inzercia, predaj, predám, bazár

PC DOKTOR - diagnostika s vyjazdom ZADARMO

Kategória: IT, webdesign

PC DOKTOR - diagnostika Vasej techniky ZDARMA

Pohotovostny technik PC v ramci BA a okolia ponuka ZADARMO diagnostiku Vasho zariadenia.

Venujeme sa zrychleniu PC, NB, mobily, tablety, Windows, Apple, virusy, tlaciarne, emaily, zalohy, skenery, routre, siete, CCTV kamery, montaze u Vas v pohodli domova alebo firmy..

Taktiez mam v ponuke funkcne pocitace za priatelske ceny, po dohode socialne slabsej rodine DARUJEM.
PC DOKTOR - diagnostika s vyjazdom ZADARMO
Podobné inzeráty
PC DOKTOR - diagnostika s vyjazdom ZADARMO
PC DOKTOR - Servis PC NONSTOP a Elektroinstalacne prace. Pohotovostny technik PC v ramci BA a okolia ponuka ZADARMO diagnostiku Vasho zariadenia. Venujeme sa zrychleniu PC, NB, mobily, tablety, Windows, Apple, virusy, tlaciarne, emaily, zalohy, skenery, routre, siete, CCTV kamery, montaze u Vas v pohodli domova alebo firmy.. Taktiez mam v ponuke funkcne pocitace za priatelske ceny, po dohode socialne slabsej rodine DARUJEM.
PC DOKTOR - diagnostika s vyjazdom ZADARMO
PC DOKTOR - Servis PC NONSTOP a Elektroinstalacne prace. Pohotovostny technik PC v ramci BA a okolia ponuka ZADARMO diagnostiku Vasho zariadenia. Venujem sa zrychleniu PC, NB, mobily, tablety, Windows, Apple, virusy, tlaciarne, emaily, zalohy, skenery, routre, siete, CCTV kamery, montaze u Vas v pohodli domova alebo firmy.. Taktiez mam v ponuke funkcne pocitace za priatelske ceny, po dohode socialne slabsej rodine DARUJEM.
Ponúkam lacný servis PC a notebookov.. Michalovce a okolie.
Ponúkam lacný servis PC a notebookov.. Michalovce a okolie. Kontaktujte ma prosím cez tel: alebo e-mail:Mirepas.pc@ Diagnostika pri realizovanej oprave zdarma. V prípade dlhšej opravy vám viem zapožičat spoľahlivý počítač alebo notebook na bežné používanie ako internet,kaceláriu. Inštalácia Windows už od 12eur,v závislosti od verzie,ovládačov atď.Ceny úkonov možem zaslať e-mailom. - prečistenie HW, Software: diagnostika a riešenie závady, - odvírenie PC a notebookov, - nastavenie PC a inštalácia/reinštalácia programov a hier, - inštalácia/reinštalácia operačného systému Windows vrátane zálohy údajov, - optimalizácia a zrýchlenie počítača, obnova zmazaných súborov, - nastavenie domácej Wi-Fi siete, routrov, - inštalácia/reinštalácia externých zariadení, tlačiarní/skenerov, - Aktivácie, - nastavenie e-mailov,e-mailových klientov - technická podpora aj na diaľku. Prijateľné ceny!
Servis a oprava PC a RIG NON-STOP 24hod.
U vás doma, vo firme alebo vo výrobnom závode,všade tam vám viem zabezpečiť rýchly, kvalitný a profesionálny NON-STOP servis počítačov,notebookov a ďalšieho počítačového príslušenstva. *Stačí, ak zavoláte* TN, PB, PU, BY, ZA - Diagnostika závad a porúch počítačov a notebookov. - Identifikácia možnej príčiny poruchy PC, notebookov. - Odsúhlasenie opravy zistenej poruchy zákaznikom. - Opravy základných dosiek notebookov, výmeny graf. kariet. - Opravy a výmeny prasknutých LCD a LED panelov. - Oprava podsvietenia LCD panelov notebookov. - Opravy pántov notebookov a výmeny plastových dielov. - Opravy a výmena klávesníc, touchpadov, multimed. panelov. - Výmena ventilátorov, oprava chladenia. - Záchrana dát z poškodených a nefunkčných notebookov. - Záverečné overenie správnej funkčnosti zariadenia. - Odovzdanie zákazníkovi - Odvoz a dovoz počítača !!ZDARMA!! Riešenie krízových situácií s IT • diagnostika a návrh riešenia problému • nastavenie zariadení po výpadku, alebo zlyhaní • komunikácia s poskytovateľmi internetu, webhostingu, e-mailov a pod. Inštalácia a nastavenie počítačov, zariadení a siete • inštalácia a nastavenie nových počítačov a zariadení • aktualizácia systémov a softwéru, inštalácia aplikácií, odstraňovanie problémov s existujucími zariadeniami Predaj IT infraštruktúry a zariadení na základe analýzy potrieb zákazníka • zistenie existujucého stavu a jeho porovnanie s reálnymi potrebami zákazníka • návrh fungujúceho a efektívneho riešenia, ktoré zákazníkovi umožní dosahovať lepšie výsledky pomocou IT • samotný nákup a dodanie potrebných počítačov a zariadení Školenia užívateľov v základoch používania IT technológií • znalosť a reálne pochopenie základov práce s počítačmi je dôležité pri predchádzaní rôznym záhadným problémom, ktoré sa môžu vyskytnúť pri práci s nimi.
Doktor Marketing - 20+ rocne skusenosti
Znalosti a skusenosti: Full Stack Developer Software Architect CRMS, PHP, MySQL, NodeJS, HTML, CSS, Javascript, jQuery, Angular a React. Viac na:
Servis počítačov, notebookov a tabletov
Ponúkam : Servis počítačov, notebookov a tabletov - poskladáme PC na mieru - predaj nových komponentov do stolových PC - výmena micro USB konektora na tabletoch - výmena LCD na notebookoch - inštalácia OS (WIN7, WIN10) - zrýchlenie PC, notebooka pridaním SSD disku - diagnostika ZDARMA - pre firmy sme platci DPH - v rámci PO dovoz nových komponentov, tonerov, notebookov po zaplatení faktúry ZDARMA, - bližšie informácie a dopyt tovaru na info@