inzercia, predaj, predám, bazár

Pekáč na domáci chlieb ZA TRETINOVÚ CENU

Kategória: Sklo, keramika

Pekáč na domáci chlieb, ručná výroba od majstra. Pálená hlina, podobné stoja do 100 eur, dám ho za tretinu. Nepouźívaný, nový. Veľkosť vidieť podľa prvej fotky na sporáku.
Osobne Piešťany, Myjava, Malacky a blízke okolie..
Kontakt najprv email, ozvem sa.
Pekáč na domáci chlieb ZA TRETINOVÚ CENU
Podobné inzeráty
Keramický pekáč - ručná práca
Keramický pekáč na chlieb ,alebo sa dá využiť aj ako servírovacia misa . Pekáč je ručne maľovaný , glazovaný ( bezolovnatá glazúra ) Pekáč je vhodný do pece ,ako aj do el.rúry . Farba : hnedo - zelená Posielam aj na dobierku . Poštovné nie je v cene . Je možný aj osobný odber . Podľa dohody .
Keramický pekáč na chlieb - handmade
Ponúkam na predaj keramický pekáč na chlieb . 100 % ručná práca . Pekáčik je vyrobený z šamotovej hliny , glazovaný ( bezolovnatá glazúra ) , ručne maľovaný . Je vhodný do el.rúry ,ako aj do pece . Posielam aj na dobierku . Poštovné nie je v cene . Je možný aj osobný odber .
Keramický pekáč na chlieb - zelený - handmade
Ponúkam na predaj keramický pekáč na chlieb,koláče . 100 % ručná práca . Pekáčik je vyrobený z šamotovej hliny , glazovaný ( bezolovnatá glazúra ) , ručne maľovaný . Je vhodný do el.rúry ,ako aj do pece . Posielam aj na dobierku . Poštovné nie je v cene . Je možný aj osobný odber . priemer cca 29 cm
Pekáč Simax
Predám okrúhly pekáč s víkem Simax (2,5l pekáč + 1,5l víko), nove, zabalene. Posielam aj cez Packetu.
Pekáč Simax
Predám hranatý pekáč s víkem Simax (2,5l pekáč+ 1,9l víko), nove, zabalene. Posielam aj cez Packetu.
Srdiečko - keramický pekáč - handmade
Ponúkam na predaj handmade keramický pekáč . Vhodný do pece,ako aj do el.rúry . Pekáč je glazovaný , ručne maľovaný . Rozmery : 26 x 27 cm Posielam aj na dobierku . Poštovné nie je v cene . Je možný aj osobný odber .