inzercia, predaj, predám, bazár

Peristalticka pumpa microperpex 2132 model

Kategória: Ostatné drobné

Na predaj profesionalna Peristalticka pumpa microperpex 2132 model.

Pracuje na princípe pamäti materiálu, z ktorej je vyrobená striedavo stláčaná a uvoľňovaná flexibilná trubica čerpadla. Počas pomalého otáčania rotora dochádza k postupnej deformácii hadice, pričom sa v nej uzavrie malý objem kvapaliny, ktorý je potom pred lopatkou (býva 2 až 6 lopatiek) vytláčaný z hadice v smere jej rotácie. Za lopatkou vzniká podtlak, ktorý má za následok opätovné nasatie čerpanej kvapaliny. Sanie alebo prefukovanie je riadené smerom, ktorým sa otáča čerpadlo.

Využitie
Tento typ čerpadla sa používa v zdravotníctve, napríklad pri dialýze. Peristaltické čerpadlá sú často využívané tam, kde je potrebné veľmi presné dávkovanie, pretože veľkosť odobratej vzorky je daná počtom otáčok čerpadla s nasatou kvapalinou, ktorú deteguje senzor v nasávacom potrubí.

Výhodou oproti ostatným typom čerpadiel je styk čerpanej látky iba s trubicou, ľahké čistenie, voliteľná odberová rýchlosť a relatívna jednoduchosť konštrukcie.

Ideálna peristaltická pumpa by mala mať tieto vlastnosti: nekonečný priemer hlavy, prítlačné koleso veľkého priemeru s reguláciou prítlačnej sily podľa steny hadičky.

Takáto peristaltická pumpa by mala neobmedzenú životnosť hadičky, prietok kvapaliny by bol úplne konštantný a bez akejkoľvek pulzácie.
Peristalticka pumpa microperpex 2132 model
Podobné inzeráty
Peristalticka pumpa microperpex 2132 model
Na predaj profesionalna Peristalticka pumpa microperpex 2132 model, cena novej je 500€. Pracuje na princípe pamäti materiálu, z ktorej je vyrobená striedavo stláčaná a uvoľňovaná flexibilná trubica čerpadla. Počas pomalého otáčania rotora dochádza k postupnej deformácii hadice, pričom sa v nej uzavrie malý objem kvapaliny, ktorý je potom pred lopatkou (býva 2 až 6 lopatiek) vytláčaný z hadice v smere jej rotácie. Za lopatkou vzniká podtlak, ktorý má za následok opätovné nasatie čerpanej kvapaliny. Sanie alebo prefukovanie je riadené smerom, ktorým sa otáča čerpadlo. Využitie Tento typ čerpadla sa používa v zdravotníctve, napríklad pri dialýze. Peristaltické čerpadlá sú často využívané tam, kde je potrebné veľmi presné dávkovanie, pretože veľkosť odobratej vzorky je daná počtom otáčok čerpadla s nasatou kvapalinou, ktorú deteguje senzor v nasávacom potrubí. Výhodou oproti ostatným typom čerpadiel je styk čerpanej látky iba s trubicou, ľahké čistenie, voliteľná odberová rýchlosť a relatívna jednoduchosť konštrukcie. Ideálna peristaltická pumpa by mala mať tieto vlastnosti: nekonečný priemer hlavy, prítlačné koleso veľkého priemeru s reguláciou prítlačnej sily podľa steny hadičky. Takáto peristaltická pumpa by mala neobmedzenú životnosť hadičky, prietok kvapaliny by bol úplne konštantný a bez akejkoľvek pulzácie.
Bezdrôtové prenosné vzduchové čerpadlo, nafukovacia pump
2000 mAh nabíjacia pumpa na vzduchové matrace - Bezdrôtové prenosné vzduchové čerpadlo, nafukovacia pumpa s rýchlym plnením na kempovanie… Elektrické vzduchové čerpadlo pre bazénové plaváky veľkosti 7,08 * 2,2 * 2,2 in, ktoré je možné držať rukou. Váži iba 0,86 lb, plus vstavaná batéria s dlhou výdržou, môžete ho používať bezdrôtovo kdekoľvek, už nebudete obmedzení napájaním. Bazénová plaváková pumpa s prietokom vzduchu 390 l/min., naplnenie plaváka v bazéne trvá len asi 40 ~ 50 s, 1 ~ 2 minúty naplnenia nafukovacieho matraca, 2 ~ 3 minúty naplnenia nafukovacieho bazéna, 1 minúta stlačenia vákua úložný vak ! Vstavané 2 dobíjacie batérie, možno plne nabiť iba za 3,5 hodiny a pracovať až 40 minút. Batériová vzduchová pumpa pre nafukovací matrac sa nabíja dodávaným univerzálnym nabíjacím káblom Type-c. Táto elektrická pumpa pre nafukovadlá sa dodáva so 4 veľkosťami trysiek, ideálna pre nafukovací bazén/plaváky/hračky/loď/raft, nafukovací matrac/posteľ/pohovku/kajak, loptu na jogu a vákuový úložný vak pre oblečenie. (DÔLEŽITÉ UPOZORNENIE: Nie je použiteľné pre balóny, basketbal, pneumatiky.) Dobíjacia prenosná vzduchová pumpa LIBERRWAY pre nafukovadlá je vybavená funkciou ochrany proti prehriatiu, aby sa zabránilo vyhoreniu spôsobenému prehriatím. Toto nafukovacie bazénové čerpadlo sa ľahko ovláda: 1) Plne nabite vzduchové čerpadlo. 2) Zaistite potrebnú trysku k príslušnému portu. 3) Vložte nainštalovanú trysku do ventilu nafukovacieho produktu, kliknite na tlačidlo napájania, behom okamihu získate plne nafúknutý alebo vyfúknutý predmet! Více o zdrojovém textuPro další informace o překladu je potřeba zdrojový text Odeslat zpětnou vazbu Postranní panely
Karvipark Elektrická vzduchová pumpa
zánovní automatická pumpa 2 v 1 kompletní balení O tomto produktu 【 Elektrická vzduchová pumpa 2 v 1】 Díky rychlému naplnění a vysokotlakému designu Karvipark elektrické vzduchové pumpičky je umožněno rychlejší a efektivnější nafouknutí a zároveň ušetří spoustu času. Nejenže může nafouknout zboží, ale také vypouštět produkty nasátím vzduchu, což je mnohem vyšší než u většiny ručních čerpadel na trhu. 【 3 trysky na výběr】✔ Každá elektrická vzduchová pumpa je vybavena 3 tryskami různých velikostí. Pomocí různých trysek můžete nafouknout nebo vyfouknout různé předměty. Je také ideální volbou pro nafukování nafukovacích matrací různých velikostí. 【 Bezpečné a komfortní】✔ Elektrická rychlopumpa Karvipark je bezpečná a šetří čas. Čerpadlo elektrické s konektory DC-12 V a AC-110 V-240 V, které můžete pohodlně používat doma nebo venku. Vzduchové čerpadlo s ergonomickým designem karoserie, protiskluzové, snadno se drží a pohodlně se používá. 【Snadné ovládání】 ✔ Elektrická pumpa automatická vybavena síťovým zdrojem a dlouhým napájecím kabelem, jednoduše zapojte do síťové zástrčky a zapněte tlačítko "-", pak se automaticky nafoukne / zboží rychle vyprázdní, což vám ušetří více času. 【Univerzální použití 】 ✔ elektrická vzduchová pumpa s nafukovacími matracemi, brouzdalištěm, vodními posteli, plaveckými kroužky, plážovými hračkami nebo jinými nafukovacími hračkami. Upozornění: Neplatí pro výrobky s jehlovým ventilem, jako jsou balónky, basketbalové míče, porody/jógové míče.
Predaj kancelárskych/maloobchodných potrieb
Ponúkame na predaj rôzne kancelárske/maloobchodné potreby zo zrušenej prevádzky. Potreby sú používané a funkčné, niektoré vhodné iba na súčiastky a niektoré úplne nové. Cena dohodou, podľa druhu a množstva. Najlepšie osobný odber v BA. Ponuka: Ručný laserový snímač čiarových kódov - zn. Honeywell, model: MS5145, USB, bielo-šedý - 6ks, čierny - 1ks. + 1 starší model zn. Honeywell, model: MS5145, bielo-šedý Tlačiareň BIXOLON SRP-350II, USB, čierna, tlač na termo pásku šírky 80mm - 2ks. (1ks s káblom aj s CD, druhý ks iba kábel). Pokladničná tlačiareň Epson TM-U220PA, model: M188A, ihličková - 4ks (čierne) + 1ks (biela). Pokladničná tlačiareň Epson TM-U220B, model: M188B, ihličková, 2ks (čierne). Pokladničná tlačiareň Epson TM-88IV, model: M129H, čierne, 3ks. Sieťoví kábel Epson - 6ks. Originálna farbiaca páska Epson RIBBON CARTRIDGE pre LX-300+, LX-300+II, model: S015019 - 2ks. Zdroj Epson PB-6510, model: M34PB - 2ks. Mobilný skladník - zn. Unitech, model: PA500, 1ks, čierny. Tlačidlová registračná pokladnica s platobným terminálom - zn. Verifone, model: VX520 Ultrafialová lampa pre kontrolu bankoviek - 1ks, čierna, funkčná. Autorádio Pioneer - DEH-4600BT bez prednej konštrukcie - 1ks. Toner - zn. Activjet, druh: ATO-B410N - 1ks. Váha - zn. AXIS, model: AD510, max.500g, bez kábla. Window display small - zn. Hugo Boss, 1ks, čierny, vhodný najmä na ukážku/výstavu hodiniek, originál balenie. V prípade záujmu, píšte správu. Ďakujem ????
Kompresor Air Bank D7 / vzduchová pumpa s 12V DC konektorom
Jediná pumpa SUP, ktorú môžete na trhu nájsť a ktorá je schopná pumpovať až päť 10,5 stôp SUP pri 20 PSI v rade. Zdieľajte D7 so svojimi priateľmi! Poznámka: Táto pumpa paddleboard môže byť poháňaná iba zapaľovačom cigariet 20 PSI SUP PUMP - Maximálny tlak až 20 PSI, AIRBANK D7 rýchlo a ľahko naplnia vaše nafukovačky, ako je paddleboard, SUP, hračky do bazéna a stan. Čerpanie 10,5 stôp SUP pri 15 PSI trvá len asi 8 minút, 10 minút pri 18 PSI. Výkonné, inteligentné a automatické vypínanie: táto pumpa na paddleboard má automatický dvojitý stupeň nafukovania, prvý stupeň pre maximálnu rýchlosť a druhý stupeň pre maximálny tlak, čo umožňuje maximálne využitie času a výkonu. S funkciou automatického vypínania sa čerpadlo SUP vypne, keď je dosiahnutý cieľový tlak, takže nafukovanie je bezpečné a jednoduché NASTAVITEĽNÝ TLAK A DVOJIE POUŽITIE - Deflátorová pumpa vám umožňuje indikovať cieľový tlak pred nafúknutím a monitorovať tlak v reálnom čase s presnosťou ±0,2 PSI na LCD tlakomere. Funkcia vyfúknutia tiež urýchli a uľahčí balenie. Napájanie do auta DC 12V a široká kompatibilita: AIRBANK D7 môže byť napájaná z auta pomocou napájacieho kábla do zapaľovača CIG. Vďaka 5 rôznym tryskám a 15A poistke, ktoré sú súčasťou tejto elektrickej vzduchovej pumpy, môžete pumpovať väčšinu nafukovacích vecí s D7 bez námahy a bezpečne.
Adaptéry,zdroje 12V
Predám adaptéry 12V: Switching power adaptor Model:F18-120150SPAV 12V-1,5A 5€ Model:MSP-C1500IC12O-18F-DE. 12V-1,5A 5€ Model:NO:FSP018-DEE1 12V-1,5A 5€ Model:NO:FSP035-DACA1. 12V-2,9A 7€ Model:S036HP1200250 12V-2,5A 6,5€ Model:F301-120250SPA 12V-2,5A 6,5€ LITEON Model:PA-1350-01AD-ROHS 12V-2,92A 7€ Model:FSP050-DBCD 12V-4,16A 8€ FSP GROUP Model:FSP060-DBCD1 12V-5A 9€ Zkaždého typu mám niekoľko kusov.