inzercia, predaj, predám, bazár

PAULO BOSELLI oblek

Kategória: Obleky, Saká

Predám značkový oblek PAULO BOSELLI (sako, nohavice) kupovaný v Košiciach v obchode Paco Romano. Oblek som mal 2- krát oblečený (matura, svadba). Dôvod predaja: je mi maly.
Oblek je jak nový nemá žiadne známky používania a je odložený v originálnom obale ktorý dávam tiež k obleku.

Veľkosť: Euro 42

Osobný odber v BJ , TT.

Viac info mail, SMS , alebo volajte.
PAULO BOSELLI oblek
Podobné inzeráty
Pánsky oblek Paulo Boselli
Predám pánsky oblek - PAULO BOSELLI,SLIM FIT. Dĺžka saka 76cm, dĺžka rukáva 68cm, obvod hrude 108cm. Nohavice- obvod pása 98cm, obvod bokov 112cm, dĺžka nohavíc, spodná šírka nohavíc 19cm.farba námornícka modrá veľkosť 52.Oblek bol oblečený iba raz..Dhoda na cene možná. V prípade záujmu ma môžete kontaktovať na číslo:
Luxusný pánsky oblek PAULO BOSELLI
SUPER CENA!!! nový, pánsky, luxusný oblek zn. PAULO BOSELLI, STYLE SIMFIT, farba kapučíno, zakúpený PACO ROMANE EXLUSIVE, č. 50/6, CENA: 299 euro len za polovicu
Pánsky oblek Paulo Boselli
Predám elegantný pánsky oblek + nohavice Paulo Boselli. Veľkosť 48. Jediný krát som ho mal oblečený je v podstate ako nový. Originál 100%, kupovaný v OC Optima KE. Pôvodná cena obleku bola 200€ ,priložím aj doklad o kúpe. Dôvod predaja je ten že len mi tu stojí a je absolútne nevyužitý. Cena je 70€ + dohoda. Kontakt na mňa . Na mail nereagujem!!!
Pánsky oblek Paulo Bosseli
Pánsky oblek, tmavomodrej farby značky Paulo Bosseli. 3-4-krát oblečený, z roku 2016. Oblek je vhodný pre vysokých. Sako veľkosti 54 - vonkajšia dĺžka rukávu 77cm, vnútorná dĺžka rukávu 47cm, šírka pliec 47cm, šírka v najširšom mieste 45cm, najdlhší úsek saka 83cm. Nohavice veľkosti 54 - vonkajšia dĺžka nohavice 114cm, vnútorná dĺžka nohavice 88cm, šírka pásu 44cm. Oblek je SlimFit. Známky opotrebovania minimálne. Čistiť iba v čistiarni. Pôvodná cena 300€.
Pánsky oblek Paulo Bosseli
Pánsky oblek, tmavomodrej farby značky Paulo Bosseli. 3-4-krát oblečený, z roku 2016. Oblek je vhodný pre vysokých. Sako veľkosti 54 - vonkajšia dĺžka rukávu 77cm, vnútorná dĺžka rukávu 47cm, šírka pliec 47cm, šírka v najširšom mieste 45cm, najdlhší úsek saka 83cm. Nohavice veľkosti 54 - vonkajšia dĺžka nohavice 114cm, vnútorná dĺžka nohavice 88cm, šírka pásu 44cm. Oblek je SlimFit. Známky opotrebovania minimálne. Čistiť iba v čistiarni. Pôvodná cena 300€. Ak máte záujem, kontaktujte ma na tel.č. alebo e-maily.
Pánsky-chlapčensky oblek na stužkovú / Paulo Boselli
Dobrý deň,predám po synovi maturitny oblek farba parížska modrá /nedá sa mi to zachytiť fotákom/ , krasna kvalitná látka, prepracovane detaily,bordove štepanie a doplnok, na výsku postavy 195+cm,na silnejšieho chlapa/ chlapca. Kupovaný v Sedryk Le Blanc v BB. Bol oblečeny na stužkovú a maturity,stav ako nový. Miery sako: Dĺžka rukáva: 70cm Šírka pliec: 51cm Miery nohavice: Pás : 51cm x2 Vnútorna dĺžka nohavice: 88cm Vonkajšia dĺžka noh.: 115cm. Najlepšie osobny odber. Cena: 130€ + poštovne podľa taríf SP.