inzercia, predaj, predám, bazár

Pažba TSK TRAP

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám pažbu TSK TRAP pre brokovnicu Perazzi.
Veľkosť - S
Stav - ako NOVÁ, minimálne požitá, bez škrabancov a iných poškodení
PC - 1 400€
Iba osobný odber
Pažba TSK TRAP
Podobné inzeráty
Pažba TSK TRAP pre Berettu DT10 / DT11
Predám pažbu TSK TRAP pre DT10 / DT11 s carbon úpravou . Veľkosť L cena novej cca 1600€ Pažbu je možné si pozreť na STRELNICI EMEL BLATNÉ stačí zavolať 1 deň pred .
Pažba TSK TRAP pre Berettu DT10 / DT11
Predám pažbu TSK TRAP pre DT10 / DT11 s carbon úpravou . Veľkosť L cena novej cca 1600€ Pažbu je možné si pozreť na STRELNICI EMEL BLATNÉ stačí zavolať 1 deň pred .
Akkar Churchill 206 Trap
Ponúkam na predaj Akkar Churchill 206 Trap. Je to absolútna špička medzi brokovnicami na Trap v mimoriadnej výbave. Akkar sa špecializuje na US a ruské trhy a zároveň robí aj pre talianske firmy. Trap 206 Black je jedna z vlajkových lodí - portovaná, výstružená hlaveň s dĺžkou 81cm (možné objednať aj 76cm), pažba s nastaviteľnou lícnicou a odstupom z kvalitného tureckého orecha, inertná nastaviteľná spúšť, kaliber 12/ 76, vyhadzovače, 5x predĺžené choky, kufor. Ku nákupu potrebnéý ZP. Po vzájomnej dohode možnosť dovozu. Cena 1350€.
Pažba Magpul MOE SL-K
Predám pažbu Magpul MOE SL-K STOCK. Stav ako nová. Poštovné a dobierka: +5 EUR. Hmotnosť: 272 g Farba: čierna Kompatibilita: Mil-Spec carabine tubusy pažby Dĺžka: 18,3 cm Alternatívna pažba pre AR15/M4 Pažba MOE SL® Carbine Stock Mil-Spec od spoločnosti Magpul® (MOE Slim Line) je náhradná pažba pre karabíny AR15/M4, ktoré využívajú rozširujúce trubice prijímača veľkosti Mil-Spec. Pažba je vyrobená v USA. Optimalizácia pre vestu a modulárnu výstroj Všetky prvky pažby sú optimalizované, aby bolo pažbu možné použiť v kombinácii s nepriestrelnou vestou alebo modulárnou výstrojou. Pažba, navrhnutá pre moderné bojisko, disponuje elegantným profilom, obojstrannými uvoľňovacími západkami či šikmou gumovou topánkou. Benefity: kvalitné spracovanie náhradná pažba pre karabíny AR15/M4 pre použitie s vestou alebo modulárne výstroje vyrobené v USA
Automatická vrhačka SKEET - TRAP vrátane el. ovladania TIMER
Na prodej - Automatické vrhačky asfaltových terčů FALCON-Czech pro sportovní a loveckou brokovou střelbu TRAP * SKEET * Lovecké kolo * Baterie * včetně elektronického ovládání. Typové označení F 07 Profi, napájení 230V, cena od 53.500,-CZK. Na prodej také asfaltové terče Standard Oranž Reflex 1ks 2.85,-CZK (cca 0.11,-EUR/ks = 22,-EUR/karton 200ks) Možnost zajištění dopravy zařízení včetně instalace. Více informací na stránkách (hledat také vrhačky na holuby, vrhače holubů, strelba, zbrane, brokovnice, kozlica, dvojka, browning, beretta, asfaltové terče, trap, skeet..)
Vrhačka asfaltových terčov Trap, Skeet, Parcour 230V / 12V
Prodám vybavení brokové střelnice - Automatické vrhačky asfaltových terčů pro sportovní střelbu Trap - Skeet - Parcour včetně el. ovládání. Možnost volby napájení 230V nebo 12V autobaterií. Cena od 44.500,-CZK. Na prodej také asfaltové terče Standard Oranž 1ks 2.85,-CZK (cca 0.11,-EUR/ks = 17.50,-EUR/karton 150ks) Jednoduchá konstrukce, kvalitní provedení, příznivá cena. Parametry a typová provedení zařízení naleznete na našich stránkách , další informace telefonicky. (vrhačky na holuby, vrhače holubov, terčov, zbrane, brokovnice, kozlice, dvojka, browning, beretta, asfaltové terče, trap, skeet, oblůk, batéria)