inzercia, predaj, predám, bazár

Parny mixer Philips Avent 2v1

Kategória: Ostatné

Malo pouzivany parny mixer Philips Avent 2v1, top stav
Odber BA
Parny mixer Philips Avent 2v1
Podobné inzeráty
Avent Philips 2v1 parný mixer pre bábätka
Najlepšia vec pre mamičky ktoré začínajú s prikrmami. Super rýchlo spravené akékoľvek jedlo pre bábätko na pare, otočením nádoby sa zmení na mixer a hned všetko rozmixuje. Používaný ale všetko funguje perfektne. Kombinovaný parný hrniec a mixér Philips AVENT umožňuje ľahko pripraviť zdravé domáce detské jedlo. Najprv uvarte v pare ovocie, zeleninu, rybu či mäso a potom jednoducho nádobu zdvihnite, prevráťte a vykonajte mixovanie. Jedlo nie je nutné nikam prenášať! Vlastnosti: - kompaktné prevedenie pre ľahké uskladnenie - jednoduché dopĺňanie vody - varte v pare a po prevrátení nádoby mixujte - len niekoľko častí, ktoré je potrebné čistiť Dokáže pripraviť detské jedlo pre každú fázu odstavenia dieťaťa: - mixuje tiež mäso, ryby a strukoviny - vhodné pre omáčky a nastrúhané potraviny - výkonné mixovanie pre jemná pyré Inšpirujte sa v našej online knihe receptov. Obsah balenia: - parný hrniec / mixér - stierka - odmerka
Predam parny mixer 2v1 Philips Avent
Predam parny mixer 2v1 Philips Avent s komplet prislusenstvom ako na foto. Plne funkcny.
Parný mixér Philips Avent 4v1
Na predaj parný mixér Philips Avent 4v1. Kupovaný 8/2022. Mixér je bez poškodenia, bohužiaľ niektoré časti sú zafarbené od zeleniny a nejde to vyčistiť.
Parny mixer PHILIPS AVENT
Predam parny mixer PHILIPS AVENT SCF875, s prislusenstvom, plne funkcny, mixer naparuje aj mixuje prikrmy v jednej nadobe. Preferujem email.
Philips Avent parný hrniec a mixer naparovač 4v1
Predám Philips avent parný hrniec a mixer . Kupovaný 5/2022 . Stále v záruke. Top stav
Philips Avent 2v1
Parny hrniec a mixer Philips Avent 2v1 SCF870/22, pouzivany 8m, vsetko plne funkcne.