inzercia, predaj, predám, bazár

Parkside aku vertikulátor/prevzdušňovač

Kategória: Záhradná technika

Predám nový, nepoužitý akumulátorový prevzdušňovač značky parkside s označením PLVA 40 Li A1 pre x20vteam. V balení sa nachádza kôš, nože a pružiny.

Cena 100eur plus poštovné

Kontakt najlepšie cez email. Sms nie.
Parkside aku vertikulátor/prevzdušňovač
Podobné inzeráty
ELEKTRICKÝ VERTIKULATOR - PREVZDUŠŇOVAČ
Predám plne funkčný elektrický vertikulator - prevzdušňovač na trávnik. Výkon 1800W, dva zameniteľné nadstavce - nože a pružiny. Vertikulator je bez zberného koša. Cena 40€. Osobný odber v Nových Zámkoch. INZERÁT JE AKTUÁLNY DO ZMAZANIA!
Elektrický vertikulátor - prevzdušňovač trávnika 1500W
Elektrický vertikulátor - prevzdušňovač trávnika 1500W, použitý, funkčný, osobný odber v NR, v prípade záujmu len volať, nie sms.
PARKSIDE vertikutátor/prevzdušňovač PLV 1500 B1
Predam raz pouzity vertikutátor - prevzdušňovač Parkside PLV 1500 B1 Popis Kombinovaný stroj 2 v 1 s 2 vymeniteľnými pracovnými valcami: 1 vertikutačný valec s 10 nehrdzavejúcimi dvojitými nožmi z nehrdzavejúcej ocele na regeneráciu trávnika 1 prevzdušňovací valec so 44 flexibilnými oceľovými pružinovými hrotmi proti machu a plsti Výkonný 1 500 W motor Centrálne 4-stupňové nastavenie hĺbky a 1 prepravná poloha Vrátane záchytného vaku s okienkom stavu naplnenia Pohodlné, výškovo nastaviteľné vodiace madlo s držadlom s mäkkým povrchom a odľahčením ťahu kábla Robustné telo z nárazuvzdorného plastu so stredovým držadlom Zadné kolesá pre stabilizáciu Bezpečnostný spínač a automatická ochrana motora proti preťaženiu Funkcia sklopenia s rýchlouzáverom na uskladnenie s úsporou miesta Samostatný držiak na praktické uloženie Dodané príslušenstvo: držiak na stenu Technické údaje Príkon: 1 500 W Otáčky noža: 3 600/min. Pracovná šírka: max. 36 cm Objem záchytného vaku: cca 50 l Materiál Plast, nehrdzavejúca oceľ len osobny odber foto ilustracne
Prevzdušňovač trávnika GREENWORKS  G40DT35
Predám značkový AKU prevzdušňovač a vyhrabávač trávnika GREENWORKS G40DT35 40 V. Je v 100% stave , plne funkčný, veľmi málo použitý, vymenené nové pružiny-hroty. Možnosť nastavenia výšky záberu pružín-hrotov. Doba chodu cca 60min pri 5Ah aku Možnosť zaslať dobierkou. Uprednostňujem osobný odber. Poštovne cca 10-15 €. cena nového 249 € Cena 120 € + poštovné
PARKSIDE® Súprava na čistenie rúr PRRS 15 A
Predám sadu, novú nepoužitu. Kupil som Karcher sadu a túto som našiel v garáži. Čistí rúry a odpady od upchatia – bez chemikálií a čistiacich prostriedkov Flexibilná hadica s ochranou proti zalomeniu a kvalitnou mosadznou hlavou S priebežným značením a značkovacím kruhom na značenie postupu v rúre Jednoduché používanie – tlak v tryske nasmerovaný dozadu posúva hadicu samočinne cez rúru Dimenzovaná pre pracovný/menovitý tlak max. 150 bar Vhodná na vysokotlakové čističe Parkside série PHD 100 (okrem vysokotlakového čističa Parkside PHD 100 rok výroby 2009), PHD 110, PHD 135, PHD 150 a PHD 170 ako aj vysokotlakový čistič Parkside Performance PHDP 180 Vrátane adaptéra na ostatné bežné vysokotlakové čističe, napr. značky Kärcher (s pracovným/menovitým tlakom max. 150 bar) Iba osobný odber!
Predám elektrický vertikulator
predám 5 ročný elektricky vertikulator