inzercia, predaj, predám, bazár

Peňaženka z jeleňom BOMSHI

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám novú peňaženku z jeleňom značka BOMSHI Rozmer: 12x9,8 cm. Osobný odber alebo poštovou dobierkou (+ 3,80.-€). Platí pre celú SR. Pre info volať.
Peňaženka z jeleňom BOMSHI
Podobné inzeráty
Pánska kožená peňaženka 1205 Jelen
Pánska kožená peňaženka z kvalitnej kože s motívom jeleňa na prednej strane. Vo vnútri sa nachádza 8 priehradok na karty, 3 priehľadné priehradky na fotky alebo doklady, 1 veľký mincovník, 1 zipsový priečinok a 2 prepážky na bankovky. Peňaženka je vhodná pre poľovníka alebo milovníka prírody a lesnej zvery bez ohľadu na vek.
Nôž KANDAR z jeleňom
Predám úplne nový nôž KANDAR Popis: Klasický kvalitný vreckový nôž. Rozmer: celková dĺžka: 21 cm, čepeľ: 9 x 2,8cm, rukoväť: 12 cm. Váha: 0,195 kg. Záruka! Osobný odber alebo poštovou dobierkou (+ 3,50.-€). Pre info volať.
Ploskačka z jeleňom nová
Predám novú a zabalenú ploskačku Objem 0,18L (7oz). Materiál: nerezová oceľ. Rozmery v cm : výška 11,5 cm, šírka 9,5 cm, hrúbka 2,2 cm, Vhodná ako darček. Osobný odber alebo poštovou dobierkou (+ 3,80.-€) Pre info volať.
Poľovnícky nôž 9
Predám ručne robený nôž, čepeľ kovaná z listového pera auta, kalená na 60 HRC +/-, vyleštená na zrkadlo a naostrená Lánskym. Nôž je dlhý 23,5 cm, čepeľ 11 cm, hrubá 7 mm, široká 3,7 cm. Rukoväť noža je robená na trň, zaliata epoxy v jeleňom parohu, ukončená brestom a uzavretá nerezovou záštitou. K nožu je aj púzdro z hovädzej kože šité na tvar noža. Cena 90 eur.
Nôž KANDAR z jeleňom
Predám úplne nový nôž KANDAR Popis: Klasický kvalitný vreckový nôž. Rozmer: celková dĺžka: 21 cm, čepeľ: 9 x 2,8cm, rukoväť: 12 cm. Váha: 0,195 kg. Záruka! Osobný odber alebo poštovou dobierkou (+ 3,90.-€). Pre info volať.
9. Poľovnícky nôž
Predám ručne robený nôž, čepeľ kovaná z listového pera auta, kalená na 60 HRC +/-, vyleštená na zrkadlo a naostrená Lánskym. Nôž je dlhý 23,5 cm, čepeľ 11 cm, hrubá 7 mm, široká 3,7 cm. Rukoväť noža je robená na trň, zaliata epoxy v jeleňom parohu, ukončená brestom a uzavretá nerezo-vou záštitou. K nožu je aj púzdro z hovädzej kože šité na tvar noža.