inzercia, predaj, predám, bazár

Parkovanie v centre mesta ? Na prenájom garážové parkovacie

Kategória: Garáže

Realitná kancelária RE/MAX PREMIUM Vám ponúka na prenájom garážové parkovacie miesto bytovom komplexe Tabáň priamo v centre mesta Nitry ktoré sa nachádza na -2 podlažnom podlaží. Vhodné pre BLOKY D,E,F ale aj pre klientov ktorých už nebaví parkovanie v meste a potrpia si na komforte ktoré poskytuje toto garážové státie.

Parkovanie v centre? Žiadny problém! Už sa viac nemusíte starať, kde po príchode z práce zaparkujte svoje auto poprípade kam zaparkujete ráno svoje auto. Rezidencia Tabáň ponúka dostatok parkovacích miest na dvoch podzemných podlažiach.

Cena mesačného nájmu 60,-Eur
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí 1x nájomné plus 60,-Eur poplatok za realitné služby a právny servis.
Parkovanie v centre mesta ? Na prenájom garážové parkovacie
Podobné inzeráty
Garážové státie na prenájom Tammi 1 Dúbravka
Na prenájom: garážové státie v lokalite Bratislava – Dúbravka - Pri Hrubej lúke (v novostavbe Tammi 1) s výmerou 12 m2, umiestnené je v suteréne bytového domu. POPIS GARÁŽE: garážové státie sa nachádza v suteréne bytového domu Tammi 1 (dom so zelenými balkónmi oproti OC Dúbrawa), na -1PP, do ktorého sa vchádza diaľkovo otváranou bránou s výškou 2,1m. Rozmery garážového státia: 12 m2, (5,20 m X 2,30). Garážového státia je krajné, vedľa neho nie je ďalšie parkovacie miesto (výhoda - bezproblémové nakladanie vecí a nástup do auta). LOKALITA GARÁŽE: garážové státie sa nachádza vo vynikajúcej lokalite Dúbravky s výborným dopravným napojením na MHD, pri OC Dúbrawa. CENA ZA PRENÁJOM: 65 €/mes. Státie je voľné od 1. marca 2023.
PREDAJ: GARÁŽOVÉ STÁTIE + MUROVANÁ KOBKA/SKLAD - GRAND KOLIB
Typ: Garáže Ulica: Frankovská Obec: Bratislava-Nové Mesto Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Živnostenská 4 Bratislava VÁM PONÚKA NA PREDAJ GARÁŽOVÉ PARKOVACIE MIESTO  AJ S MUROVANOU KOBKOU/ SKLADOM V PROJEKTE GRAND KOLIBA V M.Č. BRATISLAVA - NOVÉ MESTO.  Ponúkame Vám na predaj garážové parkovacie státie vrátane murovanej pivničnej kobky, ktorá s nachádza hneď vedľa parkovacieho státia. V prípade záujmu sú k dispozícii dve státia a dve kobky.  Parkovacie miesto a kobka sa nachádzajú v novostavbe súkromného areálu GRAND KOLIBA na Frankovskej ulici, na -2. podzemnom podlaží v Bloku B. Vstup je cez elektrickú bránu na diaľkové ovládanie. VÝMERA: Parkovacie státie: 16m2 Pivničná kobka: 4m2 MESAČNÉ NÁKLADY:  Mesačné náklady sú vo výške do 25,-€. CENA:  Parkovacie státie vrátane murovanej pivničnej kobky: 29.900,-€ + provízia realitnej kancelárie V príapde záujmu je možné zakúpiť dve parkovacie státia a dve kobky na danom poschodí - v tom prípade je možná dohoda na cene.  TEŠÍME SA NA OBHLIADKU S VAMI. Možnosť financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. Naša realitná kancelária Vám ponúka bezplatné stretnutie s hypotekárnym špecialistom priamo u nás v kancelárii.  !!GARANCIA!! --------------------------------------------------------------------------------- 1. prvotriedny a profesionálny prístup pri predaji alebo kúpe Vašej nehnuteľnosti 2. online právny servis a právne poradenstvo (vypracovanie zmluvnej dokumentácie interným advokátom do 24 hod) 3. garancia úspešného zápisu do katastra nehnuteľností 4. zabezpečenie znaleckého posudku 5. Interný hypotekárny špecialista k dispozícii 24/7 online (spolupracujeme s každou bankou) 6. hradíme kolky spojené s prevodom nehnuteľností štandardný vklad --->zrýchlený vklad máte u nás za polovicu! ------------------------------------------------------------------------------------- Našim klientom poskytujeme nasledovné služby – kompletný právny servis a poradenstvo – finančné služby – cenovú analýzu nehnuteľnosti – odkúpenie nehnuteľností – home staging – profesionálne fotenie – 3D obhliadky Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 16 m2
NOVÁ CENA: PREDAJ - GARÁŽOVÉ STÁTIE + MUROVANÁ KOBKA/SKLAD -
