inzercia, predaj, predám, bazár

Pešo aj na Kúpeľný ostrov, nízke náklady, 3-izbový byt

Kategória: Byty

Chcete bývať v novučkom byte len malinký kúsok od kúpeľov a kúpeľného parku? Ponúkame Vám riešenie... a k tomu nízke mesačné náklady na bývanie :)

12 moderne navrhnutých bytov v uzatvorenom areáli s vlastným parkovaním už vo výstavbe, dokončenie a kolaudácia posledný štvrťrok 2023.

Budujú sa v skvelej rodinnej lokalite, v rýchlej pešej dostupnosti na Kúpeľný ostrov, pri začiatku obce Banka, hneď vedľa známeho kúpeľného mesta Piešťany.
Bytový komplex je navrhnutý tak aby nebol záťažou pre životné prostredie a okolie, aby zapadal do okolitého prostredia s dôrazom na zelenú výsadbu. Na pozemku budú osadené dve bytové budovy, každá má 12 bytových jednotiek, jedna s krytým garážovým parkovaním, druhá s parkovacími miestami popri budove. Obe parkovacie zóny budú vybavené nabíjacou stanicou pre elektromobily.
Bytový dom bude kvalitne zateplený, vybavený solárnymi panelmi na streche budovy na ohrev vody pre obyvateľov bytov, tepelnými čerpadlami voda-vzduch v spoločnej kotolni, s možnosťou regulácii teploty v každom byte, bezpečnostný systém, samozrejmosťou je kabeláž internetu a tv, predpríprava na vonkajšie žalúzie, uzavretý komplex rampou, kde sa len tak hocikto nedostane a nikto cudzí Vám neobsadí Vaše parkovacie miesto.

Byty sú moderne riešené, predávajú sa v stave holobyt, s možnosťou dokončenie na kľúč po dohode podľa predstáv klienta. Na výber máte z 1-izb, 2-izb i 3izb bytov, každý jeden z nich má balkón:
1-izbový 1.NP 38,04 m² + 3,81 m²
2-izbový 50,19 - 50,65 m² + 4,3 m²
3-izbový 69,29 m² + 4,89 m²
Na výber tiež dostatočné množstvo vonkajších parkovacích miest ako aj garážových parkovacích miest. V blízkosti bytov sa nachádzajú potraviny, základná škola s materskou škôlkou, lekári, kostol, obecný úrad, záhradné potreby, poľovnícke potreby, lekáreň, reštaurácia, cyklotrasy.

Viac informácii na tel. čísle alebo na info@
Pešo aj na Kúpeľný ostrov, nízke náklady, 3-izbový byt
Podobné inzeráty
Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova
Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Petržalke na Lenardovej ulici. Byt má celkovú podlahovú plochu 69,62 m2, vrátane pivnice o rozlohe 1,37 m2. Je na 8. poschodí z 12., s 2 výťahmi. Pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne a kúpeľne , WC a lodžie. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, kedy bola prerobená komplet kúpeľňa a samostatné WC, kuchyňa, výmena okien z plastov, vstavané skrine, podlahy, dvere. Boli prevedené aj dispozičné zmeny, kedy sa priečka medzi halou a jednou izbou zrušila a vznikla tým veľká obývacia miestnosť so vstupom z predsiene. Z kuchyne je výstup na balkón o výmere 3,60 m2, ktorý bol zasklený. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická rúra s plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor. V kúpeľni sa nachádza priestranný masážny sprchovací kút. WC je samostatné. V spálni a v obývacej izbe sú priestranné vstavané skrine. Mesačné zálohové platby na 2 osoby sú 154 € + elektrina 25 €. O DOME Bytový dom bol daný do užívania v r. 1985 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Je zateplený, má novú strechu, 2 nové výťahy a spoločné priestory. OKOLIE: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou. Parkovanie pri dome je bezproblémové. V okolí je úplná občianska vybavenosť, MŠ a ZŠ, park, detské ihriská. Billa, McDonalds a i. CENA: Byt sa predáva čiastočne zariadený za celkovú cenu 215.000 EUR, vrátane provízie RK a kompletných právnych služieb a bezplatného poradenstva pri vybavovaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Po úhrade kúpnej ceny je ihneď k dispozícii. Poteší ma váš záujem. Ingrid Urbanová, tel: .Skryť popis Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokFOTOGALÉRIA MAPA Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3
Bytové domy RIVERSIDE - byty na predaj, Staré sídlisko
Finalreality Vám ponúka na predaj byty vo vyhľadávanej tichej lokalite na starom sídlisku. K bytovému komplexu RIVERSIDE sa dostanete z ulice Aurela Stodolu v Prievidzi. Byty su v predpredaji, kolaudácia bloku C-D prebehne v roku 2023. Poloha bytových domov je lukratívna najmä kvôli rýchlej dostupnosti, občianskej vybavenosti (škôlky, školy, potraviny, pošta, kultúrne zariadenia), ktorá im však neuberá na pokoji, ktorý v tejto lokalite nájdete. V každom z dvoch blokov A-B a C-D si záujemcovia môžu vybrať zo 40 bytov na piatich podlažiach, ktoré im budú odovzdané v prevedení holobyt. V predaji sú oba bloky. Každý z blokov disponuje garážami, pivnicami, výťahom, terasami či balkónmi a majitelia prízemných bytov budú môcť tráviť voľné chvíle aj na terase s predzáhradkami. Blok A-B 2NP A3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² A7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP A12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B8 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP B13 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP A19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² B18 - 3 izbový byt 78,22 m² balkón 40,94 m² Blok C-D 2NP C7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² D7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP C12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP C17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP C19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² možnosť dokúpiť: vonkajšie parkovacie miesto, pivnica, garáž PLATBA: 20% po podpise rezervačnej zmluvy na základe právoplatného staveb. povolenia 80% po kolaudácii Bližšie informácie o ponuke RIVERSIDE, na starom sídlisku v Prievidzi, môžete získať na telefónnom čísle alebo na info@
žiadaný pražský 4-izb byt loggia, 72 m2, Irkutská, Košice
NAJLACNEJŠÍ 4-IZB BYT NAD JAZEROM Ponúkame na predaj svetlý 4-izbový byt v pôvodnom stave, pražský typ bytu vo vyhľadávanej lokalite na ulici Irkutská, Košice – Nad Jazerom (ZAČIATOK SÍDLISKA) Byt okamžite voľný Podlahová plocha bytu 72 m2 Úžitková plocha bytu 67 m2 6-metrový balkón (cez 2 izby) – na západnej strane Orientácia – V/Z komora na spoločnej chodbe pred bytom pivnica v suteréne. Poschodie riadne 1./9.p (pod bytom je ďalší byt) Dispozícia: • Možnosť prepojenia kuchyne s obývačkou • 3x nepriechodné spálne a priechodná obývačka do kuchyne a jednej zo spálni • Byt má len jednu nosnú priečku medzi obývačkou a spálňou Mesačné náklady pre 4-člennú rodinu cca 195 € Odkúpený pozemok pod bytovým domom Zateplený bytový dom Nový výťah, Nové vchodové brány, elektronický domový vrátnik, nové schránky Zrekonštruované spoločné priestory. Orientovaný je na Východ a Západ - príjemne presvetlenie celý deň VŠETKY IZBY SAMOSTATNÉ - NEPRIECHODNÉ. Byt je v pôvodnom stave okrem starších plastových okien. BYT SI VYŽADUJE KOMPLETNÚ REKONŠTRUKCIU. Veľkou výhodou je možnosť rekonštrukcie bytu podľa vlastných predstáv, nakoľko sa jedná o pražský typ bytu. Bytový dom je zateplený, vrátane obnovených spoločných priestorov, chodieb a nového výťahu. SLUŠNÝ VCHOD A SLUŠNÍ SUSEDIA. Bytový dom sa nachádza v pokojnej časti sídliska Nad Jazerom. Výborná poloha domu na začiatku Sídliska nad Jazerom zaručuje perfektnú dostupnosť do centra alebo na výpadovku mesta s napojením na všetky smery Bytový dom je umiestnený mimo rušnej cesty Pošta 2 minúty pešo Poliklinika 2 minúty pešo Multifunkčné ihrisko 5 minút pešo OC Branisko len 5 minút pešo (obchody, banky, rôzni obchodníci a služby) Kaufland do 10 minút pešo, Tesco do 15 minút pešo Zastávka MHD (BUS, električka) do 4 minút pešo Základné školy a škôlky v pešej dostupnosti do 3-10 minút pešo VÝBORNÁ CENA – najnižšia cena 4-izb bytu Nad Jazerom. Cena za byt : 141.000,- EUR Informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Licencovaný maklér NARKS: Peter Gondoľ .
PRENÁJOM 4-IZBOVÝ BYT S 2 PARKOVACÍMI MIESTAMI, BA- STARÉ ME
LT-EU GROUP, s.r.o ponúka exkluzívne zariadený 4i byt s 2 parkovacími miestami , Starom meste Bratislava. Rezidencie MACHNÁČ tvorí šesť exkluzívnych bytových domov, ktorých architektúra reflektuje najnovšie trendy v bývaní. Spája v sebe výhody komfortného mestského štýlu a pokojného života v súlade s prírodou. Privátny areál s množstvom zelene vám zaručí ideálne rodinné bývanie. Samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť a výborná dopravná dostupnosť do centra mesta i na diaľničný obchvat, v tesnej blízkosti lesoparku Horský park ZÁKLADNÉ INFO: - Byt k dispozícií od 1.3. 2023 - Byt je zariadený - Nachádza sa na 4 poschodí - K bytu prislúchajú 2 parkovacie miesta - Byt 110 m2 + 9 m2 terasa + cca 5 m2 pivnica - V areály je detské ihrisko BENEFITY: - Z obývačky výhľad na Kamzík - Z izieb výhľad na Rakúsko - Novostavba (kolaudácia 2016) - Veľký presvetlený byt - 1x Kúpeľňa s vaňou, 1x samostatné WC, 1x kúpeľňa s WC pre izbu - 2x veľké garážové státie na 1. PP - klimatizácia - Tichá lokalita vhodná pre rodiny DISPOZÍCIA: Priestranná vstupná predsieň, veľká obývačka s kuchyňou a terasou, veľká luxusne zariadená kúpeľňa, samostatné WC, Veľká izba s manželskou posteľou s pracovným stolom, vstavanými skriňami a samostatnou kúpeľňou s WC. Dve izby s pracovným stolom, skriňou a posteľou. LOKALITA: Bytový dom sa nachádza v Starom meste. - 3 min na pešo obchod (Kraj) - 6 min autom obchod KAUFLAND - 3 min a pešo zastávka Slovenský národný archív - 5 min na pešo zástavka Depo Hroboňová - 5 min na pešo Horský park - 7 min autom výjazd na diaľnicu (Mlynská dolina) - 15 min pešo Staré mesto - 3 min autom / 10 min pešo pošta - Priamo v areály detské ihrisko - Do 15 min pešo / 7 min autom - joga, fitness, fitness pre deti, atď. - 7 min na pešo pošta - 3 min autom / 10 min pešo základná škola CENA: Nájom - 1900 € / mesiac (byt + 2 parkovacie miesta) Energie / služby - 400 € / mesiac (Vrátane Magio TV, vysokorýchlostný internet v každej izbe) Celkom - 2300 € / mesiac OSTATNÉ: Vratný depozit 2300 € Platí sa mesiac vopred Klimatizácia v každej izbe Sušička Zariadení (Vrátane TV) Počet izieb: 4 Kúpeľňa: áno Terasa: áno - 1 Pivnica: áno Výťah: áno Parkovanie: áno Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Predzáhradka: neuvedené
NA PRENÁJOM - 4 izbový byt s 2 parkovacími miestam
Na prenájom exkluzívny zariadený 4i byt s 2 parkovacími miestami (OD 1.3.2023) Rezidencie MACHNÁČ tvorí šesť exkluzívnych bytových domov, ktorých architektúra reflektuje najnovšie trendy v bývaní. Spája v sebe výhody komfortného mestského štýlu a pokojného života v súlade s prírodou. Privátny areál s množstvom zelene vám zaručí ideálne rodinné bývanie. Samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť a výborná dopravná dostupnosť do centra mesta i na diaľničný obchvat, v tesnej blízkosti lesoparku Horský park ZÁKLADNÉ INFO: - Byt k dispozícií od 1.3. 2023 - Byt je zariadený - Nachádza sa na 4 poschodí - K bytu prislúchajú 2 parkovacie miesta - Byt 110 m2 + 9 m2 terasa + cca 5 m2 pivnica - V areály je detské ihrisko BENEFITY: - Z obývačky výhľad na Kamzík - Z izieb výhľad na Rakúsko - Novostavba (kolaudácia 2016) - Veľký presvetlený byt - 1x Kúpeľňa s vaňou, 1x samostatné WC, 1x kúpeľňa s WC pre izbu - 2x veľké garážové státie na 1. PP - klimatizácia - Tichá lokalita vhodná pre rodiny DISPOZÍCIA: Priestranná vstupná predsieň, veľká obývačka s kuchyňou a terasou, veľká luxusne zariadená kúpeľňa, samostatné WC, Veľká izba s manželskou posteľou s pracovným stolom, vstavanými skriňami a samostatnou kúpeľňou s WC. Dve izby s pracovným stolom, skriňou a posteľou. LOKALITA: Bytový dom sa nachádza v Starom meste. - 3 min na pešo obchod (Kraj) - 6 min autom obchod KAUFLAND - 3 min a pešo zastávka Slovenský národný archív - 5 min na pešo zástavka Depo Hroboňová - 5 min na pešo Horský park - 7 min autom výjazd na diaľnicu (Mlynská dolina) - 15 min pešo Staré mesto - 3 min autom / 10 min pešo pošta - Priamo v areály detské ihrisko - Do 15 min pešo / 7 min autom - joga, fitness, fitness pre deti, atď. - 7 min na pešo pošta - 3 min autom / 10 min pešo základná škola CENA: Nájom - 1900 € / mesiac (byt + 2 parkovacie miesta) Energie / služby - 400 € / mesiac (Vrátane Magio TV, vysokorýchlostný internet v každej izbe) Celkom - 2300 € / mesiac OSTATNÉ: Vratný depozit 2300 € Platí sa mesiac vopred Klimatizácia v každej izbe Sušička Zariadení (Vrátane TV) Rôzne spoločné akcie komunity Rezidencie Machnáč 08/2022 - komplet nová maľovka ADRESA: Drotárska cesta 66 V prípade záujmu ma kontaktuje na:
PRENÁJOM 4-IZBOVÝ BYT S 2 PARKOVACÍMI MIESTAMI, BA- STARÉ ME
LT-EU GROUP, s.r.o ponúka exkluzívne zariadený 4i byt s 2 parkovacími miestami , Starom meste Bratislava. Rezidencie MACHNÁČ tvorí šesť exkluzívnych bytových domov, ktorých architektúra reflektuje najnovšie trendy v bývaní. Spája v sebe výhody komfortného mestského štýlu a pokojného života v súlade s prírodou. Privátny areál s množstvom zelene vám zaručí ideálne rodinné bývanie. Samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť a výborná dopravná dostupnosť do centra mesta i na diaľničný obchvat, v tesnej blízkosti lesoparku Horský park ZÁKLADNÉ INFO: - Byt k dispozícií od 1.3. 2023 - Byt je zariadený - Nachádza sa na 4 poschodí - K bytu prislúchajú 2 parkovacie miesta - Byt 110 m2 + 9 m2 terasa + cca 5 m2 pivnica - V areály je detské ihrisko BENEFITY: - Z obývačky výhľad na Kamzík - Z izieb výhľad na Rakúsko - Novostavba (kolaudácia 2016) - Veľký presvetlený byt - 1x Kúpeľňa s vaňou, 1x samostatné WC, 1x kúpeľňa s WC pre izbu - 2x veľké garážové státie na 1. PP - klimatizácia - Tichá lokalita vhodná pre rodiny DISPOZÍCIA: Priestranná vstupná predsieň, veľká obývačka s kuchyňou a terasou, veľká luxusne zariadená kúpeľňa, samostatné WC, Veľká izba s manželskou posteľou s pracovným stolom, vstavanými skriňami a samostatnou kúpeľňou s WC. Dve izby s pracovným stolom, skriňou a posteľou. LOKALITA: Bytový dom sa nachádza v Starom meste. - 3 min na pešo obchod (Kraj) - 6 min autom obchod KAUFLAND - 3 min a pešo zastávka Slovenský národný archív - 5 min na pešo zástavka Depo Hroboňová - 5 min na pešo Horský park - 7 min autom výjazd na diaľnicu (Mlynská dolina) - 15 min pešo Staré mesto - 3 min autom / 10 min pešo pošta - Priamo v areály detské ihrisko - Do 15 min pešo / 7 min autom - joga, fitness, fitness pre deti, atď. - 7 min na pešo pošta - 3 min autom / 10 min pešo základná škola CENA: Nájom - 1900 € / mesiac (byt + 2 parkovacie miesta) Energie / služby - 340€ / mesiac (Vrátane Magio TV, vysokorýchlostný internet v každej izbe) Celkom - 2240€ / mesiac OSTATNÉ: Vratný depozit 2300 € Platí sa mesiac vopred Klimatizácia v každej izbe Sušička Zariadení (Vrátane TV) Počet izieb: 4 Dodatok k cene: , +energie Kúpeľňa: áno Terasa: áno - 1 Pivnica: áno Výťah: áno Parkovanie: áno Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Predzáhradka: neuvedené