inzercia, predaj, predám, bazár

Parochňa ZORA

Kategória: Zdravie a krása

kvalitná syntetická parochňa, ktorú je možné, strihať, žehliť, natáčať
na bežné nosenie
obsahuje sieťku na lepšie prichytenie

veľmi dobra kvalita, ako reálne vlasy

výborne referencie zákazničiek

posielame aj na dobierku (+4€)

KONTAKTOVAT IBA FORMOU SMS!
MODEL ZORA 53
Parochňa ZORA
Podobné inzeráty
Parochňa z čelenkou - HEADBAND WIG
Čierna parochňa s čelenkou pekne splynie s prirodzeným prechodom vlasov. Krásna parochňa s čelenkou okolo hlavy a dĺžkou vlasov 50cm. Parochňa je vyrobená z ľudského vlasu je možne ju natáčať, žehliť aj farbiť. Samozrejme sa o vlasy treba starať rovnako ako aj o ľudské vlasy. Poprosim kontaktovať len mailom.
Dlhá čierna vlnitá parochňa
Parochňa je vyrobená zo syntetického vlákna najvyššej kvality Kanekalonu. Univerzálna veľkosť parochne sa dá v prípade potreby korigovať aj gumičkami, ktoré sú umiestnené na sieťke z vnútornej strany parochne - ktorá je veľmi priedušná a precízne spracovaná. Parochňa skutočne pekného vzhľadu pre denné použitie. Tepelne upraviteľná - kulma, žehlička, fén - max do 150°C imitácia ľudského vlasu farbou aj strihom.
Hnedá parochňa s ofinou + čiapka
Nová, hustá, kvalitne vypracovaná, dá sa žehliť. Čiapka na skrytie vlastných vlasov ako darček. Krásna tmavá čokoládovo hnedá parochňa. Dlhá po pás s jemnými vlnami. Je vyrobená z kvalitných syntetických vláken, ktoré sú zárukou pohodlného nosenia. VEĽKOSŤ: Z výberu veľkosti parochne nemusíte mať žiadne obavy. Veľkosť je nastaviteľná. Nastavíte si ju jednoducho pomocou remienka a háčika, ktorý je umiestený z vnútornej strany parochne. ÚDRŽBA: Na vlákno, z ktorého je táto parochňa vyrobená, môžete používať šampóny určené na umývanie parochní z umelého vlákna. Vlasy je možné česať a upravovať pomocou bežných lakov na vlasy. Vlákna sa nezamotávajú a pôsobia prirodzene.
Kučeravá parochňa s ofinou + čiapka
Nová, hustá,extra dlhá, kvalitne vypracovaná, dá sa žehliť. Čiapka na skrytie vlastných vlasov ako darček. Krásna tmavá čokoládovo hnedá parochňa s jemným melirom. Je vyrobená z kvalitných syntetických vláken, ktoré sú zárukou pohodlného nosenia. VEĽKOSŤ: Z výberu veľkosti parochne nemusíte mať žiadne obavy. Veľkosť je nastaviteľná. Nastavíte si ju jednoducho pomocou remienka a háčika, ktorý je umiestený z vnútornej strany parochne. ÚDRŽBA: Na vlákno, z ktorého je táto parochňa vyrobená, môžete používať šampóny určené na umývanie parochní z umelého vlákna. Vlasy je možné česať a upravovať pomocou bežných lakov na vlasy. Vlákna sa nezamotávajú a pôsobia prirodzene.
Čokoládovohnedá parochňa + čiapka
Nová, hustá, kvalitne vypracovaná, dá sa žehliť. Čiapka na skrytie vlastných vlasov ako darček. Krásna čokoládovo hnedá parochňa. Je vyrobená z kvalitných syntetických vláken, ktoré sú zárukou pohodlného nosenia. VEĽKOSŤ: Z výberu veľkosti parochne nemusíte mať žiadne obavy. Veľkosť je nastaviteľná. Nastavíte si ju jednoducho pomocou remienka a háčika, ktorý je umiestený z vnútornej strany parochne. ÚDRŽBA: Na vlákno, z ktorého je táto parochňa vyrobená, môžete používať šampóny určené na umývanie parochní z umelého vlákna. Vlasy je možné česať a upravovať pomocou bežných lakov na vlasy. Vlákna sa nezamotávajú a pôsobia prirodzene.
Príčesok a blond parochna
Na predaj krásny príčesok v tvare na gumičku a blond parochna.Príčesok sa dá dva krát otočiť na cop a je z neho krásny učes.Parochna blond ofinka a rovný strih zhruba po plecia.Oboje sa daju prisposobiť na kratšiu dlž to nové nenosené.