Typ: Garáže Ulica: Frankovská Obec: Bratislava-Nové Mesto Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Živnostenská 4 Bratislava VÁM PONÚKA NA PREDAJ GARÁŽOVÉ PARKOVACIE MIESTO  AJ S MUROVANOU KOBKOU/ SKLADOM V PROJEKTE GRAND KOLIBA V M.Č. BRATISLAVA - NOVÉ MESTO.  Ponúkame Vám na predaj garážové parkovacie státie vrátane murovanej pivničnej kobky, ktorá s nachádza hneď vedľa parkovacieho státia. V prípade záujmu sú k dispozícii dve státia a dve kobky.  Parkovacie miesto a kobka sa nachádzajú v novostavbe súkromného areálu GRAND KOLIBA na Frankovskej ulici, na -2. podzemnom podlaží v Bloku B. Vstup je cez elektrickú bránu na diaľkové ovládanie. VÝMERA: Parkovacie státie: 16m2 Pivničná kobka: 4m2 MESAČNÉ NÁKLADY:  Mesačné náklady sú vo výške do 25,-€. CENA:  Parkovacie státie vrátane murovanej pivničnej kobky: 28.500,-€ + provízia realitnej kancelárie V príapde záujmu je možné zakúpiť dve parkovacie státia a dve kobky na danom poschodí - v tom prípade je možná dohoda na cene.  TEŠÍME SA NA OBHLIADKU S VAMI. Možnosť financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. Naša realitná kancelária Vám ponúka bezplatné stretnutie s hypotekárnym špecialistom priamo u nás v kancelárii.  !!GARANCIA!! --------------------------------------------------------------------------------- 1. prvotriedny a profesionálny prístup pri predaji alebo kúpe Vašej nehnuteľnosti 2. online právny servis a právne poradenstvo (vypracovanie zmluvnej dokumentácie interným advokátom do 24 hod) 3. garancia úspešného zápisu do katastra nehnuteľností 4. zabezpečenie znaleckého posudku 5. Interný hypotekárny špecialista k dispozícii 24/7 online (spolupracujeme s každou bankou) 6. hradíme kolky spojené s prevodom nehnuteľností štandardný vklad --->zrýchlený vklad máte u nás za polovicu! ------------------------------------------------------------------------------------- Našim klientom poskytujeme nasledovné služby – kompletný právny servis a poradenstvo – finančné služby – cenovú analýzu nehnuteľnosti – odkúpenie nehnuteľností – home staging – profesionálne fotenie – 3D obhliadky Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 16 m2
-NÁJOM, praktické garážové státie v unikátnej - Grand Koliba
Na prenájom praktické garážové parkovacie miesto v novostavbe projektu už po kolaudácii, GRAND KOLIBA na Frankovskej ulici, Nové Mesto - Ahoj, BA III. Parkovacie miesto je evidované ako podiel na garáži na 2.PP s výmerou 12m2/miesto. Parkovacie miesto s údržbou a správou v obľúbenej a obývanej lokalite môže slúžiť aj ako výborná investícia do budúcna. Jedinečná bratislavská lokalita spájajúca rodinný život a ruch veľkomesta ponúka pohodlné bývanie, obyvatelia oceňujú množstvo relaxačných príležitostí. Komfort strategickej polohy v širšom centre mesta doplní aj bohatá občianska vybavenosť: potraviny, pošta, banka alebo lekáreň. Nespornou výhodou je blízkosť Malých Karpát a hlavného cestného ťahu či výborné napojenie na diaľničné obchvaty, zástavky MHD a železničnú stanicu Parkovacie miesto v cene 110,-€ a prislúchajúca pivničná kobka za státím. Všetko s možnosťou odpočtu DPH!. TOPPONUKA Poschodie: podzemie Počet poschodí: 4 Vlastníctvo: firemné El. napätie: 230V Kanalizácia: nie Vykurovanie: nie Pivnica: áno Garáž: áno Výťah: áno Parkovanie: vnútorné Postavené z: Zmiešané Energetický certifikát: áno Bezbariérový prístup : áno
RE/MAX ponúka na prenájom Garážové státia s pivničními kobka
RE/MAX ponúka na prenájom Garážové státia s pivničními kobkami v rezidencii Grand Koliba v Bratislave Parkovacie miesta v podzemnej garáži nového bytového komplexu Grand Koliba. Adresa: Frankovská ul. - Bratislava III, Nové Mesto K dispozícii sú tri parkovacie státia vedľa seba a tri pivničné kobky prístupné priamo za parkovcími státiami. Murovené uzavreté pivničné kobky majú po 4 m2. BYTOVÝ DOM: Garážové státie sa nachádza v novostavbe súkromného areálu GRAND KOLIBA, do ktorého sa vchádza vlastnou elektrickou bránou na diaľkové ovládanie. Celý areál je zabezpečený kamerovým systémom. CENA: Cena za prenájom jedného parkovacieho státia s jednou pivničnou kobkou je 100,-€ / mesačne vrátane energií. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX Diamond.
RE/MAX ponúka na prenájom Garážové státia s pivničními kobka
RE/MAX ponúka na prenájom Garážové státia s pivničními kobkami v rezidencii Grand Koliba v Bratislave Parkovacie miesta v podzemnej garáži nového bytového komplexu Grand Koliba. Adresa: Frankovská ul. - Bratislava III, Nové Mesto K dispozícii sú tri parkovacie státia vedľa seba a tri pivničné kobky prístupné priamo za parkovcími státiami. Murovené uzavreté pivničné kobky majú po 4 m2. BYTOVÝ DOM: Garážové státie sa nachádza v novostavbe súkromného areálu GRAND KOLIBA, do ktorého sa vchádza vlastnou elektrickou bránou na diaľkové ovládanie. Celý areál je zabezpečený kamerovým systémom. CENA: Cena za prenájom jedného parkovacieho státia s jednou pivničnou kobkou je 80,-€ / mesačne vrátane energií. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX Diamond.