inzercia, predaj, predám, bazár

Peňaženka - červená, top stav

Kategória: Doplnky

Predám krásnu luxusnú dámsku peňaženku, ktorá bola použitá iba 2x, je to top stav.
Peňaženka má rozmery 19x10 cm.

Vo vnútri 8x slot na karty, priečinok na mince na zips, priečinok na bankovky, plus dva priečinky po stranách peňaženky na bločky a doklady.

Ide o značkovú peňaženku, ponúkam ju ďalej v stave takmer nového kusu v sume 25 eur.

Možný osobný odber, prípadne posielam poštou po úhrade sumy za peňaženku plus poštovné ( 3 eur) vopred na účet.

Posielam ihneď po pripísaní platby a zároveň vám pošlem sledovacie číslo zásielky. Prípadne viem poslať aj obyčajnou poštou.

Poprosím kontakt výhradne cez formulár.
Peňaženka - červená, top stav
Podobné inzeráty
Pánska peňaženka kožená kvalitná
Nádherná a prepracovaná kožená peňazenka.Krasna hnedá peňaženka vyrobená z prírodnej kože. Peňaženka ma 12 priečinkov na karty.Peňaženka ma ochranu proti zneužitiu kariet.(RFID) Peňazenka je zabalená v krásnej plechovej krabičke.Idealny darček pre niekoho blízkeho,alebo len tak pre teba. Rozmer:10x12,5cm Krásna kvalitná peňazenka. Pošlem aj poštou ❗ Kontaktujte ma prosím sms e-mailom poprípade volajte
Červená šikovná peňaženka
Dámska červená peňazenka. Peňazenka je veľmi šikovna je nová.Peňazenka je červenej farby. Peňazenka není kožená preto taká cena. Pošlem aj poštou. Kontaktujte ma prosím sms e-mailom poprípade volajte.
Peňaženka dámska alebo pánska
Predám zachovalé, používané dámske alebo pánske peňaženky, ako sú na foto. Sú v 100% stave. V prípade záujmu viem poslať detailnejšie foto. Cena: 1.rad Desigual 25,00 eur Čierna peňaženka 7,00 eur Tommy Hilfiger 8,00 eur 2. rad Lístočková peňaženka 5,00 eur Bershka 5,00 eur Calvin Klein 8,00 eur 3. rad Tommy Hilfiger 15,00 eur Peňaženka na mince 5,00 eur Vandals maskáčová 5,00 eur 4. rad Peňaženka s pierkami 7,00 eur Zepter peňaženka 5,00 eur Scuderia Ferrari ( trochu ošúchaný znak ) 5,00 eur Osobný odber v Bratislave alebo aj poštou ( podĺa cenníka SP ). K cene treba pripočítať cenu poštovného. Kontaktujte ma prosím telefonicky, e-mailom alebo cez WhatsApp. Na SMS neodpovedám. Na odpoveď na inzerát reagujem takmer okamžite. Skontrolujte si SPAM.
Červená peňaženka ani veľká ani malá
Peňazenka červená kozená zabalená v krabičke.Sikovná peňazenka ani veľká ani mala.Pekná cervená peňazenka. Pošlem aj poštou. Kontaktujte ma prosím sms e-mailom poprípade volajte
Peňazenka nivá 20€ už aj s poštovným ❗
Dámska peňaženka červená. Pekná červená peňaženka vnútro tejto peňaženky je kožené. Cena 20€ už aj s poštovným ❗. Peňazenka je zabalená v krabičke. Kontaktujte ma prosím sms e-mailom poprípade volajte.
Dámska peňaženka červená
Dámska červená peňaženka.Peňazenka je nivá a je zabalená v krabičke ❗ Nivá dámska peňaženka vnútro tejto peňaženky je kožené ❗ Pošlem aj poštou ❗ Kontaktujte ma prosím sms e-mailom poprípade volajte.