhradník, areál má zavlažovanie. Bytový dom bol kolaudovaný v r.2017 a byt je obývaný od r.2018. Uvedená cena je vrátane kompletného zariadenia a priestrannej pivnice. Cena vnútorného státia je 20.000 eur a je možné dokúpiť aj jedno vonkajšie parkovacie státie. V novostavbe PARK ANIČKA sa vyskytujú byty na predaj len veľmi sporadicky, jedná sa totiž o kvalitné komunitné bývanie s vlastným ohradeným areálom, kde majú obyvatelia k dispozícii detské ihrisko, gril, chodníky, fontány, oddychový priestor na sedenie a podobne. Príďte sa presvedčiť sami, na obhliadke Vám radi všetko ukážeme a zodpovieme otázky.
3 izb. byt, 64 m2, balkón, Národná trieda, Košice - Sever
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj 3-izbový byt s balkónom na Národnej triede v tehlovom bytovom dome, mestská časť Košice - Sever. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Dispozícia: 3 izbový byt, 1. posch./6., pod bytom sa nachádzajú nebytové priestory – nechtové štúdio Úžitková plocha: 64 m2 + balkón + pivnica Orientácia bytu: Sever/Juh Vlastníctvo: osobné Správca bytového domu: Územné bytové družstvo Hornád Energie: náklady na bývanie 220,- € Energetický certifikát: nemá DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, 3 izieb, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a balkóna. K bytu prislúcha pivnica. Orientácia – SEVER – kuchyňa a 2 neprechodné izby, JUH – obývačka, balkón. POPIS BYTU: - Byt je v úplne pôvodnom stave s vymenenými plastovými oknami - Pôvodné umakartové bytové jadro - Podlahy – drevené parkety - Byt je vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv s možnosťou využitia variability zmeny dispozície - Zobrazená vizualizácia slúži na lepšiu predstavivosť využitia daného priestoru. Vizualizácia bola robená na základe zadania skutočných rozmerov bytu - Byt je kúpou voľný BYTOVÝ DOM: - bytový dom je tehlový - nový výťah - spoluvlastnícky podiel k pozemku pod bytovým domom PLATBA: - Cena – 157.000,- € - platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (s vybavením úveru Vám bezplatne poradíme) - cena zahŕňa právny servis spojeným s prevodom nehnuteľnosti LOKALITA a OKOLIE: - Byt sa nachádza na sídlisku Mier s rýchlou dostupnosťou autom alebo s MHD do mesta ako aj na periférne oddychovo – relaxačné miesto ako sú Anička, Kavečany, Bankov - Občianska vybavenosť – v bezprostrednej blízkosti sa nachádza Billa a obchodné centrum – pizzeria, lekáreň, kvetinárstvo, predajňa elektroniky, trh na Mieri, OD Mier, detské ihriská, cca 10 min. pešou chôdzou park Anička, detský areál Anička, tenisové kurty Anička, školy – MŠ, ZŠ Tomášikova, Gymnázium Park mládeže, Univerzita veterinárneho lekárstva
3 izb. byt, 64 m2, balkón, Národná trieda, Košice - Sever
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj 3-izbový byt s balkónom na Národnej triede v tehlovom bytovom dome, mestská časť Košice - Sever. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Dispozícia: 3 izbový byt, 1. posch./6., pod bytom sa nachádzajú nebytové priestory – nechtové štúdio Úžitková plocha: 64 m2 + balkón + pivnica Orientácia bytu: Sever/Juh Vlastníctvo: osobné Správca bytového domu: Územné bytové družstvo Hornád Energie: náklady na bývanie 220,- € Energetický certifikát: nemá DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, 3 izieb, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a balkóna. K bytu prislúcha pivnica. Orientácia – SEVER – kuchyňa a 2 neprechodné izby, JUH – obývačka, balkón. POPIS BYTU: - Byt je v úplne pôvodnom stave s vymenenými plastovými oknami - Pôvodné umakartové bytové jadro - Podlahy – drevené parkety - Byt je vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv s možnosťou využitia variability zmeny dispozície - Zobrazená vizualizácia slúži na lepšiu predstavivosť využitia daného priestoru. Vizualizácia bola robená na základe zadania skutočných rozmerov bytu - Byt je kúpou voľný BYTOVÝ DOM: - bytový dom je tehlový - nový výťah - spoluvlastnícky podiel k pozemku pod bytovým domom PLATBA: - Cena – 157.000,- € - platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (s vybavením úveru Vám bezplatne poradíme) - cena zahŕňa právny servis spojeným s prevodom nehnuteľnosti LOKALITA a OKOLIE: - Byt sa nachádza na sídlisku Mier s rýchlou dostupnosťou autom alebo s MHD do mesta ako aj na periférne oddychovo – relaxačné miesto ako sú Anička, Kavečany, Bankov - Občianska vybavenosť – v bezprostrednej blízkosti sa nachádza Billa a obchodné centrum – pizzeria, lekáreň, kvetinárstvo, predajňa elektroniky, trh na Mieri, OD Mier, detské ihriská, cca 10 min. pešou chôdzou park Anička, detský areál Anička, tenisové kurty Anička, školy – MŠ, ZŠ Tomášikova, Gymnázium Park mládeže, Univerzita veterinárneho lekárstva