inzercia, predaj, predám, bazár

Perinka na zips

Kategória: Ostatné

Predám bielu perinku na zips bez známok používania.
Kalná Roztoka okres Snina.
Perinka na zips
Podobné inzeráty
Perinka pre bábätko
Predám takmer nepoužívanú perinku/ulitku.Celková dĺžka 75 cm. Je vyrobená z hebkej elastickej bavlny. Vhodná od narodenia po 6 mesiac, alebo do 7,5kg. Má oporu po celej dĺžke chrbátika - vložku. Táto vložka je PERFOROVANÁ - špeciálne navrhnuté otvory umožňujú EŠTE lepšiu priedušnosť, bábätko sa tak oveľa menej potí - vložku je možné z perinky vybrať a vyprať Pomocou patentiek ju je možné skrátiť na novorodeneckú verziu. Na oboch kríldach sú našité elastické vrecká na vloženie ručičiek. Perinka obsahuje KRÁTKU vložku, ktorá siaha od hlavičky po časť, kde je možné perinku pomocou patentiek skrátiť na novorodeneckú verziu - vložku je možné z perinky vybrať. Takto skrátená verzia perinky vydrží asi do 2 mesiaca, potom si perinku zospodu otvoríte a vyberiete zbytok perinky. Na úplnú predĺženú verziu je lepšie do perinky vložiť dlhú vložku, aby bola perinka pekne napnutá. Dlhú vložku som taktiež zakúpila a je súčasťou perinky. K perinke je aj čiapočka a slintáčik. Pôvodná cena perinky bola: 59,50 eur + 8,50 za predĺženú 73 cm vložku. Predám iba za 50 eur. Môj syn tam dokopy ležal možno párkrát pretože som ju žiaľ kúpila dosť neskoro keď už mal takmer 3 mesiace. Bola iba 1x vyprata.
Perinka pre bábätko
Predám takmer nepoužívanú perinku/ulitku.Celková dĺžka 75 cm. Je vyrobená z hebkej elastickej bavlny. Vhodná od narodenia po 6 mesiac, alebo do 7,5kg. Má oporu po celej dĺžke chrbátika - vložku. Táto vložka je PERFOROVANÁ - špeciálne navrhnuté otvory umožňujú EŠTE lepšiu priedušnosť, bábätko sa tak oveľa menej potí - vložku je možné z perinky vybrať a vyprať Pomocou patentiek ju je možné skrátiť na novorodeneckú verziu. Na oboch kríldach sú našité elastické vrecká na vloženie ručičiek. Perinka obsahuje KRÁTKU vložku, ktorá siaha od hlavičky po časť, kde je možné perinku pomocou patentiek skrátiť na novorodeneckú verziu - vložku je možné z perinky vybrať. Takto skrátená verzia perinky vydrží asi do 2 mesiaca, potom si perinku zospodu otvoríte a vyberiete zbytok perinky. Na úplnú predĺženú verziu je lepšie do perinky vložiť dlhú vložku, aby bola perinka pekne napnutá. Dlhú vložku som taktiež zakúpila a je súčasťou perinky. K perinke je aj čiapočka a slintáčik. Pôvodná cena perinky bola: 59,50 eur + 8,50 za predĺženú 73 cm vložku. Predám iba za 45 eur. Môj syn tam dokopy ležal možno párkrát pretože som ju žiaľ kúpila dosť neskoro keď už mal takmer 3 mesiace. Bola iba 1x vypratá.
Lyžiarska dámska súprava veľkosť 48/50, značka Feel happy
Lyžiarska dámska súprava veľkosť 48/50, značka Feel happy. Oteplovačky a bunda. Farba: červená, sivá, smotanová. Oteplovačky majú dve bočné vrecká na zips, pútka na opasok, zboku reguláciu obvodu ( gumička). Dolu zábrana proti snehu. Bočná vonkajšia dlžka je 104 cm, pás 2x 50 cm ( + gumička na bokoch pár cm ešte povolí). Zapínanie na zips a cvoky. Zboku na stehnách zips na odvetranie. Zospodu sa dá rozopnúť zips. K oteplovačkám je červený opasok. Bunda má vnútri protisnehovú zábranu, vnútorné vrecko (zo sietoviny ) a vrecko na zips. Pod pazuchami zips na odvetranie. Kapuca je skrytá v límci. Vpredu zvonku tri vrecká na zips. Zapínanie zips + cvoky. Rukávy sa dajú stiahnuť na dolnom leme suchým zipsom. Rozmer bundy: dlžka rukávov od krku 74 cm, obvod hrudníka 2 x 68 cm, dlžka bundy ( chrbát) 74 cm. Materiál: kombinácia polyamid + polyester.
Perinka satenova
krásna saténová perinka, vhodná na krst, zapínanie na suchý zips
Perinka na krst
Perinka na krst na štýl fusaku. Zips na oboch stranách. Použitý len raz - top stav. Krásna biela farba lesklý satén.
perinka vhodna na krst
krasna perinka vhodna na krst. po boloch zips