inzercia, predaj, predám, bazár

PDR NARADIE NA VYTAHOVANIE PRELIACIN

Kategória: Príslušenstvo

Predam PDR naradie na na vyrovnávanie preliačin + plastove a kovove nadstavce
PDR NARADIE NA VYTAHOVANIE PRELIACIN
Podobné inzeráty
Predam pdr set na opravu preliačin
Predam nový zabalený profi PDR set náradia na vyťahovanie preliačin.set obsahuje všetko potrebne na profesionalnu opravu karoserie-taviaca pištoľ+ tavne tyčinky,54ks rôznych hribikov na lepenie,2ks kladivo s vymeniteľnými hrotmi,vytahovacie kladivo na hríbiky,LED pdr lampa + drziak na karosériu+ 5m usb kabel,mostiky na vytahovanie ,5ks čierne dlatko,1ks dlatko plus vymenitelne hroty ,rukavice atd.vid foto Cena základného setu bez palic 137€ Základný set+ 10ks pdr hakov rôznych veľkosti a zahrnutí v kvalitnom prevedeni cena 187€. Alebo vyskladam set podla vašich potrieb a predstav. Pozri moje inzeraty . Plati do zmazania Pdr naradie.
Predam novy set PDR naradia
Predam nový zabalený profi PDR set náradia na vyťahovanie preliačin.set obsahuje všetko potrebne na profesionalnu opravu karoserie-taviaca pištoľ+ tavne tyčinky,54ks rôznych hribikov na lepenie,2ks kladivo s vymeniteľnými hrotmi,vytahovacie kladivo na hríbiky,LED pdr lampa + drziak na karosériu+ 5m usb kabel,mostiky na vytahovanie ,5ks čierne dlatko,1ks dlatko plus vymenitelne hroty ,rukavice atd.vid foto Cena základného setu bez palic 120€ Základný set+ 10ks pdr hakov rôznych veľkosti a zahrnutí v kvalitnom prevedeni cena 155€. Alebo vyskladam set podla vašich potrieb a predstav. Pozri moje inzeraty . Plati do zmazania Pdr naradie. Po dohode pošlem aj na dobierku.
Predam pdr set na opravu preliačin
Predam nový zabalený profi PDR set náradia na vyťahovanie preliačin.set obsahuje všetko potrebne na profesionalnu opravu karoserie-taviaca pištoľ+ tavne tyčinky,54ks rôznych hribikov na lepenie,2ks kladivo s vymeniteľnými hrotmi,vytahovacie kladivo na hríbiky,LED pdr lampa + drziak na karosériu+ 5m usb kabel,mostiky na vytahovanie ,5ks čierne dlatko,1ks dlatko plus vymenitelne hroty ,rukavice atd.vid foto Cena základného setu bez palic 137€ Základný set+ 10ks pdr hakov rôznych veľkosti a zahrnutí v kvalitnom prevedeni cena 187€. Alebo vyskladam set podla vašich potrieb a predstav. Pozri moje inzeraty . Plati do zmazania
Predam nove pdr naradie
Predám nove kvalitne profi pdr náradie na opravu karoserii ( vyťahovanie preliačin) Material letecky hliník Večsi 190€ Menší 90€ Oprava rozšírenie lemu blatnika nad kolesom 70€ Pdr set,oprava karoserie,preliačiny
Predam nove PDR naradie
Predam rôzne nové nepoužité PDR naradie ako vytahovacie mostíky,expander, kliešte,reverzne kladiva,palice na vytahovanie preliačin,vytahovanie a rovnanie blatníkov ,kompletne sety atd. Osobný odber alebo pošlem na dobierku. Ceny po telefone.
PDR NARADIE NA VYTAHOVANIE PRELIACIN -
Predam PDR naradie na na vyrovnávanie preliačin + plastove a kovove nadstavce