inzercia, predaj, predám, bazár

Pavanna oblek

Kategória: Obleky, Saká

predám Pavanna oblek
farba namornicka modra (navy)
velkost XL
strih: klasicky / straight
stav: velmi dobry, nosene prilezitostne (asi5x)
Cisteny len v cistiarni!
cena: 150€

osobný odber Košice / pošlem aj poštou / zasielkovňou
viac info foto / conceptkosice@
pre viac inzerátov pozri moj profil!
Pavanna oblek
Podobné inzeráty
Elegantný pánsky oblek PAVANNA
Predám elegantný lesklý pánsky oblek slovenskej značky PAVANNA fashion, veľ. 50. Použitý jediný krát ako svadobný oblek. TOP STAV. Vyčistený v čistiarni. Pôvodná cena 215 EUR. Predajná cena 80 EUR zahŕňa aj košeľu na manžetové gombíky a francúzsku viazanku. V prípade vážneho záujmu, možná dohoda.
Elegantný pánsky oblek PAVANNA
Predám elegantný lesklý pánsky oblek slovenskej značky PAVANNA fashion, veľ. 50. Použitý jediný krát ako svadobný oblek. TOP STAV. Vyčistený v čistiarni. Pôvodná cena 215 EUR. Predajná cena 70 EUR zahŕňa aj košeľu na manžetové gombíky a francúzsku viazanku. V prípade vážneho záujmu, možná dohoda.
Pánsky čierny oblek Pavanna
Predám pánsky oblek značky Pavanna Fashion čiernej farby, 2-krát použitý je vo veľmi dobrom stave a nepoškodený. sako - veľkosť 46 nohavice - veľkosť 46 výška postavy cca 175cm
Oblek Pavanna - Sako a nohavice
Predám oblek značky Pavanna. Nosený bol 1 krát na synových krstinách a potom mi bol už veľký. Je v podstate nový, 1x použitý. Dobrý mi bol, keď som mal výšku 182cm a váhu 120kg. Veľkosť nohavíc je 62, ale veľkosť saka neviem. Preto by malo sedieť chlapovi o približne takých rozmeroch, ako som mal ja, keď som ho mal oblečené.
Oblek Ozeta Antracit - veľ. 106 (set oblek+nohavice)
-Oblek je vo výbornom stave, ako nový, bez akýchkoľvek poškodení. Oblečený bol len raz. -Antracitové oblekové sako a oblekový nohavice moderne zúženého ,,slim fit'' strihu. Zmes trvácneho, kvalitného materiálu zvyšuje celkovú odolnosť tkaniny, vďaka čomu je oblek výbornou voľbou aj na častejšie nosenie - ako pracovný oblek. -Oblek má krásnu farbu a textúru ktorá nie je na fotografii tak dobre zachytená. Treba vidieť, odskúšať. -Veľkosť 106 je ideálna pre štíhlu vysokú postavu, s výškou cca 188cm, obvodom hrudníka 106cm, a obvodom pása 92cm. -Rozmery: Oblek (orientačne): šírka pod pažami: 54cm; dĺžka: 80cm; dĺžka rukávov: 71cm Nohavice: šírka: 46cm, dĺžka: 114cm -Cena nového kompletu je 300€
Svadobný žaket, oblek značky Pavanna
Predám svadobný žaket čiernej farby, veľkosť 52, spolu s cilindrom. V pripade záujmu predam aj bielu vestu, kravatu a motylik. Od slovenského výrobcu Pavanna. Žaket určený výhradné pre kultúrne a spoločenské akcie návšteva divadla, a pre ženíchov ktorý chcú na svojej svadbe pôsobiť skvelým dojmom a spoločenským postavením. Neoddeliteľnou súčasťou žaketu je módny doplnok čierny cylinder, jedno alebo dvojradová vesta svetlo šedej farby z farebného hodvábu . K žaketu sa hodia aj prúžkované nohavice z kvalitnej vlny, jelenicové rukavice a čierne topánky. Zaket s cilindrom 300 eur. V pripade zaujmu poslem viacero fotiek.