inzercia, predaj, predám, bazár

Penové puzzle

Kategória: Nábytok pre deti

Predám dve sady penových puzzle na zem vyberatelné čísla,písmená, zvieratká, jedna kocka cca 10x10cm, málo používané, menšie známky poškodenia ako menšie škrabance od nechtov a na jednej kocke chýba zvieratko, v jednej sade je 72 ks. cena jednej 6e plus pošta, obe sady 10e plus pošta
Penové puzzle
Podobné inzeráty
Penové puzzle
Penové puzzle. Úplne nové. Kupované na chatu no nestihli sme ho využiť. Také isté máme doma a tam sme ho využili. Je perfektné. Krásne super drží tvar. Je super keď sa dieťatko začína otáčať vďaka ohrádka sa nevykotula. Potom sa ohrádka dá založiť a je ešte väčšie. Super údržba ľahko sa dá utrieť. Aj hrúbka je perfektná je mäkké a netreba už nič iné pod puzzle. 36 kusov. Pôvodná cena 50€. Info zo stránky: Penové puzzle na zem sa ľahko skladujú a nezaberajú v domácnosti veľa miesta. Vaše deti sa môžu bezpečne hrať na zemi s autíčkami alebo s bábikami. Penový materiál je jemný a príjemný na dotyk. Má vynikajúce termoizolačné vlastnosti, dieťa sa môže dlho a bezpečne hrať na zemi bez pocitu chladu a prechladnutia. Detaily produktu : Materiál: pena EVA Protišmykový povrch: ÁNO Vodotesné: ÁNO Rozmery celej podložky: 143cm x 143cm x 1cm Rozmery ohrádky: 113cm x 113cm x 16cm Rozmery balenia: 30cm x 30cm x 25cm
Penove puzzle
Predám penové puzzle 16ks celkovo cca 1,2m x 1,2m (necelých 30cm jedna). Motív Anna a Elza. Zachovalé v top stave.
Penove puzzle makkucke- 2 cm hrubka
Predam penove puzzle 9 ks. Daju sa rozne farebne skladat.Rozmer jednej je 60x60 cm hrubka 2 cm. Nam velmi posluzili, odporucam. Povodna cena bola 80 eur.
Cocoonababy penové hniezdočko
Posuniem toto makucke penové hniezdočko, dcérka už z neho vyrástla tak nech poslúži ďalšej malej krásavici alebo fešákovi. Tu sú bližšie info:
Penove puzzle
Predam penove stvorce, celkom 30 ks. Cena spolu 10€
Penová podložka na puzzle/detská ohrádka 36el. sivá
Nový tovar nepoužitý Obrovské vodotesné penové puzzle s odnímateľnými zvieratkami. Kontrastné farby podnietia predstavivosť vášho dieťaťa a izolujú ho od studenej podlahy. Ľahko sa čistia. Sada obsahuje: 20 snímok a 16 hádaniek. Materiál: pena EVA. Rozmery celej podložky: 143x143x1cm.