inzercia, predaj, predám, bazár

Parťák (majster) - stavby v okolí Drážďan (Sasko)

Kategória: Stavebníctvo

⚡️⚡️⚡️⚡️ ✅0️⃣9️⃣0️⃣4️⃣8️⃣9️⃣0️⃣1️⃣6️⃣0️⃣✅⚡️⚡️⚡️⚡️
Naša stavebná spoločnosť, ktorá už dlhodobo pôsobí na nemeckom trhu, zaoberajúca sa výstavbou hrubých monolitných stavieb, hľadá do svojho tímu šikovného a zodpovedného parťáka (majstra), ktorý má skúsenosti s vedením partie, organizovaním a zadeľovaním práce pre robotníkov.

NÁSTUP: IHNEĎ!!!

PODMIENKA:
- aktívny nemecký jazyk!
- znalosť čítania technických výkresov
- skúsenosť s vedením partie a zadeľovaním práce pre robotníkov

- Práca na ŽIVNOSŤ

Ubytovanie zabezpečené a plne hradené firmou.

Fakturácia 14/14

Mzda: od 18€/hod (závisí od skúseností a znalosti nemeckého jazyka)

Systém práce: turnusový

Pracovný fond:
Po-Pia (cca 55- 60h/týždenne)


V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, kontaktujte nás na tel.č. alebo nám pošlite Váš životopis s tel.číslom na náš mail: nabor@

