inzercia, predaj, predám, bazár

Penový postrekovač

Kategória: Príslušenstvo

Penový postrekovač na auto šampón. Objem 2L. Sú k nemu dve rozdielne trisky. Cena 19,90€ za kus. Posielame aj na dobierku.
Penový postrekovač
Podobné inzeráty
Predám Kärcher Penovacia tryska C'n'C FJ 10 C 1l Penový čist
Predám čisto nové v orig. balení. Nepoužívané. Ultra Foam Cleaner + rýchly systém výmeny FJ 10 C Connect 'n' Clean penovej trysky. Ľahká zmena medzi rôznymi detergentami s jednoduchým jedným kliknutím.
Penový aplikátor
Predám penový aplikátor na nanášanie voskov a pod.
Kwazar
Tlakový postrekovač červený 1,5l 15€.kontakt emailom, ďakujem.
Hliníkový škrupinový autostan 200x140x100cm
Strešný stan Rock Cruiser 140 Strešný stan s hliníkovou strechou vyklápaciou do hora pomocou plynových vzpier. Špeciálna konštrukcia "shape" zaručuje vysokú stabilitu vo vetre a rýchly mechanizmus otvárania. Hliníková škrupina s dvomi priečnikmi, ktoré sú súčasťou súpravy, umožňuje dodatočné využitie. Tento priestor môžete využiť pre bicykle, strešný box, prípadne na montáž solárneho panelu. Vďaka hydraulickému systému otvárania je strešný stan pripravený na používanie za menej ako minútu! Vo vnútri je navyše osvetlenie v podobe LED pásika a veľké okná po stranách. Celok pôsobí úžasným dojmom priestoru a poskytuje pohodlný odpočinok. Okná a prieduch zabezpečujú dostatočnú cirkuláciu vzduchu v stane bez ohľadu na podnebie a teplotné rozdiely v ktoré pri cestovaní všetci zažívame. Každý prvok stanu je plne demontovateľný. Po sezóne je teda možné poťah matraca vyprať alebo materiál impregnovať. K stanu je možné doobjednať príslušenstvo - presné zateplenie, zastrešenie v podobe univerzálnej predsiene alebo markízy, prípadne predstan. Technické parametre: Rozmery po rozložení: 200x140x100cm Rozmery po zbalení: 220x150x24 cm Váha: 75 kg Počet osôb: 2-3 osoby Maximálne zaťaženie: 300kg Materíál stanu: 190G Rip-Stop Polycotton P/U 2000mm Vrchný materiál stanu: 210D Rip-Stop Poly-Oxford s UV vrstvou, 3 000 mm P/U Matrac: penový matrac s veľkou hustotou + 4cm EPE (podkladová pena) Podlaha: hliníkový rám
náhrada za tapacír
Dá sa použiť ako tĺmenie huku pod kapotou, pod blatníky,vnútro dverí a podobne … Náhrada za drahé tapacírove súčiastky na auta. Nehorľavý penový materiál, z druhej strany lepivý povrch, ktorý dokolale priľahne aj na nedočistený materiál. Ja som si ho objednával ako náhradu za poškodený tapacír pod kapotou od kun… je to dokonalá alternatíva za pár korún! 3m dĺžka, 50cm šírka a 8mm hrúbka (strihateľný materiál podľa potreby) predávam ešte neotvorený balík, úplne nové - tie otvorené časti vedľa sú pozostatky z rolky, ktorú som ja spotreboval na spomínané účely, fotil som to len pre predstavu ako to vyzerá keď je to otvorené. Za celú novú rolku so spomínamými rozmermi chcem 30€. Je to omnoho menej, ako som to kupoval ja, len pre mňa je to už zbytočne…
Berner čistič okených skiel
Predám tento vysokokvalitný penový sprej. Je to aktívny čistič skiel. Uvoľňuje nečistoty a mastnoty z klimatizácie. Možný odber aj vo väčšom množstve. Cena: dohodou Kontakt: