inzercia, predaj, predám, bazár

Petrolejka sklenená

Kategória: Starožitnosti

Zdravim, predám nasledovné 2ks petrolejovych lámp.

Väčšia petrolejka výška 35cm
Cena 25€

Menšia petrolejka 30cm
Cena 20€

Osobný odber v Trnave / pošta
Petrolejka sklenená
Podobné inzeráty
Rôzne staré petrolejky
Zdravim, predám nasledovné petrolejky. Z prava do ľava Sklenená petrolejka s tienodlom - 20€ Sklenená petrolejka s tienodlom - 25€ ( najväčšia ) Sklenená petrolejka bez tienidla - 15€ Sklenená petrolejka s tienodlom - 20€ Meva 683 - 20€ ( úplne nová ) Mosadzná petrolejka - 35€ Mosadzná petrolejka zo znakom ČSD - 35€ Mosadzná petrolejka civilná - 35€ Uprednostňujem osobný odber v Trnave / pošta
Petrolejová lampa - petrolejka
Starožitná petrolejová lampa - petrolejka približne z roku 1930 až 1940. Petrolejová lampa je zaujímavá svojou ružovo-fialovou vaničkou na petrolej. Jedinečný farebný kus s mosadzným držiakom. Zachovalá a funkčná petrolejka, ktorá dotvára atmosféru akéhokoľvek interiéru. Petrolejka má pôvodný horák, ktorý je funkčný a svojím používaním zladený do celkového dizajnu lampy. K petrolejke je aj klasický moderný horák, ktorý sa používa v súčasnej dobe. Petrolejka - petrolejová lampa je plne funkčná a určená k okamžitému používaniu. Výška: cca 51 cm Šírka / priemer: cca 21 cm Mimoriadne pekná starožitná petrolejová lampa, ktorá má svoju historickú ale aj estetickú hodnotu.
Petrolejová lampa - petrolejka
Starožitná petrolejová lampa - petrolejka vyrobená približne v roku 1880. Originálny starožitný kus vyrobený vo Viedni výrobcom Gebrüder Brünner. Najzaujímavejší je horák vyrobený vo firme, ktorú založili bratia Gustav a Ferdinand Brünner v roku 1857 vo Viedni. Zaujímavou časťou je aj dekoračná liatinová noha a krycia nádobka na petrolej. Vanička, resp. nádobka je keramická ručne maľovaná majolika. Petrolejka - petrolejová lampa je plne funkčná a určená k okamžitému používaniu. Výška: cca 53 cm Šírka / priemer: cca 17 cm Mimoriadne pekná starožitná petrolejová lampa, ktorá má svoju historickú ale aj estetickú hodnotu.
Krasna lampa petrolejka Original
Predam:Krasna lampa petrolejka Original Stara Vyska cca 55 cm Na dobierku neposielam. Pozrite aj moje dalsie inzeraty-kliknite na moje meno.
Petrolejka
Staršia petrolejka s knôtom,v kombinácii sklo - mosadz.. Cena 30 eur+ dohoda
Starožitné petrolejky.
Dvě nádherné starozitné ručně malované petrolejky. Bezvadný stav. Větší petrolejka je za 230 Euro, je ze dvou částí, menší petrolejka je za 180 Euro. Nevolejte!! Pouze pište přes formulář. Mrkněte i na mé další nabídky.