⚡️⚡️⚡️⚡️ ✅0️⃣9️⃣0️⃣4️⃣8️⃣9️⃣0️⃣1️⃣6️⃣0️⃣✅ ⚡️⚡️⚡️⚡️
Parťák (majster) - stavby v okolí Drážďan (Sasko)
Podobné inzeráty
MURÁR - NEMECKO (okolie Drážďan)
Chceš byť súčasťou nášho tímu a pracovať na hrubých monolitných stavbách v Nemecku (oblasť Drážďan)? Neváhaj a ozvi sa nám!!! Naša stavebná firma Wemark s.r.o. prijme do svojho tímu šikovnú ucelenú a zručnú partiu skúsených samostatných murárov, ale aj dvojice a jednotlivcov, na hrubé monolitné stavby do Nemecka- okolie Drážďan! Nástup: IHNEĎ !!! Celoročná stabilná práca (turnusová) Náplň práce: - realizácia hrubých monolitných stavieb - murovanie obvodových stien a priečok Pracovný fond: - Po-So ( cca 55- 60 h / týždenne) Pracovné podmienky: - preukazateľná prax v odbore min. 1 rok - znalosť čítania stavebnej dokumentácie - chuť do práce, zodpovednosť a spoľahlivosť, seriózny prístup k práci - základné murárske náradie Hodinová mzda: - od 14€ - 19€ na živnosť (podľa skúseností, praxe, znalosti nemeckého jazyka ) -pri dobrej zohratej partii je možnosť dohodnúť sa na vyššej hodinovke! - fakturácia 14/14 - po dohode možnosť pracovať aj na TPP Výhody: - ubytovanie zabezpečené a hradené firmou - mesačný príspevok na vlastné auto - istota celoročnej práce a včasné vyplácanie Zákaz alkoholu a iných omamných a psychotropných látok na pracovisku! Našu firmu si môžete pozrieť aj tu: Kliknite na link a môžete vyplniť aj elektronický formulár: Bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel.č.
Parťák (majster) - vedúci skupiny - stavby v okolí Drážďan
Naša stavebná spoločnosť Wemark s.r.o., ktorá už dlhodobo pôsobí na nemeckom trhu, zaoberajúca sa výstavbou hrubých monolitných stavieb, hľadá do svojho tímu šikovného a zodpovedného parťáka (majstra), ktorý má skúsenosti s vedením partie, organizovaním a zadeľovaním práce pre robotníkov. PODMIENKA: aktívny nemecký jazyk! - znalosť čítania technických výkresov - Práca na ŽIVNOSŤ - Ubytovanie zabezpečené a plne hradené firmou. - Fakturácia 14/14 Mzda: od 15-19€/hod (závisí od skúseností a znalosti nemeckého jazyka) Systém práce: turnusový Pracovný fond: Po-Pia (cca 55- 60h/týždenne) Termín nástupu: ihneď V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, kontaktujte nás na tel.č. alebo nám pošlite Váš životopis s tel.číslom na náš mail: nabor@
Tesár-šalovač - Nemecko (okolie Drážďan)
Naša stavebná firma Wemark s.r.o. prijme do svojho tímu šikovnú ucelenú a zručnú partiu tesárov/šalovačov, ale aj jednotlivcov, na hrubé monolitné stavby do Nemecka. Nástup: IHNEĎ !!! Celoročná stabilná práca (turnusová) Miesto výkonu práce- okolie Drážďan Náplň práce: - realizácia hrubých monolitných stavieb - šalovanie pomocou systémov Peri, Doka Pracovný fond: - Po-So ( cca 55- 60 h / týždenne) Pracovné podmienky: - preukazateľná prax v odbore min. 1 rok - znalosť čítania stavebnej dokumentácie - chuť do práce, zodpovednosť a spoľahlivosť, seriózny prístup k práci Hodinová mzda: - od 14€ - 19€ na živnosť (podľa skúseností, praxe, znalosti nemeckého jazyka ) -pri dobrej zohratej partii je možnosť dohodnúť sa na vyššej hodinovke! - fakturácia 14/14 - po dohode možnosť pracovať aj na TPP Výhody: - ubytovanie zabezpečené a hradené firmou - mesačný príspevok na vlastné auto - istota celoročnej práce a včasné vyplácanie Zákaz alkoholu a iných omamných a psychotropných látok na pracovisku! Našu firmu si môžete pozrieť aj tu: Kliknite na link a môžete vyplniť aj elektronický formulár: Bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel.č.
Murár - Bernau - Nemecko
Chceš byť súčasťou nášho tímu a pracovať na hrubých monolitných stavbách v Nemecku (oblasť Drážďan)? Neváhaj a ozvi sa nám!!! Naša stavebná firma Wemark s.r.o. prijme do svojho tímu šikovnú ucelenú a zručnú partiu skúsených samostatných murárov, najlepšie 3-4 člennú zohratú partiu na murovačky do Bernau - Nemecko (okolie Drážďan) Zákazka na 2,5 týždňa - od 5.12.-20.12.2022 Náplň práce: - murovanie obvodových stien a priečok Pracovný fond: - Po-So ( cca 55- 60 h / týždenne) Pracovné podmienky: - 1x z partie min. stavebná nemčina - preukazateľná prax v odbore min. 1 rok - znalosť čítania stavebnej dokumentácie - chuť do práce, zodpovednosť a spoľahlivosť, seriózny prístup k práci - vlastné auto, náradie a pracovný odev Hodinová mzda: - od 14€ - 19€ na živnosť (podľa skúseností, praxe, znalosti nemeckého jazyka ) -pri dobrej zohratej a samostatnej partii je možnosť dohodnúť sa na vyššej hodinovke! - fakturácia 14/14 Výhody: - ubytovanie zabezpečené a hradené firmou - istota celoročnej práce a včasné vyplácanie Zákaz alkoholu a iných omamných a psychotropných látok na pracovisku! Našu firmu si môžete pozrieť aj tu: Kliknite na link a môžete vyplniť aj elektronický formulár: Bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel.č.
STAVBYVEDÚCI/ MAJSTER
Pracovný pomer: plný úväzok, živnosť. Vzdelanie : stredoškolské s maturitou, vysokoškolské, v odbore pozemné stavby, inžinierske stavby alebo dopravné stavby. Mzda:1200,-€-2000,-€/mesiac + diéty/stravné lístky + iné odmeny. Miesto výkonu práce : Nitriansky, Trnavský kraj-stavby zamestnávateľa. Vodičský preukaz sk.B. č.tel.:
STAVBYVEDÚCI/ MAJSTER
Pracovný pomer: plný úväzok, živnosť. Vzdelanie : stredoškolské s maturitou, vysokoškolské, v odbore pozemné stavby, inžinierske stavby alebo dopravné stavby. Mzda:1400,-€-2000,-€/mesiac + diéty/stravné lístky + iné odmeny. Miesto výkonu práce : Nitriansky, Trnavský kraj-stavby zamestnávateľa. Vodičský preukaz sk.B. č.tel.: