inzercia, predaj, predám, bazár

Péro spúšte pre revolvery Buldog a Lefaucheux

Kategória: Zberateľstvo

Pérko pre historické revolvery BULDOG a LEFAUCHEUX.
Péro spúšte pre revolvery Buldog a Lefaucheux
Podobné inzeráty
Hist. revolver LEFAUCHEUX cal.12 mm Carabinieri Reali M1861
Historický revolver LEFAUCHEUX cal.12 mm Carabinieri Reali M1861, Bolo vyrobených len 5000 kusov v roku 1861 v továrni Eugena Lefaucheuxa (LF) na objednávku Talianského kraľa Viktora Emanuela II. Je odvodený z modelu M1854 12mm Lefaucheux, má kratšiu hlaveň a nemá extractor. Po ňom prišli do služby modely Glisenti Brescia Lefaucheux 12mm, ktoré už mali extractor a dlhšiu hlaveň. Kompletný, plne funkčný. Revolver pracuje original len v režime SA !!!. Revolver nemá mať extraktor original !!! Pred 1890, Pekný povrchový viď foto. 18+. Veľmi zaujmavý a pomerne vzácny služobný revolver. Rozpredaj zbierky.
Lefaucheux  historické dvojrurovky zbierkové kusy 19 stor
Syst.Lefaucheux / DAMASKová dvojrúrovka z druhej polovice 19 stor na náboj 16/67 / a strelný trach cca z rokov 1865-1877 LIEGE - Lutych. Oba kohúty sú kované a pôvodné, perá napínajú rovnomerne funkčné. Mech. funguje v poriadku v oboch polohách. DAMASKované hlavne /71 cm/ znač. na spodnej časti - LEG / Lutych Belgicko/, 17.2 proof marks Peron, Damasková vzorka je pekne zachovalá, viditeľná po skoro celom povrchu . Vnútorný stav hlavní je výborný. nedá sa dobre nafotiť. Otváranie baskule tiež v poriadku bez vôle, plne funkčná záležitosť , no streľbu neodporúčam. Jednotlivé časti boli prečistené a sú bez hlbokej korózie, pažba odpovedajúca veku bez prasklín, červotoče, zámkové dosky, garnitúra aj predpažbie mierne zdobené rastlinnými ornamentmi. predajná cena 320 euro v zmysle zákona o zbraniach a strelive stačí vek nad 18 rokov. na vyžiadanie možem spraviť aj video sekvenciu, dobierka možná , viac foto na vyžiadanie množstvenná zľava možná
Atramentové pero - Pelikan m800
Pelikan je nemecká spoločnosť, ktorá okrem iného vyrába aj prestížne luxusné kúsky ako je aj toto atramentové pero. Pero je vyhotovené v zelenom prevedení a jeho tvar akurát padá do ruky. Práve hrot (veľkosť M) robí z tohto druhu veľmi vzácne a cenené pero. Je vyhotovený zo 14 karátového zlata a zdobí ho rezba "zlatého pelikána." Pero je prakticky nové a nepoužité. Ak máte ďalšie otázky, neváhajte mi napísať ;).
Predam tento kolt Saxon Lancers 1870
Predam Saxon Lancers 1870. RAZ- 10,6 x 25 R. JE TO LIMITOVANA EDICIA. Respektujte prosim "cenu ponuknite" nie pytat sa, ze aka je cena. Dakujem tím v Spandau vyvinul revolver z roku 1879, ktorý sa nazýval „Reichsrevolver M 1879“ (Imperial revolver model 1879) . Zbraň je niekedy označovaná ako „Reichs-Commissions-revolver Modell 1879“. Reichsrevolver z roku 1879 bol v podstate určený na vybavenie kavalérie. Používala sa však aj ako poľná delostrelecká zbraň, ako aj ako zbrane pre dôstojníkov a poddôstojníkov pechoty. Podľa koncepcie nemeckého generálneho štábu bola šabľa hlavnou zbraňou kavalérie, revolver bol len sekundárnou zbraňou. Hlavnou úlohou dôstojníkov a poddôstojníkov bola kontrola vojenských jednotiek a jednotlivých vojenských osôb a nie streľba na nepriateľa. Pravdepodobne z tohto dôvodu sa bojovým vlastnostiam revolvera a ľahkej manipulácii s ním nevenovala náležitá pozornosť.Reichsrevolver M1879 je dosť objemný a má nepríjemný úchop. Celková dĺžka Reichsrevolveru modelu 1879 je 345 mm, dĺžka hlavne je 181 mm, hmotnosť bez nábojov je 1300 gramov. Hlaveň revolvera je valcová, v závere osemhranná. Hlaveň má zhrubnutie vo forme krúžku. Takáto hlaveň sa niekedy nazýva "delová" hlaveň. Vývrt má 4 pravouhlé drážky. Prechod z jednoranových kapsulových pištolí na šesťranné revolvery s komorovou nábojnicou bol nepopierateľný pokrok. Mnohí výskumníci však poznamenávajú, že tento revolver nielenže vyzerá dosť konzervatívne, ale aj v čase prijatia bol zastaraný. rok vyroby 1882 plne funkcny
Historické náboje Lefaucheux cal. 9mm FRANCOTTE
Historické náboje - originály !!! Extra vzácnosť. Lefaucheux 9 mm. FRANCOTTE. Cena za plnú krabičku 25 kusov. Extra zachovalý zberatelský stav !!! Pred 1890,18+.
Historické revolverové náboje Lefaucheux cal. 5,7,9,12,15mm
Historické náboje - originály !!! Lefaucheux 5,7,9,12,15mm. Cena za 6 kusov podla kalibru od 33 euro !!! Pekný stav viď foto. Pred 1890,18+.