inzercia, predaj, predám, bazár

Pes farbiar - hlásič

Kategória: Poľovníctvo, lov

Kúpim poľovného psa farbiar - hlásič s dokladmi na kvalitnú dohľadávku diviačej a vysokej zveri s hlásením po nájdení zveri.
Pes  farbiar - hlásič
Podobné inzeráty
Farbiar - hlásič
Kúpim psa s dokladmi a skúškami - farbiar, hlásič s kvalitnou dohľadávkou diviačej a vysokej zveri a následným hlásením dohľadanej zveri.
Vychádzková palica  zdobenou - s leopard,vták,vlk
Vychádzková palica zdobenou - s leopard,vták,vlk,pes,orol.....30€. Krásna nerezová ploskačka s obsahom 0,18 dcl s pevným uzáverom na prenos alkoholických aj nealko nápojov. Je skvelým pomocníkom na poľovačkách, veď nie je nič lepšie, ako dúšok svojho obľúbeného nápoja pri prechádzke lesom. Ploskačka je na oboch stranách potlačená motívom orla , jeleňa, vlka a vzadu je stručný opis v angličtine.8€ Určite poteší Vreckové hodinky pre poľovníka 10 €
Gps obojok tracker supra
Predam pár krát použitý gps obojok tracker supra gps je ako nové viac jnfo správa tel. Garmin alpha Garmin astro gps obojok dogtrace termovizia fotopasca nočne videnie ďalekohľad puška puškohlad polovnicky pes ......
Kravata pre poľovníka
Predam rozne kravaty jelen,srnec,diviak,muflon,pes,daniel,kapor,hluchan,plesnivec
3D terce, lukostrelba terc, tercovnica na lukostrelbu
Terce na lukostrelbu, lukostrelecke terce: Rôzne 3D terče vojakov a zvierat pre lukostreľbu! Idealne na zahradu a pozemok ako terc na trenovanie lukostrelby. Pouzite, no vydrzia este tisice vystrelov. Stredoveky velky 3D vojak v zivotnej velkosti s mecom stitom a prilbou 225 eur /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ vojaci velke tercovnice s rukami /modre hlavy/ 85 EUR 3D vojak samuraj s brnenim v baranici 85 EUR 3D vojak samuraj s mecom 85 EUR velki vojaci 2D tercovnice 65 EUR maly vojak s klobukom 35 EUR tercovnica cca 50x50 vystuzena 30 EUR jelen 149 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ velky ladovy medved 135 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ sediaci kamzik Eleven /komplet novy repasovany stred/ 99 EUR leziaci cierny panter/puma Eleven 135 EUR /novy 270 eur/ daniel/muflon 99 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ rosomak sibirsky 135 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ obrovsky zralok /az 2m dlhy/ 99 EUR zralok Eleven 99 EUR /fortifikovany zospodu - povodne duty otvor bol vyplneny specialnou lukostreleckou hmotou takze je vhodny aj pre kuse/ chobotnica obrovska 85 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ vlk velky 99 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ tiger 99 EUR velhad 49 EUR obrovsky rys 70 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ delfin /120cm/ 70 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ diviak 45 EUR chobotnica 49 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ kapor Eleven 36 EUR /2 kusy spolu 70 EUR/ pes /komplet novy, vhodny aj pre kuše/ 40 eur sliepka 30 EUR sova 15 EUR Najlepsie osobny odber, pripadne viem doviezt na trase /Detva, Zvolen, Ziar nad Hronom, Nitra, Trnava/.
3D terce, lukostrelba terc, tercovnica na lukostrelbu
Terce na lukostrelbu, lukostrelecke terce: Rôzne 3D terče vojakov a zvierat pre lukostreľbu! Idealne na zahradu a pozemok ako terc na trenovanie lukostrelby. Pouzite, no vydrzia este tisice vystrelov. Stredoveky velky 3D vojak v zivotnej velkosti s mecom stitom a prilbou 225 eur /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ vojaci velke tercovnice s rukami /modre hlavy/ 85 EUR tercovnica 3D vojak samuraj s brnenim v baranici 85 EUR tercovnica 3D vojak samuraj s mecom 85 EUR velki vojaci 2D tercovnice 65 EUR vojacik s klobukom 35 EUR jelen 149 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ velky ladovy medved 135 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ sediaci kamzik Eleven /komplet novy repasovany stred/ 99 EUR leziaci cierny panter/puma Eleven 135 EUR /novy 270 eur/ daniel /muflon 99 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ rosomak sibirsky 135 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ obrovsky zralok /az 2m dlhy/ 99 EUR zralok Eleven 99 EUR /fortifikovany zospodu - povodne duty otvor bol vyplneny specialnou lukostreleckou hmotou takze je vhodny aj pre kuse/ chobotnica obrovska 85 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ tiger 99 EUR velhad 59 EUR obrovsky rys 70 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ delfin /120cm/ 70 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ diviak 45 EUR chobotnica 49 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ kapor Eleven 37 EUR /2 kusy spolu 70 EUR/ pes /komplet novy, vhodny aj pre kuše/ 35 eur sliepka 29 EUR sova 15 EUR Najlepsie osobny odber, pripadne viem doviezt na trase /Detva, Zvolen, Ziar nad Hronom, Nitra, Trnava/.